نقش صنعت هوانوردی در تقویت اقتصاد دریامحور، حیاتی است
۱:۳۷ جدید اول ژوئن
باشگاه روزنامه نگاران جوان – پس از توجه روزافزون به ظرفیت های اقتصاد دریایی کشور ، حسین خانلری ، مدیر جمهوری اسلامی ایران ، گفت: “نقش صنعت حمل و نقل هوایی در تقویت اقتصاد بر اساس دریایی گسترده و منابع ساحلی ویژه است.
وی با اشاره به اهمیت استراتژیک حمل و نقل هوایی در حمایت از فعالیت های دریایی ، گفت: هواپیمایی به عنوان یکی از ستون های اصلی حمل و نقل مدرن ، نقش مهمی در توسعه اقتصاد ملی دارد. صنعت حمل و نقل هوایی این کشور با تکیه بر توانایی های داخلی و تعهد به پیشرفت ، متعهد به تقویت این هم افزایی است.
خانلری افزود: در زمینه زنجیره تأمین و تجارت ملی ، حمل و نقل هوایی با انتقال سریع کالاهای استراتژیک ، با ارزش و حساس مانند محصولات دارویی ، مواد غذایی تازه و قطعات صنعتی مکمل حمل و نقل دریایی است. در حالی که در بنادر کشور ، مقدار زیادی از کالاها حرکت می کنند ، هواپیما برای بهبود کارآیی زنجیره تأمین و تقویت موقعیت کشور در تجارت جهانی ، انتقال کالاهای کلیدی را تسریع می کند. این روند همچنین به طور مستقیم به رشد اقتصادی مناطق ساحلی کمک می کند.
خانلاری گردشگری دریایی را به عنوان یکی از ظرفیت های اصلی اقتصاد ملی توصیف کرد و افزود که این منطقه به ارتباط سریع و ایمن نیاز دارد. ناوگان هواپیمایی با انتقال گردشگران داخلی و خارجی به مناطق و جزایر ساحلی این کشور ، تجارت ، اکوتوریسم و فعالیت های ساحلی را ترویج می کند. علاوه بر افزایش درآمد ساحلی ، این فعالیت ها فرصت های شغلی پایدار را برای هموطنان ما ایجاد می کند.
مدیرعامل HOMA در ادامه به حمایت از صنعت حمل و نقل هوایی برای صنعت دریایی اشاره کرد و گفت: “خدمات حمل و نقل هوایی نقش مهمی در انتقال صنایع مهم دریایی مانند نفت ، گاز و شیلات دارند.” انتقال قطعات تخصصی برای تعمیرات کشتی و پشتیبانی لجستیکی برای پروژه های دریایی باعث افزایش بهره وری و افزایش خودکفاتی در این مناطق می شود.
وی ارتباط مناطق ساحلی و جزایر را به عنوان مأموریت مهم دیگر HOMA توصیف کرد و گفت: “این مناطق ، که اقتصاد آنها به ماهیگیری ، گردشگری و تجارت دریایی بستگی دارد ، از طریق خدمات حمل و نقل هوایی منظم و قابل اعتماد به بازارهای داخلی و بین المللی متصل می شوند.” این امر دستیابی به فرصت های اقتصادی و توسعه متعادل کشور را تسهیل می کند.
مدیر جمهوری اسلامی ایران همچنین به نقش صنعت حمل و نقل هوایی در امنیت دریایی اشاره کرد و گفت: “HOMA از تجارت و منابع ملی با همکاری مؤسسات مسئول در نظارت بر فعالیت های دریایی و پاسخ سریع به تهدیدات پشتیبانی می کند.”
خانلری تأکید کرد: ایران ایر متعهد به کاهش تأثیرات زیست محیطی و حمایت از توسعه پایدار با استفاده از ناوگان مدرن و فن آوری های پیشرفته است. این رویکرد نه تنها منجر به تقویت اقتصاد دریایی می شود بلکه به حفظ منابع طبیعی و محیط زیست دریایی نیز کمک می کند.
در پایان ، وی خاطرنشان کرد: هواپیمایی و اقتصاد دریایی دو اسلحه قدرتمند در مسیر پیشرفت ملی هستند. او مفتخر است که سعی در تقویت این هم افزایی و خدمت به ملت بزرگ ایران دارد و با همکاری بخش های دریایی به دنبال ایجاد ارزش پایدار برای اقتصاد کشور و رفاه مردم است.
منبع: جمهوری اسلامی ایران هواپیمایی