زبان فارسی و تاریخ مشترک، پیوندهای فرهنگی ایران و ازبکستان را تقویت میکند
تهران- ایرنا- اساتید دانشکده شرق شناسی دانشگاه دولتی تاشکند با رئیس بنیاد سعدی دیدار کردند.
به گزارش ایرنا، از روابط عمومی بنیاد سعدی، دکتر غلامعلی حددادال; رئیس بنیاد سعدی ضمن خیرمقدم به میهمانان به اهمیت زبان فارسی در تاریخ و فرهنگ این کشور اشاره کرد و گفت: ازبکستان بخشی از فرهنگ کهن ایرانیان است و زبان فارسی در این سرزمین رواج داشته است. به عنوان یک میراث فرهنگ از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
رئیس بنیاد سعدی با اشاره به تاریخ علمی بخارا و سمرقند افزود: این دو شهر در شرق جهان اسلام از نظر علمی به اندازه بغداد و دمشق بودند.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که همکاری های بین المللی دانشگاه علامه طباطبایی با دانشگاه های ازبکستان گسترش یابد و تجربیات مثبت اساتید از حضور در ایران به اشتراک گذاشته شود.
در این نشست اساتید آموزش زبان فارسی در دانشکده شرق شناسی دانشگاه دولتی تاشکند به بیان اهمیت زبان فارسی به عنوان یک ابزار ارتباطی و علمی پرداختند و تاکید کردند که زبان فارسی نه تنها یک میراث فرهنگی است، بلکه زبانی است که دارای توانمندی های علمی و فرهنگ مهم است و روابط فرهنگی بین کشورها باید از طریق زبان و ادبیات گسترش یابد.
اساتید ازبکستانی در پایان ضمن ابراز خرسندی از همکاری با اساتید و دانشجویان ایرانی، گفتند: این دیدارها و تبادل تجربیات می تواند به نزدیک شدن بیشتر ملت ها به یکدیگر کمک کرده و به ایجاد فضای تفاهم بیشتر منجر شود. از یکدیگر
در این جلسه معاونان و مدیران بنیاد سعدی، موسی عبداللهی; مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه علامه طباطبایی و آزاده میرزایی; رئیس مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبایی نیز حضور داشت.
منبع : خبرگزاری ایرنا