کتاب و ادبیات

«قدرت ضعف»؛ تجربه‌نگاری نسل جدید رسانه‌ها در ایران

تهران- ایرنا- کتاب «قدرت ضعف» که بررسی تجربی روند شکل گیری و توسعه نسل جدید رسانه در ایران است به کوشش مصطفی انتظیری هروی منتشر و منبعی برای دانشجویان و علاقه مندان است. در فعالیت در حوزه فضای مجازی و نسل جدید رسانه های خبری.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، مصطفی انتظاری هروینویسنده این کتاب مدرس علوم سیاسی دانشگاه است که پیش از این کتاب های «پدیده ۱۷ آبان»، «آینده تمدن نوین اسلامی» و «حاشیه ای بر شکوفایی» توسط وی منتشر شده است.

در این کتاب با تمرکز بر تجربه توسعه گروه رسانه ای «خبر فوری»، نحوه تغییر ذائقه رسانه ای مخاطب در ایران بررسی شده است. در واقع همانطور که روی جلد کتاب نوشته شده است، این اثر تحقیقی در توسعه رسانه های جدید با مروری بر تجربه «اخبار فوری» است.

نام کتاب «قدرت ضعف» به قدرت رسانه های کوچک در عصر جدید رسانه اشاره دارد. رسانه هایی که ظاهرا کوچک هستند و سابقه و حمایت رسانه های اصلی را ندارند. با این حال، آنها قدرتمند و تأثیرگذار هستند.

نویسنده در این کتاب به آسیب شناسی نظام رسانه ای در کشور پرداخته و حتی به نقد برخی سیاست ها در فضای مجازی پرداخته است.

در مقدمه کتاب «قدرت ضعف» آمده است: این کتاب فرصتی است برای روشن شدن یک تجربه. تجربه رسانه ای در بستر جدید خبری که می تواند الگویی برای کار سایر رسانه های مشابه باشد. این کتاب نه ادعای آموزش دارد و نه هدف ارتقاء. کتابی است درباره شبکه های اجتماعی که می خواهد تجربه ای را بدون ادعا روایت کند. تجربه فعالیت جمعی جوانان رسانه ای در عرصه جدیدی از فعالیت رسانه ای که توانسته اند میلیون ها مخاطب را در کنار خود جمع کنند و از قدرت بالایی در نفوذ ملی و حتی بین المللی برخوردار باشند.

این کتاب تحقیقی درباره گذشته نیست، بلکه تلاشی است برای اظهار نظر درباره آینده رسانه ها

مصطفی انتظیری هروی ادامه داد: این کتاب مقدمه ای برای تحقیقات بیشتر در زمینه رسانه های جدید است. مقدمه ای کوتاه برای بحث در مورد پارادایم جدید روزنامه نگاری و اطلاعات. فرصتی برای محققان ارتباطات برای پاسخ به این سوال که چگونه می توان وارد سطح جدیدی از پیام رسانی شد. در این سطح موفق شد و مخاطبان بیشتری را پوشش داد و در عین حال به شکاف‌های موجود در مقررات و تعریف زمین بازی در رسانه‌های جدید پرداخت. یکی از شکاف های بزرگ امروزی نبود تصویر واضح از رسانه های مدرن است. بیشتر ما با فضای معمول سردبیری رسانه ها آشنا هستیم. اما ما از تجربه کار در رسانه های جدید که در بسترهای اطلاعاتی جدید در حال رشد هستند آگاه نیستیم. این کتاب تحقیقی درباره گذشته نیست، بلکه تلاشی است برای اظهار نظر درباره آینده رسانه ها.

کتاب ضعف در ۱۰۲ صفحه توسط انتشارات کتاب رنگ آمیزی منتشر شده است.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا