کتاب و ادبیات

نمایشگاه کتاب، از سالن فناوری‌های نشر تا شرکت ناشران در نخستین فلوشیپ نشر تهران

Tehran- Irna- برای اولین بار در سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران فعال خواهد بود. همچنین در این دوره ، چهار مؤسسه ادبی و آژانس های ادبی از ۵ کشور برای شرکت در اولین بورسیه تهران انتخاب شدند.

به گفته گزارشگر کتاب IRNA ، ابراهیم هایداری وی با توجه به فعالیت های بخش فناوری نشر ، گفت: به منظور اجرای وزیر پیشنهادی وزارت فرهنگ و راهنمایی اسلامی در مورد استفاده از فناوری در فعالیت های فرهنگی و ظرفیت های خانه کتاب ، امسال برای اولین بار در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران آغاز می شود. این سالن با همکاری پارک ملی علوم و فناوری ها ، با هدف آشنایی با ذینفعان نشر با آخرین دستاوردهای فن آوری در کشور انجام می شود.

معاون معاون بین المللی کتاب بین المللی Tehran اضافه شده: برنامه های مختلف در این سالن ، از جمله ایجاد شرکت های مبتنی بر دانش و خلاق ، داشتن سابقه انتشار الکترونیکی ، پانل های تخصصی با رویکردهای انتشارات برای علاقه مندان ، استفاده از هوش مصنوعی در ارتقاء کتاب و کتاب خواندن کتاب و خواندن کتاب دیده شده است و امیدواریم که این نمایشگاه با عنوان Andogysize Bookize آغاز شود. زمینه انتشارات کشور.

وی گفت: “دنیای فناوری دیجیتال توسعه ای را صفر و یکی از دنیای امروز پیدا کرده است و با همان سرعت تغییر بین صفر و یک ، در حال حرکت است.” این جنبش و توسعه موضوعات و مناطق مختلف را به رسمیت نمی شناسد. تقریباً هر نوع خدمتی که تصور می کنید اکنون در دنیای دیجیتال جدید پیدا کرده یا در دسترس خواهد بود یا به زودی در دسترس خواهد بود.

وی گفت: “استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات ، مانند استفاده از فناوری های جدید ، بر همه بخش های اقتصاد تأثیر می گذارد و به عبارت دیگر تأثیر این فناوری به دلیل اهمیت و قدرت بالای آنها به عنوان یک عامل خارجی است که بر متغیرهای سازمان تأثیر می گذارد.” صنعت چاپ از این روند مستثنی نیست و باید از طریق نوآوری ، همکاری با دانشگاه ها و استفاده از توانبخشی خصوصی ، ایجاد ثروت را در اولویت قرار دهد. صنعت چاپ در جهان دارای ۱ تریلیون دلار گردش مالی است ، اما سهم صنعت چاپ کشور ما چقدر است؟ امروز ، در فرایند انتشار ، فرم های جدیدی را در انتشار مشاهده می کنیم ، که به عبارتی مانند سیستم عامل ها یا سیستم عامل های نشر گفته می شود. خود ناشر ، انتشار خط ، انتشار خط ، انتشارات اجتماعی ، انتشارات موبایل ، انتشار شبکه و غیره پایه و اساس است.

هایداری ادامه داد: علائم و شواهد مشاغل ناشران ایرانی نشان می دهد که اگر ناشران ایرانی فعالیت های خود را بر استفاده از فن آوری های اطلاعات جدید متمرکز کنند ، عملکردی بهینه و متناسب با حقایق فرهنگی و دانش زمان دارند. تجربیات ناشران در این زمینه نشان می دهد که تحولات ناشی از معرفی فن آوری های جدید به صنعت باز پنجره جدید حرفه نشر برای ایجاد زمینه ها و زمینه های محصولات جدید.

معاون رئیس سی امین کتاب بین المللی تهران گفت: “یک کار مهم و مؤثر دیگر اکنون افزایش سواد دیجیتالی و حقوقی در مخاطب و به ویژه کودکان از طریق خواندن کتاب آنها است.” نسل کودکانی که با آنها روبرو هستیم کودکانی هستند که ویژگی هایی مانند تحصیلات برتر فناوری ، فناوری ، دوستانه ، زندگی در عصر هوش مصنوعی ، یادگیری شخصی ، تعامل از طریق شبکه های اجتماعی دارند و همچنین به اقتصاد غیرقانونی علاقه مند هستند و در زمینه قوانین بازی نمی کنند.

وی افزود: در این مسیر ، برنامه ریزی مناسب فرهنگی ، علاوه بر حفظ هویت ملی و قومی ، عاملی است که منجر به خودشناسی و مقاومت در برابر هجوم فرهنگ های دیگر می شود و منجر به حفظ فرهنگ خود می شود. ” کتاب ها و خواندن یکی از مهمترین مؤلفه های فرهنگی هر جامعه و نیاز به توجه به هر کسی است ، علاوه بر اهمیت تحصیل در جامعه و گروه های مختلف مطالعه ، موضوع کودکان آلفا و آلفا نیز مهم است.

هایداری همچنین گفت: از آنجا که این کتاب مواد غذایی دنیای حیرت انگیز علم و دانش است و یکی از مهمترین راه های تقویت توانایی های انسانی است ، همه باید به فرهنگ و نهادینه سازی عادات خواندن در کودکان توجه ویژه کنند. در دوره پس از کرونا و ایجاد فناوری Blackchin و ظهور روزافزون پدیده های جدید فناوری در زندگی ما و وابستگی کودکان به عنوان آسیب پذیرترین بخش جامعه به ابزارهای دیجیتال ، خواندن و خواندن در کودکان مبتلا به کودکان و فضای دیجیتالی و ابزارهای دیجیتالی در کودکان مورد استفاده گسترده قرار گرفته است.

معاون معاون نماینده نمایشگاه کتاب سی و یکم تهران اظهار داشت: استفاده از فناوری و ظرفیت های نوآوری در صنعت انتشار و چاپ در جامعه گام دیگری در ایجاد تعامل بین کتاب ها و سرگرمی های دیجیتال است. از ابزارهای دیجیتالی برای معرفی کتاب به مخاطبان و کودکان ، وجود داده های کاوی ، هوش مصنوعی ، برنامه های مختلف تلفن های هوشمند ، فضای مجازی ، تبلیغات فضای مجازی ، صنعت چاپ دیجیتال ، تولید کتاب های الکترونیکی و کتاب های صوتی و هر آنچه که باید در فناوری اطلاعات و ابزارهای دیجیتالی مطالعه کنند ، استفاده کنید. در بازارهای بین المللی جدی تر باشید.

ناشران و آژانس های ادبی در تهران انتخاب شدند

سه مؤسسه ادبی و انتشار از نه کشور برای شرکت در اولین بورسیه تهران انتخاب شدند. این انتخاب از پنج ناشر و آژانس های ادبی از نه کشور که آماده حضور در این رویداد بودند ، انجام شد.

براساس این گزارش ، عراق ، هند ، قرقیزستان ، ازبکستان ، بنگلادش ، ترکیه ، کویت ، عمان ، اسپانیا ، ایتالیا ، اندونزی ، مالزی ، مونگولیا ، مقدونیه ، قزاقستان ، پاکستان ، چین ، روسیه ، استرالیا ، عربستان سعودی ، عربستان سعودی و هندوستان هستند و کشورها هستند و کشورهایی هستند که منتشر می شوند

در فضای داخلی ، این دوره همچنین میزبان چهار ناشر ، کارگزاران و آژانس های ادبی و جامعه نشر ، از جمله پنج انجمن انتشارات فرهنگی ، ۲ کارگزار و آژانس های ادبی و چهار موسسه انتشارات خواهد بود.

اولین کمک هزینه تحصیلی تهران در مورد ادبیات کودکان و کتاب کودکان در محل سی امین نمایشگاه بین المللی بین المللی در تهران برگزار می شود.

ارائه بیش از ۶۰۰۰ کتاب کودک در نمایشگاه بین المللی کتاب

محمد تگی راست وی با بیان اینکه تاکنون پنج ناشر برای شرکت در نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران ثبت نام کرده اند ، وی گفت: “ناشران در مقایسه با سال گذشته افزایش یافته اند و ۴ ناشر نمایندگی دارند.” در بخش کودکان ، از شما برای ناشران ۶۰۰۰ متر خواسته شده است که در مقایسه با سال گذشته ۴۰۰۰ متر افزایش خواهیم یافت. ۶۰۰۰ عنوان توسط این ناشران در بخش کودکان ارائه می شود که همه آنها توسط کتاب کتاب و ادبیات ایران تصویب شده است.

یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن فرهنگی ناشران کودکان ، با اشاره به اینکه مخاطبان بخش کودکان از کتابهای همه ناشران بهره مند می شوند ، گفت: “ما به دنبال این خواهیم بود که از کتاب همه ناشران در بخش کودکان کودک که به هر دلیلی در این نمایشگاه شرکت نمی کنند ، از مخاطبان بهره مند شویم.”

وی افزود: به طور کلی ، ما در بخش کودکان ناشر نداریم که امسال در این نمایشگاه شرکت نکنیم. ” همانطور که گفته شد ، این استقبال بیشتر از سال گذشته مورد استقبال قرار گرفت و نشان می دهد که با وجود مشکلات اقتصادی با نوآوری در صنعت نشر ، این چرخه می تواند حضور داشته باشد و این وعده برای صنعت نشر است.

حدود ۵ ناشر آموزشی برای شرکت در نمایشگاه کتاب ثبت نام کرده اند

امین آسافی درباره فعالیت ناشران آموزشی در نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی گفت: حدود ۵ ناشر آموزشی برای شرکت در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ، از جمله سه ناشر غیر خصوصی ، سه ناشر غیر خصوصی و چهار ناشر دولتی ثبت نام کرده اند. همچنین در بخش های دیگر چهار ناشر همزمان وجود دارد.

مدیر انجمن ناشران فرهنگی ناشران آموزشی ، با اشاره به اینکه بخش آموزش در نمایشگاه امسال میزبان ناشران خارجی نخواهد بود ، گفت: “هیچ یک از ناشران در دوره قبلی نقض نشده اند ، و تعدادی از ناشران با غرفه مطابقت دارند و اگر فضا وجود داشته باشد ، کمک های لازم ارائه می شود.”

مدیر نمایشگاه بین المللی بین المللی تهران ، با اشاره به تغییر ناشران آموزشی در نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران ، اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که قبلاً پله های زیادی داشت که به بخش آموزشی منجر شده بود و مخاطبان مجبور بودند حدود ۶ قدم برای دسترسی به این بخش طی کنند. بنابراین ، بسیاری از مخاطبان به دلیل دشواری مسیر ، این دیدار را رها کردند. بسیاری از مخاطبان به دلیل چیدمان ناکافی بخش آموزش ، در سالهای گذشته متوجه این بخش نشده اند ، اما اکنون با تغییر آموزش بخش آموزشی می توان گفت که جو این بخش به نمایش گذاشته شده است و مقامات باید سپاسگزار باشند.

ASFI اهمیت این حادثه را توضیح داد: تغییر آموزش بخش آموزشی منجر به نزدیکی به بخش کودکان شده است. از آنجا که ما این بخش را با هم همپوشانی می کنیم ، می توانیم دستاوردهایی را برای یکدیگر بدست آوریم. به عنوان مثال ، مدارسی که در یک گروه در نمایشگاه کتاب شرکت می کنند به هر دو مکان می روند.

مدیر انجمن ناشران فرهنگی ناشران آموزشی در مورد برنامه های ناشران این بخش در نمایشگاه بین المللی کتاب سی و یکپارچه تهران گفت: “ما در حال حاضر با بسیاری از مدارس و مراکز آموزشی مکاتبات داریم و والدین ، ​​مربیان و معلمان را برای حضور در این گروه ها دعوت کرده ایم.” ما همچنین برای جلسات علمی و فرهنگی برنامه ریزی کاملی خواهیم داشت ، رونمایی و انتقاد از کتاب در این بخش.

ناشران کتاب الکترونیکی در کنار ناشران اصلی هستند

علی محمدپور اولین باری که ناشران ، سیستم عامل ها و ناشران نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در کنار ناشران اصلی حضور دارند ، وی گفت: “در این بخش حدود ۵ تا ۵ شرکت وجود دارند ، از جمله ناشران بزرگی مانند Fidibio ، Niche و Avant.”

دبیر مجمع ناشران دیجیتال کودکان گفت: “حضور این ناشران به همراه ناشران اصلی بسیار مهم است و دستاوردهای خوبی برای صنعت انتشارات الکترونیکی به همراه خواهد داشت.”

محمدپور با اشاره به ۳ میلیون و ۶۰۰۰ ناشر الکترونیکی ، گفت: “مکان این ناشران به همراه ناشران اصلی نگرانی ها و پیشنهادات مختلفی را ایجاد می کنند.” همچنین این حضور می تواند منجر به قراردادهای مختلف کاری شود. این مطمئناً دستاوردهای بزرگی را به همراه خواهد داشت.

وی افزود: “کتاب الکترونیکی بخشی از زنجیره کتاب است و شکل دیگری از کتاب است ؛ به دلیل حضور مخاطبان عمومی این نمایشگاه در تعداد اصلی ناشران الکترونیکی ، آنها همچنین می توانند از ظرفیت این تغییر جایگزین استفاده کنند و با مخاطبان بیشتری ارتباط برقرار کنند و نیاز به ارزیابی نیازهای آنها دارند ؛ بنابراین این تغییر منجر به توسعه در صنعت انتشار دیجیتال خواهد شد.

۳۶ مین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱-۸ مه ۲۰۰۹ تحت شعار “خوانده شده برای ایران” در مسجد امام خمینی برگزار می شود.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا