معاون علمی، فناوری رئیسجمهوری: حکمرانی هوشمند را ترویج کنیم
براساس گزارش IRNA از پایگاه داده اطلاعات دولت ، جلسه ای در مورد پروژه دستیار اطلاعات مصنوعی امروز در تاریخ ۸ ماه مه در معاون علمی وزارت علوم با نمایندگان دو وزارتخانه و چهار دانشگاه برگزار شد.
هدف از این جلسه برقراری رابطه بین دانشگاه ها و وزارتخانه ها بود.
حسین افشین ، معاون رئیس جمهور علوم ، فناوری و اقتصاد رئیس جمهور ، استدلال خود را آغاز کرد که “من به حرکت مرحله ای اعتقاد دارم” و گفت: “هدف ما شکستن و کاهش پروژه ها برای کوتاه کردن روند و مسیر نتیجه گیری و سپس تولید مثل الگوهای موفق است.” بنابراین ، سیاست و رویکرد ما به پروژه اطلاعاتی مصنوعی رئیس جمهور از همین قاعده پیروی خواهد کرد.
وی ادامه داد: برای اجرای برنامه ملی هوش مصنوعی ، ما به همه سازمان های اجرایی کشور احتیاج داریم زیرا داده های ما ابزارهای ما برای تجزیه و تحلیل ، تصمیم گیری و سیاست گذاری است. “
معاون رئیس جمهور علوم ، فناوری و اقتصاد رئیس جمهور اظهار داشت که اولین قدم در عملکرد پروژه دستیار هوش مصنوعی انتقال قوانین ، آئین نامه ها و دستورالعمل های هر دستگاه است و گفت: “دستیار هوش مصنوعی یک موجود زنده است و بنابراین به روزرسانی مداوم آن یکی از ضروریات است.” بنابراین ، هر آیین نامه جدید ، دستورالعمل ها و حتی اصلاحیه جدید باید به آن منتقل شود. کمک موفقیت و اثربخشی این دستیار ، همکاری با بدنه هر مدیر برای رفع هرگونه نقص و نقص احتمالی در طی این مراجعه ها است.
افشین گفت که ما می خواهیم حاکمیت هوشمندانه را ارتقا دهیم و با اشاره به این نکته که با کمک دستیار هوش مصنوعی رئیس جمهور می توانیم روند تصمیم گیری و تصمیم گیری را بیشتر کنیم.
وی ادامه داد: ۱-۵ دانشگاه برای پیشبرد پروژه اطلاعاتی مصنوعی انتخاب شده اند و بسته به حوزه تحقیقاتی هر دانشگاه و پیشنهادی که ارائه داده اند ، یک یا دو سازمان اجرایی و وزارتخانه ها در ارتباط بوده اند. آنچه در این تعامل مهمتر است ، نزدیک شدن به “شیمی” یا به عبارت دیگر “ادبیات” این دو گروه است.
به گفته معاون رئیس جمهور علوم ، فناوری و اقتصاد رئیس جمهور ، سهم معاون علمی در “حوزه” تعریف شده است و در جلسات ، موانع این همگرایی بالا و زمینه این تعامل ارائه می شود.
افشین گفت که تمام “داده ها” در بستر ایران است و اظهار می دارد: “هیچ نگرانی برای خروجی داده ها وجود نخواهد داشت.”
وی همچنین بر همکاری و تعامل دانشگاه ها تأکید کرد و گفت: “ما اغلب به دنبال انجام کار تیمی نیستیم که این همکاری و تعامل خود موفقیت کل پروژه و استفاده از تجربه متقابل را تضمین می کند و به یک الگوی و الگوی پایدار دست پیدا می کند.”
معاون رئیس جمهور علوم ، فناوری و اقتصاد دانش مبتنی بر معاون رئیس جمهور ادامه داد: انتقال پروژه دستیار اطلاعات مصنوعی به دانشگاه و معاون رئیس جمهور تحقیقات ، و نه به طور خاص استاد ویژه ، با اشرافی خود ، بهترین تیم برای این پروژه و از اعتبار برند آنها نگران دانشگاه بود.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با تأکید بر نگرانی دولت چهاردهم در مورد استفاده و بهره مندی از “متخصصان” ، به سخنان خود پایان داد و اعتماد به نفس در فناوری نوظهور را به عنوان نمونه و پیش شرط های از بین بردن این نگرانی توصیف کرد.
منبع : ایرنا