علم و دانش

ساخت ابرخازن نانوساختاری دوست‌دار محیط زیست

Tehran- Irna- “طراحی ، مدل سازی و تولید نانوساختار نانوساختار با کارایی بالا” یک پروژه تحقیقاتی از یک عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران است که با حمایت بنیاد ملی علوم ایران به پایان رسیده است.

طبق اعلام گروه علمی IRNA در مورد بنیاد ملی علوم ایران (INSF) ، شهرام غسیمیر ، دکترا در شیمی شیمی از دانشگاه Tarbiat Modarres ، توضیح داد: افزایش تقاضای انرژی به دلیل رشد سریع جمعیت ، افزایش استانداردهای زندگی ، منابع سوخت محدود و آلودگی محیط زیست و آلودگی محیط زیست.

وی گفت: “از آنجا که سیستم های تبدیل انرژی عملکردی فوری دارند ، داشتن یک سیستم ذخیره سازی در کنار آنها مهم است.” در میان سیستم های ذخیره انرژی الکتریکی ، ابررساناها طیف گسترده ای از قدرت و چگالی انرژی را تشکیل می دهند که خواص باتری ها و خازن ها را تکمیل می کند.

این محقق گفت که مزایای ابررساناها می تواند شامل ظرفیت ذخیره انرژی الکتریکی بالا ، انرژی بالا و چگالی انرژی ، دفع سریع و پایداری چرخه طولانی باشد. الکترودها نقش مهمی در عملکرد ابررسانا دارند. بنابراین ، در این پروژه ، ابررسانا با کارایی بالا با استفاده از بستر مقرون به صرفه از کف نیکل و تصحیح آن با یک چارچوب نانوساختار نانوساختار کربن و فلزی و ارگا ساخته شده است.

وی افزود: پس از طراحی ساختارها ، ویژگی های آنها با مدل سازی رایانه ارزیابی شد. ” این ترکیبات متعاقباً در آزمایشگاه تهیه و تحت مطالعات ساختاری و الکتروشیمیایی به عنوان الکترود ابر رایانه قرار گرفتند و سرانجام پس از بهینه سازی اجزای مختلف ، نمونه ابر رایانه آزمایشگاهی ساخته شد.

مطالعات نظری و مطالعات آزمایشگاهی عملی انجام شده در اجرای این پروژه نشان داد که نانومواد کربن به دلیل سطح بالا ، هدایت الکتریکی قابل توجه و پایداری فیزیکی و شیمیایی بالا ، طراحی الکترودهای ابر رایانه ها در نظر گرفته می شود.

Qasemmir اضافه کرد: چارچوب های فلزی نیز از ظرفیت بالایی برای استفاده به عنوان الکترودها در ذخیره انرژی الکتریکی به دلیل خاصیت منحصر به فرد خود مانند تخلخل بالا ، انعطاف پذیری ساختاری ، سطح بالا و حفره هایی با عوامل قابل تغییر برخوردار هستند. بر این اساس ، یک چارچوب نانومواد نانومواد کربن و برگ فلزی می تواند با ادغام موارد فوق در ذخیره بارهای موجود در ابررساناها بسیار مؤثر باشد.

وی ادامه داد: نمونه ابر رایانه ای تهیه شده در این مطالعه ظرفیت بسیار بالایی ، مقاومت الکتریکی بسیار کم ، چگالی انرژی و چگالی انرژی مناسب را به همراه پایداری چرخه مناسب ارائه می دهد.

محقق و محقق تأکید کرد: در این راستا ، هزینه ساخت و ساز ، روش ساخت آسان و استفاده از مواد اولیه در دسترس و سازگار با محیط زیست نیز در دستور کار قرار داشت.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا