نقطه کانونی حکمرانی هوشمند، علم و فناوری است
تهران- ایرنا- رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی و دبیر اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند گفت: نقطه کانونی حکمرانی هوشمند، علم و فناوری است و نیاز به جهاد علمی مستمر و عبور از مرزهای کنونی دانش داریم تا بتوانیم پیشرفت همهجانبه کشور را تضمین کنیم.
به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از شورای عالی انقلاب فرهنگی، پنل تخصصی حکمرانی علم و فناوری اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند در شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور غلامرضا سلیمی معاون آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورا و ریئس پنل، وحید آرایی دبیر اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند، محمدحسین ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و کریم زاهدی معاون فناوری، نوآوری و اقتصاد دانشبنیان ستاد علم و فناوری شورا برگزار شد.
در ابتدای این پنل تخصصی، سلیمی معاون آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورا ضمن بیان مفهوم حکمرانی در ادبیات جهانی و زیستبوم اسلامی ایرانی گفت: لازم است الگوی حکمرانی را بر اساس نظریه پیشرفت اسلامی ایرانی و نظریه نظام انقلابی در عرصههای گوناگون و در راستای دولتسازی اسلامی طراحی کنیم.
زاهدی نیز گفت: حکمرانی هوشمند و فناورانه به حکمرانی کارآمد میانجامد و برای حکمرانی کارآمد نیاز به سیاستگذاری، تنظیمگری، همکاری بینبخشی، رعایت اصول اخلاقی و مسئولیتپذیری اجتماعی، شفافیت، مشارکت عمومی و نیز ارزیابی و نظارت سیاستها هستیم.
ساعی هم عنوان کرد: سهگانه مردم، کارآمدی و حقوق بشر، مبانی مشروعیت و نیز ماهیت حکمرانی هستند که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز بر آنها تأکید شده است.
اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند ۷ اسفندماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار میشود.
منبع : خبرگزاری ایرنا