شب احترام به اساتید موسیقی ایران در دومین تجربه طرز تازه
به گزارش هنرآنلاین، این کنسرت با دونوازی سنتور و تنبک کیارش داودی و امیر خیری و اجرای قطعه مقدمه آغاز شد.
مقدمه شوق نغما بر آهنگسازی کیارش داوودی، بداهه گردانیه و نیشابورک، چهارمضراب نوا با آهنگسازی کیارش داوودی قطعات بعدی بودند که در این بخش بر روی دستگاه نوا اجرا شدند.
پس از آن کنسرت با بداهه نوازی نهفت و صدری و اجرای قطعه کوبه ای ۲۲ (ساخته کیارش داودی) ادامه یافت. اجرای تصنیف جان جهان از آثار استاد پرویز مشکاتیان پایان قسمت اول کنسرت بود که با استقبال تماشاگران همراه شد.
در قسمت دوم کنسرت پوریا اخواص به عنوان خواننده گروه را همراهی کرد.
این قسمت با اجرای پیشواز در قالب موسیقی گروهی آغاز شد و سپس پیش درآمد ابوعطا که توسط کیارش داودی به یاد استاد جلیل شهناز ساخته شده بود تقدیم حاضران شد.
سازها و آواز، چهارمضراب ابوعطا (ساخته کیارش داودی به یاد استاد محمدرضا لطفی)، تصنیف بی تو (آهنگ کیاروش داودی به یاد استاد محمدرضا شجریان با شعری از سعدی)، چهارمضراب چاوشوب با آواز (آهنگ کیاروش). داوودی تقدیم به استاد حسین علیزاده، ساز و صدای ساده قطعاتی بودند که در بقیه این بخش
در ادامه گروه تصنیف «تا نفسی دری بکوش» ساخته کیارش داوودی را نواخت. این قطعه توسط داوودی بر اساس شعری از سعدی شیرازی سروده شده است و عنوان این کنسرت نیز برگرفته از بیت «بوی گل، نسیم صبا/ بلبل آرام نمی نشیند» در این شعر است.
تصنیف «تا شدم سعید تو» (ساخته کیارش داودی با شعری از فروغی بسطامی) پایان اجرای گروه نوازندگان وداد بود.
کیارش داودی (سرپرست، آهنگساز و نوازنده سنتور)، پوریا اخوص (خواننده)، فردین میرزا حسینی (کمانچه)، کیارش بکتاشیان (نی)، زهرا کریمی (ویولا)، یاسمن کوزگر (ویولن)، امیر خیری (تمبک) و محمدرضا حسنخانی (عود) اعضای این گروه بودند.
امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش های هنری بنیاد رودکی، بابک خضرایی رئیس دانشکده موسیقی دانشگاه هنر، پیمان سلطانی، حسام اینانلو، حسین علیشاپور، سیامک جهانگیری، امیر عزنی عشاری، رضا علی آبادی، رامتین نازار. ، بامد فلاحتی، مازیار شاهی، نازنین بدرثانی، سهیل حسنوی. مهدی یسری، محمدرضا عزیزی، سعید جهانی، منصور جمعه زاده، سپنتا حامدی نژاد، پوریا فرجی و زمان خیری در این دو شب به تماشای کنسرت «ساکت ننشین» نشستند.
«سبک نو» عنوان طرحی است که در آن بنیاد فرهنگی هنری رودکی از ایده های گروه های موسیقی در سبک های مختلف از جمله ردیف دشتقی، نواحی و موسیقی کلاسیک غربی حمایت ویژه می کند. تلاش برای هموارسازی شرایط مجوز و سالن اجرا، رصد نویسندگان موسیقی و استعدادهای شکوفا، کمک در ارائه و تولید آثار و … از جمله اقدامات پیش بینی شده این طرح برای همراهی هنرمندان است.
پیش از این کنسرت «سه + یک» به عنوان اولین اجرای این پروژه ۱۳ آبان در تالار وحدت برگزار شد و با استقبال مخاطبان مواجه شد.
انتهای پیام
منبع: سایت خبری هنرآنلاین