کتاب و ادبیات

قدمعلی سَرّامی: شعر خیام، زبان ناخودآگاه ایرانیان است

Tehran- Irna- adib Pishkot شعر Khayyam را به عنوان زبان ناخودآگاه ایرانیان توصیف کرد که در همه جنبه های زندگی وجود دارد ، و افزود: “او یک شخصیت مرزی است که همه طبقات و گروه های اندیشه خودشان را می شناسند.”

به گفته ایرنا از مرکز روابط عمومی دائر ycl المعارف بزرگ اسلامی ، مراسم رونمایی از کتاب Khayyam در فرهنگ مردم ایران اثر Abbas Ghanbari Adviبا همکاری بنیاد مطالعات ایران در استان چاهرماهال وا باختیاری و انتشارات نیوشه ، دائر ycl المعارف بزرگ اسلامی برگزار شد.

در آغاز قاهد سامامی ادبیات پایونیر شعر خییام را به عنوان زبان ناخودآگاه ایرانیان توصیف می کند ، که در همه جنبه های زندگی است ، و افزود: “او شخصیتی مرزی است که همه طبقات و گروه های فکری خودشان را می شناسند.

زیر Ardeshir Salehpour محقق فرهنگ مردم و هنرهای نمایشی شعرهای Khayam را به عنوان یک باغ و یک سفته توصیف کرد و گفت: “این اشعار گاهی اوقات یک سؤال و گاه داوری هستند.” گاهی اوقات یقین کاملی دارد و گاهی اوقات شک و گاهی افسوس. اما فلسفه بیولوژیکی او توصیه می شود که خوشحال شود. شعر Khayam توانست به مردم برود. از حمام و کاشی گرفته تا فرش و ماشین و حتی خییام ، و این یک نعمت است.

مسجد جنگل احمد معاون فرماندار دائر ycl المعارف بزرگ اسلامی نیز اظهار داشت: Khayam بیش از هر شاعر دیگر فارسی در جهان معرفی شده است ، اگرچه نباید Khayam را برای تنظیم تقویم خورشیدی فراموش کرد.

قدامالی سارسامی: شعر خییام زبان ناخودآگاه ایرانی است

احمد مسجد جامی ، معاون مدیر دائره المعارف بزرگ اسلامی

محمد جعفری غناواتی مدیر دائر ycl المعارف فرهنگ ایرانی سخنران بعدی بود ، که گفت که هیچ کس مانند او به موضوعات اساسی بشریت توجه نکرد ، افزود: “اگرچه زندگی و شعر او درگیر افسانه است ، اما برای فولکرورها در زمینه های اجتماعی که در آن افسانه ها ساخته می شوند ، مهم است. به یاد داشته باشید ، هرچه تجدید نظر دادگاه بیشتر باشد ، محبوب تر و بیشتر خوانده می شود.

آخرین خاتیب Abbas Ghanbari Advi نویسنده این کتاب در سخنرانی بود: “من همیشه با خییام زندگی می کردم و او را دوست داشتم ، و در این کتاب ، من به فرهنگ مردم ایرانی رفتم و دیدم که شعر او بر روی چهار مقبره است. شعر خیام در روستاها و شهرهای گفتمان ایرانی خرد ، محبت و خوشبختی است ، و این به دلیل این است که از طریق مجالس بر روی منزنج ها نوشته شده است. تاریخ با آنها و مایل به نابودی آنها در اینجا.

قدامالی سارسامی: شعر خییام زبان ناخودآگاه ایرانی است

در پایان خانه ، خییام در فرهنگ مردم ایران یافت شد.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا