سیاست

قالیباف: برنامه هفتم توسعه، میثاق ملی برای پیشرفت و عدالت است

گزارش خبرنگار IRNA ، محمد بانگر غالیباف روز جمعه در بزرگداشت دویست و نود سالگرد تولد شاعر مکتومکولی فاجی و نام عرفان عرفان ایرانی در دانشگاه ایالتی گونبادکووس ، با اشاره به علاقه شخصی و مسئولیت اقتصادی ، مشکلات اقتصادی را که می خواهد به ویژه در مورد مراحل اقتصادی باشد ، اشاره کرد.

وی با تبریک به مردم گلستان به خاطر فضای صمیمی این مراسم ، وی تنوع قومی و مذهبی استان را فرصتی بی نظیر برای توسعه خواند. وی تأکید کرد که این همبستگی ، بر خلاف توطئه های مخرب ، عاملی برای تقویت انسجام ملی است.

ظرفیت های استفاده نشده گلستان: نیاز به استفاده از قدرت مردم

این استان با اشاره به ظرفیت های عظیم گلستن ، از جمله ۶۰۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی ، جنگل ، دریا و موقعیت تجاری اینچبرون ، به دلیل روش های سنتی و دولتی نتوانسته است از این پتانسیل ها بهره مند شود.

وی گفت: “مشکل اصلی عدم ظرفیت مردم ، نیروهای خلاق و نوآورانه در حوزه های اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی است.”

افزایش بودجه گلستان: گامی در جبران عقب ماندگی

رئیس مجلس گفت: در بودجه ۲ ، تخصیص منابع به گلستان در مقایسه با سال قبل ۵ ٪ افزایش یافته است.

وی گفت: “این حداکثر قدرت ما برای جبران عقب ماندن بود ، اما کافی نبود.” حتی دو بار این بودجه کافی نیست مگر اینکه از ظرفیت محبوب استفاده کنیم.

غالیباف به معضل بیش از ۶۰۰۰ قانون ناکارآمد اشاره کرد و گفت: “دو سوم این قوانین با شرایط امروز در کشور سازگار نیستند و پایه و اساس بوروکراسی و فساد بوده است.”

وی مجلس نمایندگان را برای اصلاح این قوانین اعلام کرد و افزود: “با کمک نخبگان و جوانان ، بیشتر این قوانین متضاد تا سال آینده رها می شوند و در قالب یک قانون جامع تغییر اساسی ایجاد می شود.”

اجتناب از اقتصاد دولتی: دادن مردم به

غالیباف بر لزوم کاهش مداخله دولت در اقتصاد تأکید کرد: “در برنامه هفتم ، ما سعی کردیم موانع را برطرف کنیم و فرصت هایی را برای مردم به جا بگذاریم.” ما باید قوانین آزار دهنده را اصلاح کنیم و از اقتصاد دولت برای دیدن تحول جلوگیری کنیم.

وی گفت که عملکرد گذشته قابل دفاع نیست ، اما اصلاحات در برنامه هفتم و پیگیری ویژه برای گلستان نتایج ملموس خواهد داشت.

به گفته ایرنا ، شاعر ترکمن و عارف Mokhtoumqoli ، معروف به فردووی این قوم ، در دهکده حاجی گووشان در بخش مرکزی گونبادکاوس در سال ۶ متولد شد و پس از ۵ سال زندگی در “چشمه های” عباس “” مایدوله “منتقل شد.

مقبره این شاعر و عارف شاهیر ترکمن و پدرش ، “داولات محمد آزاد” ، در جاده ای از شهر ماروه نوار به گونبادکاووس و در روستای Aqatqai واقع شده است و بسیاری از افراد در منطقه و مسافران و گردشگران هر سال در مقبره شاعر حضور دارند.

همچنین در دهه سوم ماه مه ، هر سال ، یک مراسم بزرگداشت از چهره های ملی ، استانی و منطقه ای و سیاسی و سیاسی و حتی برخی از کشورهای همسایه در مقبره شاعر برگزار می شود.

شهر گنبادکاوس بیش از ۵۰۰۰ نفر متشکل از قومیت ها و مذاهب اسلامی است.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا