کتاب و ادبیات

نمایشگاه‌های کتاب در دنیا بخشی به عنوان بین‌الملل ندارند+ فیلم

Tehran- Irna- معاون مدیر امور بین الملل بنیاد سعدی ، با تأکید بر اینکه در نمایشگاه کتاب هر کشور چیزی به نام بخش بین المللی که می خواهد بازار جهانی کتاب باشد ، ندیده است ، گفت: “در همه نمایشگاه ها ، همه ناشران با هم هستند ، در حالی که در نمایشگاه تهران ما بخش بین المللی و ناشران خارجی را به طور جداگانه داریم.”

دریافت کردن
۴۰ مگابایت

سید علی موسوی زاده وی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا ، با اشاره به اینکه اقدامات موجود در بخش بین المللی این نمایشگاه همیشه مرفه است ، گفت: “همیشه تعامل با نمایندگان خارجی وجود دارد و امسال به خوبی انجام شده است.” من قبلاً در بسیاری از نمایشگاه ها شرکت کرده ام ، نمایشگاه های بلاروس ، تونس ، مسقط ، عمان و قطر را دیدم. در هیچ یک از آنها چیزی به عنوان یک قسمت بین المللی ندیدم ، اما همه ناشران با هم هستند.

معاون مدیر امور بین الملل در بنیاد سعدی ، با تأکید بر اینکه هیچ کشوری چیزی به نام بخش بین المللی که می خواهد بازار جهانی کتاب باشد ، ندیده است. فعالیت جداگانه بخش بین المللی و ناشران خارجی تصمیم صحیحی نیست و بخش بین المللی باید با ناشران خارجی باشد.

وی گفت: “شرایط نامناسب اقتصادی باعث شده است که مردم نتوانند از نمایشگاه کتاب خرید خوبی داشته باشند ، وقتی با ناشران در این نمایشگاه صحبت می کنم ، می دانم که فروش در مقایسه با سالهای گذشته کاهش یافته است.” توجه به کتابهای الکترونیکی همچنین می تواند میزان فروش کتاب فیزیکی را کاهش دهد. این همچنین برای قیمت پایین کتاب الکترونیکی است ، و همچنین فرهنگ خواندن E بی اثر نیست. البته ، کتاب الکترونیکی و کتاب صوتی نمی توانند جایگزین کتاب کاغذ شوند.

هر شخص باید بتواند یک کتاب خوب از این نمایشگاه بخرد

موسوی زاده با اشاره به فراز و نشیب های تسهیلات در نظر گرفته شده برای ترویج خواندن ، گفت: “وزارت کار و تأمین اجتماعی باید با اعطای بن به بخش فرهنگی این نمایشگاه کمک کند.” خرید این روزها برای مردم بسیار دشوار است. کتاب ها باید به عموم مردم برسند و هر شخص حداقل می تواند یک کتاب خوب از این نمایشگاه بخرد.

معاون امور بین الملل سعدی اقدامات این موسسه برای تبادل حقوق مالکیت معنوی در نمایشگاه کتاب توضیح داد: اگر ناشر یا آژانس ادبی از سایر کشورها به بنیاد سعدی بیاید ، ما می توانیم با آنها مذاکره کنیم تا حقوق مالکیت معنوی را مبادله کنیم. از آنجا که کتابهای بنیاد سعدی کتابهای آموزش زبان فارسی هستند و هدف ما انتشار آموزش زبان فارسی است ، بنابراین ما با آنها سر و کار داریم.

وی ادامه داد: پنج سال از فعالیت بنیاد می گذرد و اقدامات آن هر سال به پایان می رسد. طی سه یا چهار سال ، بنیاد سعدی ۶۰۰۰ جلد منتشر کرده بود و در دو سال گذشته بیش از ۶۰۰۰ جلد منتشر کرده بود. این روند نشان می دهد که اقبال به سمت بنیاد سعدی ، به ویژه دانشجویان ایران افزایش یافته است.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا