کتاب و ادبیات

روش‌های ترویج فرهنگ کتابخوانی در نگاه نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید

تهران – ایرنا – نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران معتقد است: ترویج فرهنگ کتابخوانی تنها گسترش کتابفروشی نیست بلکه باید اقدامات دیگری مانند ایجاد مراکز اسکان کتابخانه ها، در نظر گرفتن مکانی برای کتابخوانی در کتابفروشی ها انجام شود. ، و بحث در مورد کتاب های جدید.

به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت حجت الاسلام ایرنا سید رمضان موسوی مقدم کوثر امروز دوشنبه 23 آبان ماه در مراسم افتتاحیه مرکز فروش محصولات فرهنگی هنری سازمان فرهنگی هنری ورزشی و گردشگری گفت: هر چند باید کتابفروشی ها توسعه پیدا کند اما فرهنگ کتابخوانی تنها با این امر ترویج نمی شود. بلکه باید در مکان هایی مانند مراکز اقامتی کتابخانه ایجاد شود. در کتابفروشی ها باید مکانی برای مطالعه در نظر گرفته شود و درباره کتاب های تازه منتشر شده بحث شود که انعکاس این موضوعات می تواند برای جامعه موثر باشد.

وی افزود: برای استفاده بیشتر از مراکز تفریحی و گردشگری که در آن کتابخانه ها راه اندازی شده است، غنی سازی انجام شود و برای ارتباط با مخاطبان بررسی و مطالعه شود که چه نوع کتاب هایی مورد پسند آنان است.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه برای ایجاد فرهنگسرا باید طراحی و برنامه ریزی داشته باشد و کارهای جدید را ابتکاری و خلاقانه انجام دهیم، تصریح کرد: در این راستا می توان گفت که برای ایجاد فرهنگسرا باید برنامه ریزی و طراحی صورت گیرد. چون بیشتر تاثیرش مربوط به اجراست و باید ببینیم چقدر کتاب خوانده می شود و بازخورد آن در جامعه چیست.

موسوی مقدم بزرگترین وظیفه در حوزه فرهنگی را برگزاری جلسات آزاد اندیشی و پاسخگویی به شبهات عنوان کرد و افزود: در کرسی های آزاد اندیشی باید به شبهات حوزه ایثار و شهادت پاسخ داده شود و این کانون ها به تضاد آراء تبدیل شود. ، افکار و ایده ها .

روش های ترویج فرهنگ کتابخوانی از دیدگاه نماینده قانونی بنیاد شهید

میثم جعفری مدیر عامل سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و گردشگری کوثر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مکان این مرکز متعلق به سازمان کوثر وابسته به بنیاد شهید است و بر اساس تفاهم نامه ای با بنیاد کتاب سازمان تبلیغات اسلامی، این مرکز راه اندازی شد و درآمد حاصل از آن متعلق به بنیاد کتاب و سازمان کوثر است.

وی افزود: کتاب های موجود در این فروشگاه از طریق بنیاد کتاب سازمان تبلیغات اسلامی و انتشارات بنیاد شهید تهیه شده و در حوزه ادبیات، فرهنگ، هنر، دفاع مقدس، تاریخ و سبک زندگی است.

جعفری افزود: در قسمت آزاد اندیشی این مرکز سه سالن برای برگزاری نشست های فرهنگی، جریان شناسی، آزاد اندیشی، نقد کتاب و رونمایی کتاب در نظر گرفته شده است. البته رویکرد این سازمان گردشگری بود اما دو سال پیش در جلساتی متن اساسنامه فرهنگی ورزشی آن نوشته شد و برای تغییر نگاه تجاری و گردشگری این سازمان باید تغییرات جدی صورت می گرفت و در علاوه بر تغییر ساختار، منابع انسانی باید توجیه می شد.

مدیرعامل سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و گردشگری کوثر گفت: برای تبدیل این سازمان به سازمان خدمات آنلاین در مرحله اول سامانه شهید سیر برای تورهای فرهنگی و زیارتی جامعه ایثارگران ایجاد شد و بر اساس آن سهمیه ها بنابراین خانواده های شهدا و ایثارگران می توانند به مدت سه روز به صورت رایگان از هتل های کوثر استفاده کنند. در مرحله دوم مرکز فروش محصولات فرهنگی هنری به بهره برداری رسید.

