سیاست

عارف: توسعه مکران، از اولویت‌ها و راهبردهای کلان دولت چهاردهم است

براساس پایگاه داده معاون اول رئیس جمهور ، محمد رضا آیرف امروز (دوشنبه) در دوازدهمین نشست برنامه عالی شورای پیشرفت ، رئیس سازمان برنامه ریزی و بودجه ، دبیر هیئت مدیره ، رئیس وزارت امور اقتصادی و دارایی ، رئیس شورای اطلاعات دولت ، نمایندگان مجمع مشاور اسلام. و برنامه جامع اجرای این سیاست ها یک برنامه ریزی و تمرکز ویژه را ایجاد کرده است.

معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد که ما در سالهای اخیر از توسعه مبتنی بر دریا غفلت کرده ایم و با اشاره به اهمیت توسعه دریایی ، به ویژه سواحل مکران در برنامه هفتم برنامه: اقتصاد دریا همواره رهبر عالی انقلاب اسلامی بوده است و رئیس جمهور در توسعه دریانورد و سواحل مکران فعال بوده است. کشش ساحل ساحلی جنوبی کشور.

آرف تأکید کرد که توسعه ماکران یکی از اولویت ها و استراتژی های دولت چهاردهم است و افزود: همراه با توسعه سواحل جنوبی ، توجه دریای خزر به دلیل استراتژی توسعه راهروها ، از جمله کریدور شمال-جنوب و ارتباط با کشورهای آسیای میانه و اعضای اتحادیه اوراسیا است.

در بخش دیگری از اظهارات وی ، معاون رئیس جمهور با اشاره به اقدامات سیاسی غربی برای جلوگیری از کشورهای در حال توسعه ، گفت: کشورهای غربی به دنبال ممنوعیت استفاده از کشورهای در حال توسعه با منابع زیرزمینی هستند و در مورد موضوعاتی مانند “توسعه کربن” مانند توسعه کربن ، بحث می کنند.

آرف تأکید کرد که استراتژی جمهوری اسلامی ایران ، بر خلاف سیاست ها و اقدامات کشورهای توسعه یافته ، توسعه حفاظت از محیط زیست است.

در این نشست ، به ریاست معاون اول رئیس جمهور ، سازمان برنامه ریزی و بودجه ، مطابق با توسعه و توسعه مناطق مرکزی دریا با اولویت Makran در برنامه پیشرفت هفتم ، گزارشی از اهمیت و ظرفیت توسعه دریا ، اسناد عجیب و غریب در توسعه مبتنی بر دریا ، خانه صریح برنامه توسعه هفتم ارائه داد.

پایداری دریای خزر ، توسعه آروند ، توسعه شهرستان ابو موسی و توسعه ساحل مکران از جمله اقدامات چهاردهمین دولت در مورد توسعه و توسعه مناطق دریایی با اولویت ماکران است.

لازم به ذکر است که برنامه جامع توسعه مبتنی بر ساحل Makran ، برنامه توسعه زیرساخت های ساحلی Makran ، اقدامات مربوط به دبیرخانه شورای توسعه دریایی و سواحل Makran و برنامه سرمایه گذاری تولید برنامه ها و اقدامات دولت برای توسعه سواحل Makran.

در زیر گزارشی از توسعه برنامه برنامه نویسی ملی “بهبود: ثبات ، پیشرفت و عدالت” در راستای اجرای ماده ۷ برنامه پیشرفت در برنامه ملی زندگی پایدار ، برنامه ملی توسعه و اشتغال ، برنامه ملی ثبات اقتصادی برای تورم ، برنامه ملی حذف و شبکه از جمله آب و انرژی و برنامه برنامه ملی برنامه ریزی شده است.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا