نتایج معکوس سرمایهگذاری در برخی از کشورها در «پارادوکس رفاه»
Tehran- IRNA- مفهوم پارادوکس در کتاب پارادوکس رفاه به این واقعیت اشاره دارد که بسیاری از تلاش ها و سرمایه گذاری ها در برخی از کشورهای در حال توسعه نه تنها به کارآیی بهینه در ارتقاء رفاه عمومی منجر شده است ، بلکه در بسیاری موارد حتی نتایج را معکوس کرده است. همچنین منجر به مضر بودن شده است.
به گفته ایرنا ، انتشارات تیم نویسندگان ، کتاب رفاه پارادوکس به ویژه Kelitan Christensen این یکی از جذاب ترین و نفیس ترین زوایای موجود است.
معتقد محمد مهدی غمی مترجم کتاب ، رویکرد این کتاب ، بدون شک قادر به معرفی مسیرهای مؤثرتر برای رشد کشورهایی مانند ایران است. در اعماق خود ، نگرشی که منطق متفاوتی در توضیح مدل های رشد نوآوری و تأثیر آن بر اقتصاد و روایت روایی از داستان نوآوری حتی در کشورهای پیشرو فعلی دارد. روایت هایی که نه تنها با مفاهیم متعارف تفاوت های قابل توجهی دارند ، بلکه تجزیه و تحلیل عمیق آنها نشان دهنده راه های بسیاری است که ما برای درک مدل های رشد اقتصاد نوآوری در کشورهایی مانند آمریکا ، آلمان ، کره و حتی چین درک می کنیم.
کتاب “پارادوکس رفاه” توسط کلیتون کریستینون ، Afusa Ejomo وت کورن دیلن و ترجمه محمد مهدی غلمنیا در ۵ صفحه با پوشش شومیز ، در وقفه وازیری ، منتشر شده توسط انستیتوی تحقیقات سیاست علمی در سال ۶ منتشر شد.
منبع : خبرگزاری ایرنا