ساخت برج فناوری اکوسیستم واکسن میتواند جلوهای از هدف سند چشمانداز باشد
براساس بانک اطلاعاتی اطلاعات ریاست جمهوری ، یک جلسه بررسی مقایسه ای از الگوهای برتر جهان از برج فناوری اکوسیستم انسانی و تولید واکسن ، اجرای ایده “ساخت برج فناوری اکوسیستم واکسن” توسط Massoud Medicine و امروز بعد از ظهر با حضور رئیس دفتر دفتر و رئیس دفتر دفتر بود.
این برج برای ایجاد یک اکوسیستم واکسن به عنوان بزرگترین مرکز بیوتکنولوژی و رهبر صنعت واکسن کشور ، مرکز تحقیقات و توسعه واکسن منطقه ای و بزرگترین مرکز تحقیق و توسعه کشور ساخته شده است.
براساس پیشنهاد اولیه دکتر پزشکی ، در هنگام بازدید از مرکز تحقیقات سرم و واکسن های سرم رازی در استان آبرز ، ساخت برج در هنگام بازدید از بخش انسان و حیوانات در حاشیه دانش به طور جدی در دستور کار قرار گرفت.
رئیس جمهور آوریل امسال ، در طی یک سفر کوتاه به استان آبرز و دیدار با انستیتوی تحقیقات واکسن و تحقیقات سرم رازی ، در مورد نیاز به تشکیل یک کارگروه متشکل از اساتید دانشگاه ، مدیران موسسه رازی و پاستور ، و مقامات وزارت بهداشت و جهاد ، به منظور هماهنگی ، هماهنگی روز.
در جلسه امروز ، گزارشی از برخی از ویژگی ها و جزئیات برج فناوری متناسب با اکوسیستم کشور ما بر اساس یک بررسی مقایسه ای از برج های برتر و فناوری در کشورهای مختلف جهان ارائه شده است.
پس از اتمام و تجهیز برج ، مؤسسات علمی دولتی مانند رازی و پاستور و سایر مؤسسات خصوصی مرتبط در برج مستقر می شوند تا یک نقطه کانونی برای جذب جوانان نخبه و ایجاد فرصت های کار و تحقیقاتی در کشور به جای مهاجرت فراهم شود.
در این نشست همچنین حاکی از آن است که علاوه بر وزارتخانه های کشاورزی و بهداشت و همچنین معاون رئیس جمهور علوم و فناوری به عنوان بازیگران اصلی اکوسیستم ، اگر دستگاه و بخش دیگری توانایی حضور در برج را داشته باشند ، علاوه بر دریافت پیشنهادات و نظرات خود ، سایر مقدمات مربوطه ، به جلسات بعدی نیز دعوت می شوند. همچنین پیشنهادی برای شامل کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) در برج وجود دارد.
نتیجه بحث در این جلسه این بود که بحث در مورد کلیه قسمت هایی که می توانند در برج وجود داشته باشند و تغییرات احتمالی در ساختار برج متناسب با حضور بخش یا بخش های جدید ، با مشاوره مشاوران برتر بین المللی در ماه آینده ، تصمیم نهایی در مورد نحوه ساخت و انتخاب پیمانکار را نهایی کند.
رئیس جمهور گفت: “ما بیش از ۵ میلیارد دلار برای ساخت و تأسیس مراکز و موسسات مختلف علمی هزینه کرده ایم ، اما به نتیجه مطلوب نرسیده ایم ، زیرا دیدگاه ما روی افق های جهانی و مطابق با سند بینایی کشور متمرکز است.”
پزشکان افزودند: “برخی از جوانان نخبه در کشور به دلیل کمبود شرایط و زیرساخت های مناسب در سطح علمی بالا ، کشور را ترک می کنند و اگر بتوانیم در مراکز علمی سطح اول کشور در کشور یک مرکز ایجاد کنیم ، این جوانان قطعاً مایل به ماندن در کشور خواهند بود و ممکن است مهاجرت نخبگان این کشور را ببینند.”
رئیس جمهور مجدداً تأکید کرد: “فعالیت برج نیز برنامه ریزی خواهد شد تا هر کسی بتواند خود محصولات خود را بفروشد تا سود اصلی و واقعی آن به صاحبان و تولید کنندگان آن محصول داده شود.”
پزشکان خاطرنشان کردند: “ما جوانان نخبه زیادی را آموزش داده ایم و پیشرفتهای علمی زیادی کسب کرده ایم ، اما به دلیل ساختار تبدیل دانش به محصول و بازار آن در کشور ما ، کامل و کارآمد نبوده است.” ساخت این برج می تواند این کاستی ها را جبران کند و بازتابی از الهام از اسناد بینایی کشور باشد.
منبع : ایرنا