ماجرای واردات بنزین سوپر به کجا رسید؟ / خودروهای وارداتی چشم انتظار بنزین سوپر
۱:۳۷ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ مهبوبه کاباری – اواسط سال بود که زمزمه واردات بنزین در کشور مطرح شد و این طرح مطابق با تأیید کابینه وزیران و مطابق با ماده ۵ آیین نامه اجرایی قانون ۲ قانون بودجه سال اجرا شد ، به طوری که به شرکت های خصوصی و حقوقی اجازه داده می شود وزارت نفت را بفروشند و بفروشند.
در ابتدا مشخص نبود که چه شرکت هایی می توانند فوق العاده بنزین را وارد کنند ، اما پس از بسیاری از مشاوره ها مشخص شد که شرکت هایی که مجوزهای لازم را از وزارت نفت دریافت می کنند می توانند بنزین فوق العاده را وارد و بفروشند.
ارزیابی واردکنندگان بنزین آغاز شد
محسن پاکخاد در پاسخ به سؤالی از باشگاه روزنامه نگاران ، در پاسخ به آخرین وضعیت واردات فوق العاده بنزین گفت: “در حال حاضر ، شرکت ها شرکت هایی را که قادر به استفاده از زیرساخت های گازی هستند ارزیابی می کنند.” در مرحله بعدی ، ارزیابی ها نهایی می شوند و آماده سازی اولیه به زودی انجام می شود.
وزیر نفت درباره قیمت فوق العاده بنزین گفت: “توزیع کننده و وارد کننده هزینه ها را تعیین می کنند و به طور طبیعی اعلام می شود.” قیمت بنزین وارداتی دقیقاً بر اساس هزینه های واقعی وارد کننده و توزیع کننده محاسبه می شود. این قیمت ها به وضوح و به طور رسمی آگاه هستند تا افراد بتوانند از خدمات تأمین خصوصی نیز بهره مند شوند.
پیش از این اعلام شده بود که قیمت بنزین فوق العاده گزارش شده رایگان خواهد بود و دیگر یارانه نمی گیرد. واردکنندگان و فروشندگان موظفند کلیه قوانین و مقررات کشور را در زمینه واردات و فروش سوخت رعایت کنند.
بسیاری از رانندگان از افزایش مصرف سوخت و همچنین دشواری در یافتن اتومبیل های خود به دلیل کیفیت پایین بنزین خبر می دهند ، بنابراین تقاضا برای بنزین فوق العاده طی چند ماه گذشته افزایش یافته است ، بنابراین به دلیل افزایش تقاضا برای بنزین فوق العاده ، این تصمیم می تواند به شما کمک کند تا نیازهای بازار را در کشور برآورده کند. از طرف دیگر ، آزادسازی و فروش فوق العاده بنزین می تواند به مدیریت بهتر مصرف انرژی و کاهش فشار بر منابع داخلی کمک کند.
ورود به بنزین فوق العاده به کشور زیرساخت نیاز دارد
به تازگی ، قیمت بنزین فوق العاده گزارش شده نیز مورد بحث قرار گرفته است ، که در آن عزت Vis Karami ، مدیرعامل شرکت توزیع محصولات نفتی ، گفت: “شرکت ها توزیع کنندگان بنزین ویژه را وارد می کنند و با قیمت های رایگان ، یک ورق در مجتمع پالایش و توزیع و وزارت نفتی و وزارت نفتی ارائه می دهند.
به گفته ویس کارامی ، شرکت های توزیع کننده می توانند هر دو ذخیره فوق العاده بنزین را انجام دهند و هم بنزین فوق العاده را در کشور توزیع کنند. در نتیجه ، ما به دنبال بدست آوردن مجوز برای واردات شرکت ها از طریق وزارت اقتصاد و دارایی هستیم که مدیریت و مدیریت مجوزها را انجام می دهد ، و توزیع کنندگان در همان شرکت های توزیع سوخت زیرساخت های لازم را دارند.
وی ادامه داد: “در روند معرفی شرکت های وزارت نفت به وزارت اقتصاد و تأیید آن از وزارت اقتصاد ، اگر این اتفاق بیفتد ، ما به مرحله ای خواهیم رسید تا بنزین فوق العاده داشته باشیم.”
ویس کارامی خاطرنشان کرد: ورود به بنزین فوق العاده در کشور به زیرساخت ها نیاز دارد ، و بخش خصوصی انبارهای ما ، حتی در سواحل یا در نزدیکی ساحل ، می تواند آنها را اجاره کرده و ذخیره فوق العاده گاز را وارد کند.
وی ادامه داد: مکانیسم تعیین قیمت با تبادل انرژی تعیین می شود ، به این معنی که وارد کننده باید از این طریق تعیین شود.
با وارد کردن بنزین فوق العاده ، کیفیت اتومبیل ها را افزایش دهید
سامانی ، متخصص انرژی به خبرنگاران در باشگاه روزنامه نگار اقتصادی گفت که استفاده از بنزین فوق العاده نقش بسیار مؤثر در افزایش کیفیت بنزین دارد. بسیاری از اتومبیل ها به دلیل کیفیت پایین مشکلات و اختلالات زیادی داشته اند که باعث ایجاد مشکلات زیادی در این بخش شده است ، بنابراین افزایش کیفیت اتومبیل ها اهمیت زیادی دارد.
وی ادامه داد: به دلیل افزایش واردات خودروهای وارداتی ، استفاده از بنزین فوق العاده ضروری است زیرا استفاده از بنزین معمولی می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در اتومبیل ها شود.
متخصص انرژی گفت: “این منجر به کاهش قیمت ها خواهد شد.”
وی گفت: برای توزیع فوق العاده بنزین ، ممکن است نیاز به توسعه زیرساخت های پمپ بنزین و مخازن ذخیره سازی داشته باشد ، که دولت باید برای افزایش کیفیت بنزین و استفاده از بنزین با کیفیت قرار دهد.
با توجه به نوسانات ارزی در کشور ، اجرای واردات فوق العاده بنزین بخشی از آن است
در همین حال ، رضا نواز ، سخنگوی داستانهای سوخت ، گفته بود که برنامه انتشار واردات فوق العاده بنزین به اندازه کوچک و کوچک باقی مانده است و بنزین فوق العاده وارد نشده و به مرحله توزیع نرسیده است. با توجه به نوسانات ارزی در کشور ، اجرای واردات فوق العاده بنزین یکی از مقررات است.
وی گفت: “قیمت بنزین فوق العاده بالا رفته است.” شرکتی که می خواهد فوق العاده بنزین را وارد کند باید قیمت بنزین را در خارج از کشور بپردازد. همچنین باید محموله های وارداتی را نگه دارد ، حمل کند و در نهایت توزیع کند. از طرف دیگر ، باید مالیات را بپردازد ، که علی رغم شرایط فوق ، اجرای قانون است.
سخنگوی نمرات سوخت سوخت ، گفت که نرخ ارز یکی از مهمترین دلایل عدم عملیاتی شدن بخش خصوصی از واردات بنزین توسط بخش خصوصی است. واردات فوق العاده بنزین ، که به منابع ارزی نیاز دارند و به دلار پرداخت می کنند ، به دلیل تغییر مداوم در نرخ ارز و عدم ثبات نسبی در بازار ارز توجیه نمی شوند.
وی گفت: خرید بنزین به قیمت های جهانی و تبدیل آن به Rials ، همراه با خطر بالای تغییر نرخ ارز در هنگام واردات و فروش ، بنزین وارداتی را می فروشد و به فروش می رساند. فرآیندهای داخلی پس از ورود محموله های بنزین ، از جمله انبارداری ، نگهداری ، حمل و نقل ، توزیع ، مالیات و سایر وظایف قانونی ، حجم بالایی از تعهدات مالی و اجرایی را به واردکنندگان تحمیل می کند.
شایان ذکر است که تصمیم کابینه برای آزادسازی واردات و فروش فوق العاده بنزین می تواند یک تغییر اساسی در بازار سوخت کشور ایجاد کند. این تصمیم می تواند به بهبود سوخت ، افزایش کیفیت و ایجاد رقابت در بازار کمک کند. با این حال ، برای ارزیابی دقیق تر اثرات این تصمیم ، باید منتظر زمان و نتایج آن در عمل باشد.