فضائلی: در فعالیتهای فرهنگی و رسانهای، باید کنشگرانه رفتار کنیم
به گفته خبرنگار سیاسی ایرنا ، مهدی فاضل عصر روز دوشنبه در پایان کنفرانس ملی جنگ شناختی و امنیت که در دانشکده دفاع ملی برگزار شد ، تاریخ حاکمیت الهی را از ابتدای خلقت بشر تا انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار داد.
وی در مورد دوران پیامبران گفت: از زمان آدم به خاتم پیامبران ، فقط پنج دولت الهی ثبت شده است. قاعده پیامبر دیوید ، پس از سلیمان ، که یک قانون ویژه داشت ، در قرآن به عنوان یک حاکم شگفت انگیز معرفی شد. در سنین کودکی ، او حکومت خود را آغاز کرد و پنج سال بر سرزمین خود حکومت کرد.
وی همچنین به موضع پیامبر یوسف (AS) اشاره کرد و گفت: اگرچه او یک حاکم مطلق نبود ، اما تأثیر کلامی و مدیریتی وی در آن زمان قابل توجه بود.
فاضع سپس به دوران پیامبر (صلح بر او) خطاب کرد و اظهار داشت: در ۵ سال پیشگویی ، پیامبر در مدینه حاکمیت الهی را اجرا کرد. پس از مرگ آنها و در حین خلافت امیر المومینین (AS) ، حاکمیت الهی به مدت چهار سال و نیم ادامه یافت.
یکی از اعضای دفتر حفاظت و انتشار رهبر انقلابی همچنان به پیروزی انقلاب اسلامی در ۷ فوریه اشاره کرد و گفت: “انقلاب اسلامی در یک نقطه بحرانی و استراتژیک اتفاق افتاد و منجر به تشکیل حاکمیت مذهبی شد که شهید آیت الله سید محمد باجر صدر در این رابطه گفت.
فاضلی گفت: با تأکید بر اینکه دولت اسلامی در ایران برای تقویت و تقویت آن نیاز به مراقبت و تلاش مستمر دارد.
یکی از اعضای دفتر حفاظت و انتشار رهبر عالی انقلاب گفت: “ما باید هوشمندانه در زمینه فرهنگی ، سیاست خارجی و حضور منطقه ای عمل کنیم.” اگر برای تحقق این روش از تاکتیک های مناسب و به موقع استفاده نکنیم ، طبیعی است که ما آسیب و تهدید را متحمل شویم.
فاضلی به اظهارات رهبر عالی انقلاب در زمینه جنگ شناختی اشاره کرد و گفت: “در بالاترین سطح ، این رهبری توسط رهبری انجام می شود و کسانی که نمی توانند الزامات و مصلحت هر نقطه را درک کنند ممکن است خطاهای تحلیلی ایجاد کنند.”
یکی از اعضای دفتر حفاظت و انتشار رهبر عالی انقلاب در مورد اهمیت جنگ شناختی و شناختی گفت: “در کشور ما ، علوم شناختی در سال ۲ به تأخیر افتاد و در سالهای ۱ و ۲ در برخی دانشگاه ها تأسیس شد. همچنین ، مدارس و تحقیقات در دانشگاه ها در سال ۶ مورد توجه قرار گرفتند.
وی افزود: “برای اولین بار در سال ۲ ، بحث در مورد علوم شناختی و کاربردهای آن در زمینه های مختلف ، به ویژه در رسانه ها و موضوعات دفاعی ، مطرح شد.” از ابتدای سال ، برنامه های خاص این علم در مناطق امنیتی و اطلاعاتی نیز مورد بررسی قرار گرفته است. سوالی که مطرح می شود این است که از زمان ورود این بحث ها چه تغییراتی در محتوای تولید در رسانه های مختلف ایجاد شده است؟ به نظر من ، در حال حاضر ، توجه کافی به علم شناختی و جنگ شناختی در رسانه ها و محافل مختلف وجود ندارد. به عبارت دیگر ، استفاده از این علم در هر زمینه به طور قابل توجهی مورد استفاده قرار نگرفته است.
در پاسخ به این سؤال که برای نزدیک شدن به صحنه چه کاری باید انجام شود و آیا این اتفاق می افتد ، عواقب آن چیست؟ وی گفت: “اگر می خواهیم از این دانش به خوبی استفاده کنیم و خلاقیت و نوآوری لازم را داشته باشیم ، اولین قدم تقویت روابط موجود بین دانشگاه و صنعت است.” در زمینه اقتصاد ، ما باید یک پل مؤثر بین منابع مختلف و اساتید دانشگاه های مختلف ایجاد کنیم. تا زمانی که این رابطه به درستی برقرار نشده باشد ، رسانه های ما آسیب خواهند دید و تحقیق دانش کافی نخواهد داشت.
فاضلی گفت: “در حال حاضر ، به نظر می رسد که در این زمینه ، استفاده و استفاده از دانش به درستی انجام نمی شود.” این می تواند تأثیر منفی بر کشور بگذارد ، بنابراین راه حل دوم این است که ما باید بین مراکز علمی و دانشگاهی و رسانه های کشور ارتباط برقرار کنیم.
وی افزود: یکی از توصیه ها در این زمینه ، خروج از انفعال و حرکت به سمت رفتارهای پرخاشگرانه در فعالیتهای فرهنگی است. ما باید دائماً به سؤالات و تردیدهای مطرح شده توسط دشمن و مخالفان پاسخ دهیم. این وضعیت باید تغییر کند و ما برای تغییر صحنه به شجاعت نیاز داریم.
وی همچنین به مقاومت مردم غزه در برابر فشار شدید اشاره کرد و گفت: طی شش ماه گذشته ، مردم غزه با وجود نابودی گسترده و تلفات انسانی ایستاده اند. این مقاومت نشان دهنده قدرت روحیه و همبستگی آنها است.
فاضالی گفت: “اگر ما می توانیم دلیل مقاومت مردم غزه را به درستی مطالعه کنیم ، می توانیم از آن برای تقویت فعالیت های خود سوء استفاده کنیم.” قابلیت های نرم افزاری می تواند نواقص سخت افزاری را جبران کند ، و این همان چیزی است که باید در نظر گرفته شود.
یکی از اعضای دفتر حفاظت و انتشار رهبر عالی انقلاب بیشتر بر لزوم برقراری ارتباط مؤثر بین مراکز علمی و دانشگاهی با رسانه های این کشور تأکید کرد و گفت: “ما باید بین این دو بخش ارتباط برقرار کنیم تا بتوانیم به طور مؤثرتری به چالش ها پاسخ دهیم.”
وی با اشاره به پیام های مهم پیامبر (صلح بر او) و تأثیر آن بر فعالیتهای فرهنگی ، گفت: “این پیام ها شامل بیش از ۵ مفهوم و نکته متنوع است که یکی از آنها حذف انفعال و حرکت به سمت رفتار پرخاشگرانه است.” امروز ، ما به نوعی در فعالیت های فکری ، فرهنگی و رسانه ای خود فرود آمده ایم و فقط به سؤالات دشمنان پاسخ می دهیم.
یکی از اعضای دفتر حفاظت و انتشار رهبر عالی انقلاب گفت: “در هر جلسه ای که در آن شرکت می کنیم ، ما به احتمال زیاد به شک و تردیدهایی که مخالفان به ما می دهند پاسخ می دهیم ؛ این روند باید تغییر کند و موضع بگیرد.
منبع : ایرنا