ضرورت توسعه همکاریهای مشترک در حوزه فناوریهای نوین
Tehran- Irna- در دیدار با معاون رئیس جمهور علوم ، فناوری و اقتصاد دانش مبتنی بر سازمان انرژی اتمی ایران ، وی بر توسعه همکاری در زمینه های فناوری های جدید ، به ویژه در زمینه های کوانتومی ، لیزر و پلاسما سرد و همچنین از بین بردن چالش های زیست محیطی تأکید کرد.
محمد اسلامی ، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ، و حسین افشین ، معاون رئیس جمهور علوم ، فناوری و اقتصاد دانش ، در مورد توسعه فن آوری های جدید ، به ویژه در زمینه های کوانتومی ، لیزر و پلاسما و همچنین چالش پلاسما سرد و همچنین چالش پلاسما سرد.
در این جلسه ، اسلام گفت: “همکاری مشترک بین سازمان انرژی اتمی و معاون رئیس جمهور علوم و فناوری می تواند منجر به تحولات جدید بویژه در کلان شهرها و مناطق با مشکلات حاد محیطی شود.”
افشین همچنین بر لزوم دستیابی به اهداف تعیین شده در یک دوره کوتاه و خاص تأکید کرد تا منجر به نتایج ملموس و مؤثر در زمان مناسب شود.
در این جلسه اراده جدی برای تعامل مؤثر در مرزهای دانش و فن آوری های جدید بیان شده است. به طوری که این فعل و انفعالات می تواند قدرت علمی کشور را تقویت و تقویت کند.
در طول جلسه ، تصمیم گرفته شد تا با استفاده از ظرفیت های موجود دو سازمان ، اقدامات مؤثر در پیشرفت های علمی انجام داده و به چالش های زیست محیطی بپردازد.
این جلسه مطابق با ادامه همکاری و توافق نامه های امضا شده بین سازمان انرژی اتمی ایران و معاون رئیس جمهور علوم بود.
چند محور فعالیت ها در این جلسه هدف قرار گرفتند تا پایه و اساس گسترش و گسترش مشارکت در چارچوب برنامه های فعلی را فراهم کنند.
در جلسه معاون رئیس جمهور علوم ، فناوری و اقتصاد پایگاه ریاست جمهوری با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ، Technology Quantum به عنوان اولین تمرکز همکاری تأکید شد.
همچنین بر توسعه زیرساخت ها و ایجاد ظرفیت های اشتراک گذاری به عنوان ضروری تأکید شد تا محققان ، دانشگاه ها و دانشجویان بتوانند از این قابلیت ها بهره مند شوند.
در این جلسه همچنین تصمیم گرفت که ظرفیت های علمی و فناوری این دو سازمان در مسیر جهش علمی کشور نقش داشته باشد.
موضوع فناوری های جدید لیزر نیز در جلسه معاون رئیس جمهور علوم ، فناوری و اقتصاد اقتصاد ریاست جمهوری با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران مورد بحث قرار گرفت و با توجه به اقدامات اولیه ، نیاز به تقویت پشتیبانی و ظرفیت ها در این زمینه تأکید می کند که روند پیشرفت ادامه خواهد یافت.
فناوری سرد پلاسما نیز به عنوان یک فناوری مؤثر و مؤثر مورد مطالعه قرار گرفته است زیرا فناوری پلاسما ، به ویژه در محیط زیست ، می تواند به چالش هایی مانند شستشوی زباله های شهری و فاضلاب صنعتی بپردازد.
منبع : خبرگزاری ایرنا