مجید انصاری: واحدهای حقوقی باید پیشران توسعه حقوقی کشور باشند
به گفته گزارشگر سیاسی ایرنا بخش حقوقی رئیس جمهور ، اولین کنفرانس علمی کاربردی در مورد مدیران حقوقی و کارشناسان حقوقی وزارت جاده ها و توسعه شهری روز سه شنبه در دفتر مرکزی وزارت راه ها و توسعه شهری برگزار شد.
“hojjatoleslam majid ansariوی با اشاره به نقش مدیران حقوقی سازمان ها و نهادهای اجرایی ، گفت: “چنین جلساتی فرصتی عالی برای هم افزایی دانش و تجربه برای ارتقاء سازمان حقوقی دولت است ؛ زیرا اساساً سازمان و ساختار حقوقی مؤسسات ، که مسئولیت جدی دارند ، نقش اساسی در سیستم مدیریت توسعه کشور دارند.
معاون رئیس جمهور حقوقی ادامه داد: “واقعیت این است که حقوق ستون فقرات دولت است.” اگر این ستون سست یا ترک خورده باشد ، مسیر توسعه غیر ضروری خواهد بود. آسیب شناسی توسعه در دهه های گذشته همچنین نشان می دهد که یکی از اصلی ترین دلایل عدم موفقیت در اجرای برنامه ها ، ضعف ساختاری و عملکردی سازمان حقوقی دولت و عدم نظارت مؤثر و پیشگیرانه بوده است. بر این اساس ، برنامه های آموزشی با حضور اساتید و متخصصان در زمینه های مختلف حقوقی می تواند این نقاط ضعف را از بین ببرد.
عضو شورای مصلحت گفت: “موقعیت فعلی کشور یک فرصت تاریخی است.” همزمان با دولت و پارلمان ، تصویب برنامه توسعه هفتم بر رشد اقتصادی متمرکز شده است و نقش جسورانه وزارت جاده ها و توسعه شهری نقطه عطفی مهم است. این وزارتخانه وظیفه انجام مأموریت هایی از قبیل ساخت و ساز مسکن ، بازسازی بافت های فرسوده ، توسعه راهروهای شمال-جنوب و شرق-غرب ، توسعه ناوگان هوا ، بهره برداری از سواحل جنوبی و جزایر و طراحی شهرهای مدرن را با هویت اسلامی و ایرنی دارد ، اما این کارها غیرقابل پیش بینی است.
وی با تأکید بر چابکی سازمان ها و واحدهای حقوقی ، وی گفت: “سازمان های حقوقی باید منفعل و پیشگیری شوند و پاسخ دادن به سوالات کافی نیست ؛ بلکه باید حضور مؤثر ، مشاوره و نظارتی از ابتدا تا پایان پروژه ها داشته باشند.
Hojjatoleslam Ansari ، در توصیف چالش های حقوقی در زمینه قراردادها ، گفت: در حمایت قانونی از قراردادها سه چالش استراتژیک وجود دارد. اولین حل و فصل اختلافات و داوری و دوم ترتیب قراردادها است. چالش سوم نظارت قانونی در روند پیمانکاری است و بر این اساس ، هر یک از این محورها به زیرساخت های خاص خود نیاز دارند که باید در جلسات تخصصی مورد بحث قرار گیرد. وزارت راه و توسعه شهری باید خود را برای اجرای مقررات برنامه هفتم و قوانین بالادست تجهیز کند. بسیاری از اسناد حقوقی از جمله قانون اساسی ، سیاست های عمومی ، اسناد بینایی و قانون بهبود محیط زیست در این زمینه وجود دارد و اکنون زمان آن رسیده است که هماهنگی و نظارت بر اجرای این اسناد داشته باشیم.
وی افزود: “نگاهی منفعل به علم حقوق و جنبه های مختلف آن در سازمان های اجرایی باعث کاهش بهره وری ، تحمیل هزینه های بیش از حد شنوایی و تأخیر در اجرای پروژه شده است.” بیشتر پرونده های حقوقی کشور مربوط به پروژه های ساختمانی است ، در صورتی که ملاحظات قانونی در حال طراحی و شروع پروژه باشد ، از بسیاری از این مشکلات جلوگیری می شود. به منظور حل مسائل درون قانونی و اختلافات حقوقی ، یک سیستم نیز باید برای جلوگیری از مراجعه به اختلافات در خارج از وزارتخانه و تسهیل در سطح سازمانی طراحی شود.
معاون حقوقی معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: لازم است که واحدهای حقوقی پاسخگویی آنها علیه شکایات در دادگاه عدالت اداری را ارتقا دهند. از آنجا که پاسخ های دقیق ، به موقع و به موقع ، این امکان را برای دفاع مناسب از مصوبات وزارتخانه فراهم می کند. در همین راستا ، ما در حال ارتقاء ارتقاء سازمانی و معیشت واحدهای حقوقی هستیم و A توسط -LAW برای تعریف موقعیت و تأثیر مشاوران حقوقی در سازمان های اجرایی به طور مؤثر و قانونی در حال انجام است.
Hojjatoleslam و مسلمانان انصاری گفتند که واحدهای حقوقی باید پیشرانه توسعه حقوقی این کشور باشند ، و گفتند که در شرایط فعلی ، به سازمان ها و واحدهای حقوقی در وزارتخانه ها باید دستور داده شود که نه به ترمز آن مجتمع تبدیل شوند. به عبارت دیگر ، آنها باید از انفعال ، انتظار برای پیش بینی و صرفاً پیروی از راهنمایی های فعال ، ارتقا یابند. این مأموریت به دانش مضاعف ، دانش و دانش و تعیین مدیریت نیاز دارد که بدون شک در وزارتخانه است.
منبع : ایرنا