عارف: غرب به ایران هراسی و آفریقا گریزی دامن زده است
محمد رضا در دیدار با روسای کنفرانس همکاری اقتصادی ایران -آفریقا ، تأکید کرد که قاره آفریقا یکی از مهمترین مراکز توسعه در جهان است ، خاطرنشان کرد: استراتژی توسعه روابط و همکاری در جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه است.
معاون اول رئیس جمهور همچنین در این جلسه شرکت کرد که مقامات ارشد ، وزیران ، نمایندگان آفریقا ، اتاق های بازرگانی ، نمایندگان و فعالان بخش خصوصی کشورهای آفریقایی و سازمان ها و سازمان های مهم منطقه ای آفریقا با اشاره به اینکه جلسات قبلی همکاری های ایران و آفریقا باید مورد استقبال قرار گیرد. پیگیری و اجرای آفریقایی.
با اشاره به تاریخ تعامل طولانی مدت ایران با کشورهای آفریقایی در طی قرن ها ، آره تأکید کرد: تاریخ طولانی روابط ایران -آفری پشتیبانی و سرمایه برای گسترش روابط ایران با این قاره باستانی است.
معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت که جمهوری اسلامی ایران با نعمت نیروهای انقلابی ، جهانی و حضور مردم و حضور مردم و حضور منابع داخلی و نیروهای داخلی و امروزه بر اساس تولید داخلی بر اساس تولید داخلی در یک کشور خودآفرینی و صنعت ، دستاوردهای ارزشمندی را به دست آورده است. دوستانه و علاقه مند به توسعه روابط با ایران غیرقابل پیش بینی بود.
آرف تأکید کرد که در تعامل سیاست خارجی ما به ارتباطات متعادل و متعادل اعتقاد داریم: توسعه صادرات و واردات باید در همان زمان باشد ، که در آن شناسایی کشورهای آفریقایی برای جمهوری اسلامی ایران یک ضرورت است تا بتوانیم به اقتصاد آفریقا نگاه کنیم و به اقتصاد آفریقا پاسخ دهیم.
معاون اول رئیس جمهور بر لزوم شناسایی ظرفیت ها و ظرفیت های کشورهای آفریقایی و ایران تأکید کرد: فعال کردن بخش خصوصی و تسهیل ترافیک و گردشگران به شناسایی ظرفیت ها و امکانات طرفین کمک می کند.
آره با اشاره به مشکلات بوروکراسی و سیستم اداری برای توسعه روابط ، گفت: “موانع توسعه همکاری ، از جمله موانع قانونی دولت ها و وزیران ، باید شناسایی و حذف شود ، که در آن باید مکانیسم کمیسیون مشترک در بالاترین سطح تنظیم شود و راه حل های خوب در جلسات تخصصی یافت می شود.”
معاون رئیس جمهور اول گفت: جلسات کارمندان آفریقا با دبیرخانه قوی و فعال برای رسیدگی به درخواست ها و نظرات کشورهای آفریقایی در دولت چهاردهم فعال شده است.
وی افزود: “این علایق توسط ایالات متحده و برخی از کشورهای اروپایی در استراتژی های خود دنبال می شوند.”
معاون رئیس جمهور اول گفت: “با افزایش ارتباط با کشورهای متمدن و فرهنگ آفریقایی چند هزار ساله ، می توانیم تهدیدهای غیر منطقی را که همچنان به ایجاد ترس توسط کشورهای غربی است ، از بین ببریم.”
آرف افزود: کشورهای غربی آفریقا را با نگاه حیاط خلوت غرب می بینند ، که همیشه باید در اختیار آنها باشد و از منابع قاره باستان آفریقا استفاده کند. این استراتژی آفریقایی در جهان مطرح شده است و در جلسات منطقه ای به خوبی احساس می شود و وظیفه ما این است که این استراتژی غیراخلاقی و انسانی را خنثی کنیم.
معاون رئیس جمهور اول اظهار داشت که قاره باستان و متمدن آفریقا دارای افرادی با فرهنگ و نجیب و علاقه مند به توسعه روابط است.
Aref ادامه داد: کشورهای غربی از برجسته ترین و برجسته ترین دانشمندان در کشورهای جنوبی برای پیشرفت های تکنولوژیکی خود استفاده می کنند.
معاون اول رئیس جمهور ابراز امیدواری کرد که این جلسه در سال آینده در سطح رهبری برگزار شود و ما با برنامه ریزی صحیح و ترویج روابط ، دستاوردهای بهتری را در توسعه روابط ایران -آفریقایی به دست خواهیم آورد.
در ابتدای اظهارات خود ، آره از همه کشورهای آفریقایی حاضر در اجلاس همکاری های ایران -آفریقایی برای ابراز همدردی بندر شهید رجائی ستایش کرد.
معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت که ضرورت توسعه روابط ایران با قاره آفریقا از همان روزهای پیروزی انقلاب اسلامی کاملاً واضح است ، با بیان: ایران این استراتژی را در برنامه های سیاست خارجی خود به دلیل ارزش های انقلاب اسلامی و دین اسلام و توسعه روابط در همه زمینه ها ، به ویژه در زمینه توسعه سیاسی قرار داده است.
آرف گفت که جمهوری اسلامی ایران در حال توسعه روابط با کشورهای آفریقایی است و ما به نتایج خوبی دست یافته ایم و می گویند: یکی از اصلی ترین موانع گسترش و تعمیق روابط ایران -مسافت طولانی و سپس فاصله و ضعف هوا و دریا است که ما نتوانستیم آن را حل کنیم ، اما امیدوارم که افسون اژان را حل کنیم.
منبع : ایرنا