مبادلات ایران و عمان از دو میلیارد دلار عبور کرده است
۱:۳۱ جدید اول ژوئن
باشگاه روزنامه نگاران جوان – رئیس اتاق ایران ، که در حال عزیمت به مسقط عمان در رئیس هیئت تجارت است ، با حضور در کنفرانس فرصت های تجاری برای ایران و عمان ، هفت پیشنهاد برای تعمیق روابط ایران و زنان در زمینه اقتصاد ارائه داد. او معتقد است که قصد تعریف پروژه های سرمایه گذاری مشترک یک راه حل خوب است.
صمد حسن زاده ، رئیس اتاق بازرگانی ایران ، صنایع ، معادن و کشاورزی ، در این کنفرانس اظهار داشت: حضور فعالان اقتصادی ایران و عمان در این کنفرانس ارزشمند نشان دهنده علاقه جدی به بخش خصوصی دو کشور برای تعمیق روابط و ترویج همکاری های اقتصادی دو طرفه است. این کنفرانس می تواند آغاز ارتقاء همکاری و تعامل با سایر کشورها (به ویژه کشورهای همسایه) با استفاده از تسهیلات و روابط گسترده بازرگانان ایران و عمانی با سایر کشورها با پیوند دادن فعالان اقتصادی دو کشور برای ایجاد آینده ای روشن و پر رونق باشد.
حسن زاده گفت که گسترش روابط اقتصادی با کشورهای همسایه اولویت استراتژیک جمهوری اسلامی ایران است و افزود: بخش خصوصی ایران مشتاق همکاری با شرکت های عمانی است. با توجه به تنوع گسترده ظرفیت همکاری بین دو کشور ، لازم است به آینده روابط توجه شود تا استفاده بهینه از فرصت های جدید بتواند برای روابط مشترک و همکاری هایی که شامل منافع دو طرف است ، برای یک نقشه راه خوب تعریف و ترسیم شود.
وی توضیحات سیاسی فرهنگی ، تاریخی و خوب و روابط سیاسی را در منطقه به عنوان ظرفیت های مهم برای تعمیق روابط اقتصادی توصیف کرد ، و افزود: در سالهای اخیر ، حجم تجارت بین دو کشور از ۵ میلیارد دلار فراتر رفته است و چشم انداز روشنی برای افزایش این رقم به سطح بسیار بالاتری وجود دارد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران تأکید کرد: به دلیل تبادل نمایندگان تجاری به طور مرتب و مداوم در بین اتاق های بازرگانی ، درک خوبی از ظرفیت های اقتصادی و تولیدی دو کشور ایجاد شده است. با این حال ، نکاتی در مورد پیشبرد روابط اقتصادی بین دو کشور وجود دارد ، با تکیه بر برخی از ظرفیت هایی که هنوز با آنها روبرو نشده اند.
حسن زاده به مناطقی برای صادرات کالا از ایران به عمان در زمینه همکاری های تجاری و مبادلات کالا و همچنین تهیه برخی از موارد مورد نیاز بازار ایران از طریق عمان اشاره کرد. بنابراین ، بخش خصوصی دو کشور باید توسط این دو دولت دنبال شود تا کلیه امکانات و امکانات لازم برای انجام این کار را فراهم کند. همچنین برای شناسایی پروژه های مزیت نسبی و برنامه ریزی آنها لازم است که بخشی از اتاق های مشترک دو کشور را شناسایی کنید.
وی با نگاهی به آماری در مورد “صادرات کالاهای ایرانی از طریق عمان” و “واردات کالا از عمان” ، گفت: “این اعداد نشان دهنده رشد معاملات است ؛ اما توسعه همکاری های ترانزیت و بندر و استفاده از ظرفیت و مزایای مناطق تجاری آزاد از دو کشور ، از جمله بخش های داکام و ساهار ، فعالیت های تجاری ، باید به عنوان منطقه تجارت آزاد مورد توجه قرار گیرد. کشورها
رئیس اتاق ایران همچنان به پیشرفت و دستاوردهای ارزشمند شرکتهای ایرانی در زمینه های معادن ، فن آوری های مبتنی بر دانش ، IT و ITC اشاره کرد و پیشنهاد کرد: همکاری بین شرکت های ایرانی و عمانی باید مورد توجه قرار گیرد.
حسن زاده ، با دعوت ایران به سرمایه گذاران در بخش های مختلفی از جمله نفت ، گاز ، پتروشیمی ، انرژی تجدید پذیر ، پروژه های تأمین آب ، نیروگاه ها ، حمل و نقل ، معادن ، کشاورزی ، صنعت خودرو ، فناوری اطلاعات ، گردشگری و صنعت هتلداری گفت که سرمایه گذاری در سرمایه گذاران مستقل یا مستقل امکان پذیر است.
در بخش دیگری از سخنان خود ، رئیس اتاق ایران به عنوان یکی از زمینه های مهم همکاری بین ایران و عمان ، صنعت گردشگری ، به ویژه گردشگری بهداشت را ذکر کرد و ادامه داد: بخش خصوصی ایران آماده همکاری و ارائه خدمات به گردشگران بهداشتی عمان است. تخمین زده می شود که سالانه حدود چهار میلیون کشور عربی برای گردشگری وارد ایران می شوند و حدود یک میلیون از این گردشگران برای لذت بردن از امکانات بهداشتی و درمانی به ایران سفر می کنند.
وی خاطرنشان کرد: زمینه های انرژی ، ساخت و ساز نیروگاه های باد و خورشیدی و امکانات آب و فاضلاب یکی دیگر از زمینه های همکاری جدید است که می تواند توسط توانایی ها و تجربیات شرکت های ایرانی در این بخش مورد استفاده قرار گیرد.
حسن زاده تأکید کرد: بخش خصوصی ایران کاملاً آماده همکاری در توسعه و نوسازی زیرساخت های عمان و بخش های صنعتی و صنعتی و همچنین ارائه خدمات فنی و مهندسی و همکاری مشترک در زمینه های مختلف توسعه عمان در زمینه های ساخت و ساز جاده ای ، منطقه بندی منطقه ای ، SOM و … بخش های خصوصی همکاری های دو کشور است که می توانند در زمینه همکاری با هم در زمینه همکاری باشند. و پروژه های مهندسی در کشورهای سوم منطقه.
منبع: اتاق ایران