موسیقی

رونمایی از چند اثر موسیقی در مراسم شب موسیقی و سرود ایثار

به گزارش هنرآنلاین، در ابتدای این مراسم که توسط عبدالله روا اجرا شد، پس از تلاوت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، قطعه «شهید من» با شعری از امیر شفیعی با آهنگسازی میلاد آقایی و خوانندگی هادی فیض آبادی توسط ارکستر اجرا شد. نماهنگ ملی میهنی با خوانندگی هنرمندان موسیقی پاپ کشورمان پخش شد.

آنچه در ماندگاری یک حرف می تواند مثمر ثمر باشد هنر است

در ادامه غلامحسین نصرالله (مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران) ضمن گرامیداشت حماسه ۹ دی و روز بصیرت، توضیحاتی در خصوص برگزاری مراسم موسیقایی، موسیقی و سرودهای ایثار ارائه کرد و گفت: توفیق داشتیم. از برگزاری شب سوم بیایید موسیقی و سرودهای ایثار را ترتیب دهیم و امروز بسیار خوشحالیم که چنین چیزی با هم به پایان رسید با خانواده شهدای بزرگوار ما معتقدیم آنچه می تواند در ماندگاری یک کلمه مثمر ثمر باشد هنر است. به همین دلیل است که مقام معظم رهبری بارها در بیانات خود به موضوع حفظ گنجینه دفاع مقدس از دریچه زبان، هنر، ادبیات و پیوست فرهنگی اشاره کردند. اتفاقاً همین پیوست های فرهنگی است که باید تا حد امکان ادامه پیدا کند، هرچند در کشور ما کارهای زیادی در این زمینه انجام شده که حوزه های زیادی را شامل می شود.

وی با اشاره به بیانات امام راحل و مقام معظم رهبری در عرصه موسیقی متفکرانه تصریح کرد: باید تمام تلاش خود را بکنیم تا بتوانیم از این هنر برای اعتلای جریان پرشور دفاع مقدس و شهدای عزیز استفاده کنیم. به گونه ای که امروز شاهد رونمایی از آلبوم ها و محصولات در این زمینه هستیم و امیدوارم با حمایت و اعتماد بنیاد شهید بتوانیم خدمتگزار و میزبان خوبی برای خانواده های معظم شهدا باشیم. خدمت به این خانواده های بزرگوار افتخار ماست.

در ادامه مراسم و با حضور غلامحسین نصرالله و محمد کرم اللهی (مدیر امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران) از آلبوم های عالم داران خورشید، سنگر ایران. «مردان خدا»، «مژده یوسف» که در قالب سرودهایی اجرا و رونمایی شده است.

هنرمند مبارزی است که به سوی نور هدایت می کند

سپس محمد کرم اللهی (مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران کانون) در جایگاه قرار گرفت و گفت: امروز در مراسم تجلیل از شهدا که برای ما بسیار ارزشمند هستند گرد هم آمدیم. آنان که عاشقانه رفتند و گذشتند و دیدند و دل نشکستند و در بانکی بسیار وسیع و شرافتمندانه عزیزترین مال خود یعنی جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و با عشق به خدا دادند. مسیری که آن را به هم پیوند می دهد، ارتباط عابد و معبود است و بالاترین تابلوی نظام هستی است. شیرینی شهد شهادت با شیرینی و شیرینی بر کام سبز شهید عاشق می نشیند و شهادت آفریده می شود. شهادت وقتی آفریده می شود ستاره و نور می شود و اینگونه است که ملا و مقتدای ما شهدای ما را چشم و نور این مملکت دیدند و اینجاست که هر شهیدی ستاره می شود و گم نمی شوند. شب سخت سفر با این ستاره

وی افزود: این ستاره ها ما را به سوی شهادت می برند. چه کسی این ستاره را روایت می کند؟ به درستی، این هنر و هنرمندان است که می شناسند. هنرمند اینگونه است. او مبارزی است که به سوی نور هدایت می شود. او همان نور است و چراغ و ستاره و خورشیدی است که ما را به حضور خدا راهنمایی می کند. این هنرمندان از شهدا کم ندارند زیرا آنچه شهید دارد باید صادقانه روایت کند تا حقیقت شهید بر ما آشکار شود. اصلاً این نوع هنر احترام و منزلت پیدا می کند. اینجاست که هنرمند جای خود را پیدا می کند. این نعمتی الهی است که می توان برای هنرمند قائل شد و عزیزان و همکارانم و کسانی که این آثار را به شما مخاطبین تقدیم می کنند، رهبری و هدایت را بر عهده داشتند که جا دارد از همه آنها تقدیر و تشکر کنیم.

فداکاری 2

رونمایی از آلبوم کلاسیک ایرانی

در ادامه حسین علیشاپور (خواننده موسیقی ایرانی) روی صحنه آمد و تک آهنگی به نام «مثل عشق» را اجرا کرد. سپس آهنگ باران ما از آلبوم مژده یوسف توسط گروه ترانه راهیل با شعری از میلاد عرفان پور و آهنگسازی مصطفی منتظری اجرا شد.

در این مراسم با حضور مسئولین فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران از آلبوم «از ایران نرفته ایم» توسط محمد معتمدی، حسین علیشاپور، وحید تاج، بامد فلاحتی، عزیز لطفی، سید رونمایی شد. رسول آل احمد و علی بهجتی.

از زمان پیروزی انقلاب اسلامی، موسیقی نقش موثری داشته است

آخرین سخنران این مراسم یعقوب سلیمانی (معاون فرهنگی آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران) بود. سرلشکر یعقوب سلیمانی در این مراسم گفت: هیچ گاه غم در جبهه و دفاع مقدس وجود نداشته است. واقعاً خیلی از عزیزان بودند که ذوق شعر و ترانه داشتند، حتی در خطوط حمله و دفاع، حال و هوای ما را عوض کردند. دقیقاً به یاد دارم که بسیاری از عزیزانی که در بدترین شرایط دعوا می کردند، شعار می دادند، سرود می خواندند، زمزمه می کردند و حس عجیبی را به ما منتقل می کردند که قابل وصف نیست. آن روزها در کنار همه سختی ها و رنج ها، واقعاً شادی هم وجود داشت. یعنی رزمندگان با این موسیقی ها و اشعار کارهای عجیب و غریبی می کردند که برای ما نشاط و نشاط بود.

فداکاری 5

وی افزود: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی موسیقی نقش مؤثر و مؤثری داشته است و امروز با وجود برخی ترفندها و دشمنی های دشمنان اسلام، انقلاب اسلامی ما به برکت فداکاری، و عرصه موسیقی و سرود در این زمینه نقش عمده ای داشت». و امروز اگر بنیاد شهید تلاش می کند در این بخش مؤثر باشد، دقیقاً پیام ایثار و شهادت است که با موسیقی معنادارتر می شود. پیامی که آغشته به ایثار است و امروز موسیقی و سرود روایتگر افکار و اعمال مجاهدانی است که بر اساس سیاست های جدید بنیاد شهید قرار است کارهای بزرگی انجام دهند. موسیقی رسانه ای موثر در انتقال پیام و تقویت روحیه نشاط است که می تواند در عرصه ورزش های رزمی نیز نقش آفرینی کند.

تقدیر از چند تن از هنرمندان فعال در عرصه موسیقی ایثار و شهادت

پس از سخنرانی سلیمانی در حضور وی و خانواده معظم شهدا، از پوستر سومین جشنواره موسیقی نوای مهر که قرار است اسفندماه سال جاری برگزار شود، رونمایی شد.

فداکاری 4

در ادامه از هنرمندان فعال در عرصه موسیقی ایثار و شهادت قدردانی شد که از آن جمله می توان به عبدالجبار کاکایی شاعر و ترانه سرای آلبوم «از ایران ازدشتیم»، مصطفی محدثی خراسانی شاعر آلبوم «از ایران ازدشتیم» اشاره کرد. میلاد عرفان پور شاعر آلبوم «مجده یوسف». ، امیرحسین سمیعی آهنگساز آلبوم از ایران ازدشتیم امیر سهیل سرافرازی آهنگساز آلبوم سه شهید بامد فلاحتی خواننده آلبوم از ایران نگذشتیم احمد رمزی آهنگساز آلبوم مژده یوسف حسین علیشاپور خواننده آلبوم از ایران نرفتیم از سوبان منکشف خواننده نوجوان آلبوم مژده یوسف تجلیل شد.

پخش چندین نماهنگ با موضوعات مختلف شهادت، ایثار و ارائه تصویری آلبوم ها و محصولات تازه منتشر شده بنیاد شهید و امور ایثارگران از دیگر بخش های این مراسم بود.

فداکاری 1

انتهای پیام

منبع: سایت خبری هنرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا