لغو مصوبه پتروشیمی میانکاله اولویت محیطزیست است/ دستور صریح رییسجمهور برای توقف پروژه
تشکیل دهنده پروژه پتروشیمی Miankale این کشور به نهمین دولت باز می گردد ، در حقیقت درخواست پتروشیمی در منطقه امسال خواسته شد و مانند هر پروژه ، با بسیاری از قوس ها همراه بود. البته ، او در یک زمان سکوت کرد ، اما دوباره در دولت دوازدهم ، و در جلسه ۵ مارس ، وزارت نفت پیشنهاد شد که زیرساخت های لازم را برای تأمین نیازهای صنایع پایین دست پتروشیمی ، ایجاد اشتغال پایدار و با نزدیک شدن به برنامه ریزی سرزمینی از طریق اجرای پروژه های صنعت پتروشیمی ایجاد کند.
اما بعد از یک دوره سکوت در اواخر آوریل سال جاری بود که دوباره در مراتع حسین آباد بهههر ، که قبلاً برای ساخت شرکت پتروشیمی Miankale در نظر گرفته شده بود ، نگرانی های محلی ها و فعالان محیط زیست را برانگیخت. آژانس حفاظت از محیط زیست سپس آمد و رئیس جمهور دستور داد که با جمع آوری و ارسال اسناد و مدارکی مبنی بر حساسیت به محیط زیست و بخشی از ذخیره بیوگرافی ، این پروژه را لغو کند.
شینا انصاری ، رئیس آژانس حفاظت از محیط زیست ، روز پنجشنبه ، در مصاحبه اختصاصی با گزارشگر محیط زیست ایرنا و اقدامات انجام شده در این زمینه را توضیح داد. دستور قاطع رئیس جمهور برای متوقف کردن پروژهبا وی افزود: گفته می شود دولت قبلی از اجرای این پروژه جلوگیری شده است (فرمان ساخت پتروشیمی) ، اما مسئله مهم این است که مقامات در زمان پروژه این پروژه را لغو نکرده اند و زمین (برای پروژه برای پروژه) به دولت بازگردانده نشده است ، بنابراین سرمایه گذار در هر فرصتی به کار خود در این زمینه ادامه خواهد داد.بشر
او گفت: بخش حقوقی سازمان محیط زیست معتقد است که این پروژه توسط دولت (گذشته) تصویب شده است ، بنابراین دولت باید مجدداً آن را باطل کند ، که این نیز بخش حقوقی موسسه ریاست جمهوری را دنبال می کند و نتایج بررسی ها روز یکشنبه (هفته آینده) گزارش می شود.
وی همچنین اظهار داشت که این پروژه مربوط به جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی است ، اما ما با جدیت و در جلسه دیروز (چهارشنبه) دیروز (چهارشنبه) در آژانس حفاظت از محیط زیست هستیم هیئت دولت این موضوع همچنین به وزیر جهاد کشاورزی تأکید شده است ، و وزیر قول داد که در واقع اراضی منتقل شده تحت مدیریت منابع طبیعی را دنبال کند و باید برای بازگشت آنها ، ورود جدی داشته باشد.
نماینده ویژه رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور آژانس حفاظت از محیط زیست برای بررسی اوضاع به میاناکله
انصاری گفت: با توجه به اهمیت نماینده ویژه رئیس جمهور هفته گذشته برای بررسی موضوع با معاون رئیس جمهور محیط انسانی آژانس محیط زیست به منطقه میاناکله رفت و شرایط را از نزدیک بررسی کرد و مستندات مربوطه را جمع آوری کرد ، که تمام این اطلاعات و اطلاعات را در یک جلسه کابینه ارائه می داد و بر این اساس ، دکتر پزشک دستور داد این پروژه را متوقف کند.
لغو ساخت و ساز پتروشیمی مهمترین اولویت آژانس محیط زیست است
رئیس آژانس حفاظت از محیط زیست تأکید کرد: اکنون اولویت ما لغو مجوز پتروشیمی Miankaleh است که امیدوارم پس از بررسی بخش حقوقی و در جلسه یکشنبه بعدی کابینه ، قطعنامه دیگری را صادر کنیم. دستور صریح رئیس جمهور این پروژه برای همیشه از بین می رود.
وی گفت: آنچه انجام می شود تا زمان تأیید نهایی این پروژه در منطقه پیشگیری می شود و می گوید: دادستان باید دستور متوقف کردن ساخت و ساز را صادر کند تا فرماندار مازندران موضوع را دنبال کندبشر
انصاری تأکید کرد: میاناکله از نظر زیست محیطی بسیار حساس است و یک ذخیره برقی است ، بنابراین ما می گوییم که ایجاد پتروشیمی در چنین منطقه حساس لازم نیست و باعث می شود آسیب به محیط منطقه این خواهد بود ، بنابراین ما به دستور صریح دولت و قطعنامه نیاز داریم.
به گفته IRNA ، رئیس جمهور صریحاً دستور اجرای این پروژه را با جمع آوری مستندات مربوطه و گزارش در جلسه کابینه توسط رئیس سازمان ، در پاسخ به گزارشی از سوی رئیس آژانس حفاظت از محیط زیست برای برقراری مجدد یک مجموعه پتروشیمی در میاکاله انجام داد. کرد
شینا انصاری ، رئیس آژانس حفاظت از محیط زیست دیروز ، پس از یک جلسه کابینه ، گفت که جلسه امروز توسط آژانس حفاظت از محیط زیست با موضوع شرکت پتروشیمی Miankaleh ارائه شده است ، و رئیس جمهور با فرماندار مازندران تماس تلفنی برقرار کرد تا جلوی ساخت و ساز در زمین های میانیکلله را بگیرد و وزارت حقوقی نیز دستورالعمل های ویژه ای صادر کرد.
وی گفت: طبق تأکید رئیس جمهور ، اجازه شرکت پتروشیمی Miankaleh در این سرزمین ها که از نظر محیط زیست حساس هستند و بخشی از ذخیره زیست کره است ، لغو می شود.
انصاری گفت: “بحثی که امروز مطرح شد ، متوقف کردن ساخت و ساز در این سرزمین ها بود که به دلیل مستندات موجود و مخالفت آژانس های مختلف تاکنون ، ساخت پتروشیمی در این سرزمین ها از بین می رود.”
منبع : ایرنا