ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟
۱:۳۱ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ آزاده محبی – برای چند ماه ، بازار نفت با التهاب روبرو شده است که هر وزارت امور خارجه از مقامات جهاد دلایلی مانند توزیع روغن از طریق Calaberg یا وظیفه پرداخت مالیات بر ارزش افزوده و تقاضا برای خرید را مطرح کرده است ، اما آنچه مهم است این است که بسیاری از روغن ها یا روغن های دیگر در فروشگاه های نفتی یا سایر روغن ها قرار دارند. وضعیت عرضه نفت صنعت و صنعت ، که از اواسط سال سال ملتهب شده است ، می گوید که بسیاری از کلاس ها می گویند که روغن ۵ کیلوگرم حلب با ۲ برابر قیمت ذکر شده در کالاهای بدون فاکتور خریداری می شود.
اوایل ماه مه بود که اکبر فتی ، معاون وزیر کشاورزی جهاد ، اعلام کرد که در برخی از مراکز تأمین ممکن است نقص هایی در قفسه فروشگاه وجود داشته باشد ، اما ما در فروشگاه زنجیره ای مشکلی نداریم. علاوه بر این ، سفارش خوبی برای روغن و دانه های روغنی وجود دارد که به تدریج وارد می شوند و تأمین می شوند ، در حالی که در گذشته وارد شده اند ، و سیستم جامع تجارت و انبار اطلاعاتی را به ما می دهد که ما هیچ مشکلی را ارائه نمی دهیم.
Fathi ادامه داد: در زمینه قیمت ، قانون بودجه پیش بینی می شد مالیات بر ارزش افزوده را با وظایف گمرکی افزایش دهد ، که این مورد در چه قیمتی ارائه نمی شد ، که سرانجام برای تعیین وظیفه نهایی قانون گمرک به ستاد تنظیم بازار اختصاص یافت.
معاون وزیر جهاد گفت: این روغن برای ۵ روز آینده در انبارها در انبارها موجود است و گفت: مشکل کمبود خرده فروشان طی ۵ تا ۵ روز آینده برطرف می شود زیرا وظایف گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده تعیین شده و نفت موجود در انبار وارد بازار خواهد شد.
اکنون ، پنج روز پس از قول بهبود بازار نفت ، ما شاهد فروش اجباری روغن با روغن و خالی از بسیاری از فروشگاه ها هستیم ، در حالی که بسیاری از کارشناسان تصدیق می کنند که تولید روغن گیاهی مانند گذشته است و تنها ضعف در نظارت منجر به سودآوری شرکت ها و گیاهان شده است.
علت التهاب بازار نفت چیست؟
یک منبع آگاه ، با اشاره به فروش اجباری نفت به همراه سایر کالاها ، گفت که شرکت های بزرگ در حال رقابت برای روغن اجباری با ماهی تن ، رب گوجه فرنگی و کیک هستند که در سالهای گذشته نیز پیش زمینه شرکتهای بزرگ را برای انجام این کار در هنگام مواجهه با بازار نفت با التهاب انجام داده است. در حالی که تولید و توزیع روغن نباتی در مقایسه با سال ۲ یکسان بود ، اما از اواسط -AMUMAN ما کمبود روغن را دیده ایم که متأسفانه هیچ کس پاسخگو نیست.
این منبع گفت: در ماه ژانویه ، کارخانه های نفتی حدود ۲ ٪ از افزایش قیمت کشور را تصویب کردند ، اما واقعیت این است که بخشی از روغن قاچاق شده و بخشی از برداشت و فروش اجباری خمیر ، خمیر و خمیر است. به ۱ رسیده است.
در اوایل ماه مه ، شاهرام آزین ، معاون وزیر بازرگانی وزارت جهاد ، علت کمبود نفت در بازار را ذکر کرد و گفت که به دلیل تعطیلات نوروز و رمضان ، تقاضای بازار افزایش یافته است ، اما اکنون مواد اولیه تأمین می شود و به طور مداوم تأمین می شود که در روزهای آینده حل می شود.
آزین گفت که شرکت هایی که فروش اجباری دارند یا حسابها را نقض می کنند ، به شدت مورد بررسی قرار می گیرند.
شایان ذکر است که بسیاری از کارشناسان تصدیق می کنند که توزیع کالابرگ فقط دو بار انجام شده است و مشکل کمبود روغن ارتباطی این مورد نیست ، زیرا ما از نوامبر سال گذشته مشکل کمبود نفت و صنعت را داشتیم.
توزیع روغن های کلاس و صنعت بالاتر از نرخ های تأیید شده و بدون فاکتور
رضا کاراگری ، رئیس اتحادیه بانکداری مواد غذایی گفت: “توزیع روغن اجباری با ماهی کنسرو ، کیک و رب گوجه فرنگی مانند سالهای گذشته به آگهی ها انجام می شود.” همچنین ، در مورد نفت خانگی ، آنها قیمت مصرف کننده را به مدت ۲ تا ۵ درصد کاهش می دهند و به همراه توزیع محدود نفت ، ۴ کارتن از کالاهای تحمیل شده دیگر را تهیه می کنند.
به گفته وی ، علی رغم مکاتبات و پیگیری مکرر ، مشکلات بازار نفت برطرف نشده است ، در حالی که روغن روغن است و ما مشکلی نداریم. بنابراین ، آژانس های نظارتی آماده تهیه کالاها در شبکه توزیع با نرخ تأیید شده و اجازه می دهند تا مقررات برای مدیریت بازار مدیریت شوند.
“اگر کارخانه موظف باشد تولید را به معتمدین ارائه دهد ، ما دیگر مشکلی نخواهیم داشت زیرا در یک زمان نیست ، که باعث نوسانات قیمت می شود ، اما در شرایط فعلی کالا با نرخ تأیید توزیع نمی شود و در نهایت کلاس در حالی که نظارت می کند ، در معرض جنایات قرار می گیرد.
رئیس اتحادیه بانکی مواد غذایی گفت: روش دیگری برای از بین بردن محدودیت واردات کالاها و گفت: “ما بارها و بارها عدم تأمین نفت از برج را اعلام کردیم ، که علی رغم اینکه کالایی است ، با نرخ مصوب نیست ، زیرا شرکت ها توسط سیستم و متأسفانه صفر دارند و متأسفانه”. یا نه تنها به عنوان اسمی که در سیستم ثبت شده است.
به گفته وی ، با وجود این واقعیت که کالا به ارز ۴۰۰۰ تومانس وارد می شود ، با نرخ مصوب مصرف کننده نهایی ، شرکت های متأسفانه تولید کننده کالا را با فاکتورها تهیه نمی کنند ، بنابراین واردات به صورت ارز و توزیع به صورت کالاها به مصرف کنندگان است.
کنگره قیمت روغن ۵ کیلوگرم حلب را برای این صنعت اعلام کرد و گفت که نفت ۵ کیلوگرم حلب باید با نرخ ۶۰۰۰ دلار تأمین شود تا به نرخ ۶۰۰۰ دلار برسد ، اما اکنون کارخانه های نفتی بدون فاکتور و یک میلیون و یک میلیون. علاوه بر این ، شرکت ها با کالاها به اتحادیه های کارگری روغن می دهند.
آمار نشان می دهد که ما به طور متوسط ۵۰۰۰ روغن در ماه نیاز داریم ، با ۲ ٪ نفت تولید شده برای صنعت شیرینی ، صنعت و صنعت بیسکویت و ۵ ٪ از خانوارها که از اواخر سال گذشته تولید یا توزیع نشده است که این یک بازار جدی برای نفت است.