سه پیشنهاد عارف برای ترویج فرهنگ «وقف علمی»
به گفته ایرنا ، پایگاه داده معاون اول رئیس جمهور معاون رئیس جمهور ، در جایزه Alborz ، در بخش “نخبگان”- جشن بزرگان علمی این کشور- که امروز در کنفرانس های بین المللی IRIB برگزار شد و از پنج دانشمند ، فن آوری ، دانشمندان و دانشجویان تجلیل شد. وی گفت: “من خوشحالم که امروز در یک مراسم شرکت می کنم که نه تنها برای تجلیل از نخبگان و دانشمندان کشور ، بلکه یک تجسم عینی و عینی از پیوند بین ایمان و دانش ، موقوفه ، علم و معنویت و تمدن در فرهنگ ثروتمند ایرانی است.”
معاون اول رئیس جمهور به دهه عزت تبریک گفت: “موقوفه دارای سابقه طولانی و عزت و منزج برجسته ای در سیستم اسلامی است ، و در همه زمینه های فرهنگی ، هنری ، اجتماعی و اقتصادی می توانیم وضوح کشور خود را در سده های گذشته ببینیم و اگر به اسناد موقوفه نگاه کنیم ، می بینیم که این موضوع خودآرایه است.
آرف گفت: در فداکاری به یزد ، فداکاری در خوراک حیوانات و گاوهایی وجود دارد که زائران را به مشهاد می بردند ، و این نشان دهنده عظمت موقوفات و دیدگاه تیز است که نیکوکاران و نیکوکاران در این مورد دارند و حتی برای راهنمایی حاکمان ، ارادت به حرم مقدس مقدس رازاوی وجود دارد. زمان می دانست که حاکمان زمان چگونه مردم بودند ، اما آنها راهنمایی داشتند.
آرف در ادامه به نیاز کشور به “موقوفات علمی” اشاره کرد: در سالهای اولیه پیروزی انقلاب اسلامی برای توسعه دانشگاه ها و افزایش دانشجویان از ۴۰۰۰ به ۴ میلیون ، ما مشکلات زیادی داشتیم ، به خصوص در دهه شصت ، که در دهه شصت یک مشکل بزرگ بود ، اما در آن زمان ، این کمبود توجه بود.
معاون رئیس جمهور افزود: “گرچه موقوفات علمی در ایران دارای سابقه طولانی در ایران و شخصیت هایی مانند خواجه نصیر الدین التوزی است و در اواخر اواخر افشا این کار را برای آموزش فارسی و اواخر افزالی در کرمان انجام داده بود ، اما ما به عنوان علوم علمی موفق نشدیم. موقوفه ، موضوعی که آینده ایران را در علم و فناوری تضمین می کند.
وی افزود: “این اتفاق در سایر کشورها رخ داده است ، به عنوان مثال ، در دانشگاه استنفورد و دانشگاه هاروارد و بسیاری از دانشگاه های برتر جهان ، بنابراین مدیریت نگرانی برای بودجه نیست.”
وی گفت: “با توجه به سند بینایی که مقام اول را برای ایران در منطقه و فراتر از آن به دست آورده است ، بیانیه مرحله دوم که باعث شده هفت راهنمایی برای توسعه علم و فناوری باید به این سمت برود ، باید به این سمت برود ؛ در حالی که منابع دولت اکنون با دهه ۱۹۸۰ متفاوت است ، همه دانشگاه ها به بودجه نیاز دارند ، اما با وجود اهمیت علم و فناوری در توسعه کشور ، ما نمی توانیم بیشتر در این زمینه از این منطقه استفاده کنیم و از این طریق در این زمینه از این منطقه استفاده می کنیم.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: هرکسی که رئیس جمهور شود یا عضو کابینه شود ، حتی اگر یک کابینه بیاید و شعارهای توسعه علمی را ارائه دهد ، نمی تواند بیشتر در بخش علم و فناوری سرمایه گذاری کند. واقعیت این است که سقف برای کمک های دولتی است ، اما ما نه تنها در سطح منطقه ای نیاز داریم بلکه به بهترین ها نیاز داریم.
دانشمند ارشد ایران
در این مراسم ، معاون رئیس جمهور ، پس از اعطای جایزه Alborz به چهار سال ، این جایزه ، آیت الله علی اکبر راشاد ، دکتر علی رضه سیم چی ، دکتر محمد عبداللهی و دکتر علی اکبر موسووی موحهدی ، گفت: این کشور را به وجود می آوریم که موفق به کاهش انگیزه برای مهاجرت می شویم و با معرفی الگوهای خود را کاهش می دهیم تا بتوانیم انگیزه مهاجرت را کاهش دهیم تا با معرفی این انگیزه برای مهاجرت را کاهش دهیم. دانشمندان کشور.
معاون اول رئیس جمهور افزود: “در حالی که علاوه بر حل معیشت ، دانشمندان ما باید تنها مسئله علمی باشند ، اما گاهی اوقات اولین گامی که آنها برداشته می شوند ، جلوگیری از عدم وجود تجهیزات موجود نیست ، و در اینجا است که فداکاری علمی باید حضور داشته باشد و واقعیت این است که بسیاری مجاز نیستند.”
سه پیشنهاد برای موقوفات علمی
Aref ، در این مراسم ، سه پیشنهاد برای گسترش موقوفات علمی در کشور ارائه داد: تشکیل “بنیاد علمی وقف” در کشور ، به رهبری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، وزارت بهداشت و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش ، اولین پیشنهادی است که در بنیاد ، نیکوکاران و مجموعه های بزرگ فعال است.
معاون اول رئیس جمهور “سند استراتژیک موقوفات علمی کشور” را به عنوان دومین مسئله مهم در این زمینه توصیف کرد و گفت: “ما می خواهیم در ده سال آینده به کجا برویم ، این سند باید مشخص شود و این دولت است و ما باید به مرحله ای برسیم که همبستگی دقیقاً همانطور که هر عملی به محیط زیست متصل است”.
آرف ایجاد یک سیستم ملی WAQF را به عنوان سومین پیشنهاد در این زمینه مطرح کرد و گفت: “با ایجاد این سیستم می توانیم با نیکوکاران ارتباط برقرار کنیم.”
معاون اول رئیس جمهور همچنین از برگزاری جشنواره ملی علمی و فناوری در این هدف یاد کرد و گفت: “در این جشنواره ها می توانیم مسائل و مشکلاتی را که آنها می توانند برای حل آنها انجام دهند ستایش کنیم.”
آرف گفت: “مزایا و دانشمندان در ساخت مدرسه کمک زیادی کرده اند و اگر ما به میزان پایین بی سوادی در کشور افتخار می کنیم ، از ساختمان مدرسه و حضور دانشمندان و نیکوکاران عزیز که مدرسه را ساخته اند ، برکت می یابد ، امروز باید آنها را برای وقف علم و فناوری دعوت کنیم.”
معاون اول رئیس جمهور افزود: “ما باید موقوفات علمی را به طور جدی دنبال کنیم ، و جایزه Alborz ، که مرحوم حسین علی آبرز با ۱۰۰ ٪ با انگیزه تأسیس شده است ، امروز می تواند یک چراغ برای آلبز این کشور باشد.”
آرف در ادامه گفت که سودمندترین سرمایه گذاری می تواند به علم و فناوری اختصاص یابد.
منبع : ایرنا