جعفری خاطرنشان کرد: با ایجاد کتابخانه و اداره بهداشت در هتل های تابعه بنیاد شهید تلاش کردیم تا مردم در این مراکز از محصولات فرهنگی و حوزه سلامت بهره مند شوند. .

وی تصریح کرد: یک مجتمع بلااستفاده نیز در کردستان وجود داشت که با چهار میلیارد تومان آن را به مکانی برای بانوان تبدیل کردیم و اکنون گروه های 40 نفره بانوان برای اوقات فراغت از این مکان دیدن می کنند. موسسه شهید را هم که در سال های گذشته جمع آوری شده بود، دوباره فعال کردیم.

مدیرعامل سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و گردشگری کوثر گفت: بنیاد شهید 18 فروشگاه فرسوده شهید داشت که تصمیم گرفتیم این فروشگاه ها را احیا و به مکان های فرهنگی تبدیل کنیم.

جعفری گفت: حضرت آقا بر بحث آزاد اندیشی تاکید داشتند تا فاصله ایجاد شده بین نسل ها با کرسی های آزاد اندیشی از بین برود. در این راستا اتاق های گفتگو با محورهای مشخص شده به صورت رایگان در اختیار اقشار مختلف جامعه جهت برگزاری جلسات آزاداندیشی قرار می گیرد.

روش های ترویج فرهنگ کتابخوانی از دیدگاه نماینده قانونی بنیاد شهید

هنرمند احترام و کمک می خواهد

معامله گران راضی رئیس انجمن قلم ایران گفت: از سال 65 در عرصه نویسندگی فعالیت داشتم و دوستان زیادی هم در حرفه و هم در جامعه پیدا کردم. من 24 سال است که در جامعه فعالیت دارم و مشکلات مردم قلم را به خوبی می شناسم. دغدغه آنها فکری و عدم حمایت مالی است. هنرمند اول از همه احترام می خواهد، دوستش داشته باشد و به او کمک شود.

وی افزود: همدلی و همراهی وظیفه دولتمردان و نهادهای فرهنگی است که در اساسنامه به آن اشاره شده است اما در عمل روح یک هنرمند شکننده و نیازمند توجه است. یکی از جاهایی که می تواند از او حمایت کند انجمن ها هستند.

کسبه با بیان اینکه باید برای این افراد جلسه ای برگزار شود و آنها با نسل جوان صحبت و ارتباط برقرار کنند، ابراز امیدواری کردند که این مرکز محل آرامش نویسندگان باشد.

روش های ترویج فرهنگ کتابخوانی از دیدگاه نماینده قانونی بنیاد شهید

24 هزار نشریه در کشور فعال است

مجدالدین معلمی مدیر عامل بنیاد کتاب رویش سازمان تبلیغات اسلامی گفت: 24 هزار مجوز نشر و حدود 2 هزار کتابفروشی در کشور وجود دارد. بیشتر آنها در تولید محتوا فعال هستند و سالانه 120 عنوان کتاب در کشور منتشر می شود که 70 عنوان آن چاپ اول است.

وی با بیان اینکه مراکز فروش کتاب و کتابخانه ها باید فضایی برای دیده شدن کتاب باشد، ابراز امیدواری کرد که این مرکز الگویی برای همه نهادهای کشور باشد.

مرکز فروش محصولات فرهنگی هنری و محل برگزاری کرسی های آزاد اندیشی سازمان فرهنگی هنری ورزشی و گردشگری کوثر بنیاد شهید طی مراسمی با حضور حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی مهدی رمضانی دبیر کل نهاد کتابخانه های عمومی کشور و جمعی از نویسندگان و نویسندگان در ساختمان این مرکز در خیابان الغنلب افتتاح شد.

وی همچنین در این مراسم گفت: اوج افتخار ما خدمت به اهل فرهنگ است.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا