«نگرش تاریخی به چپ فلسطین و اسرائیل» ترجمه و منتشر شد
تهران- ایرنا- کتاب نگرش تاریخی به چپ فلسطین و اسرائیل درباره پارتیزان های چپ سازمان های «جبهه مردمی آزادی فلسطین» و «جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین» و شاخه های آنها نوشته شده است. و مسائل آن منطقه.
به گزارش ایرنا، کتاب «نگرش تاریخی به چپ فلسطین و اسرائیل» نخستین کتاب درباره فلسطین از مجموعه «آرشیو باز» است.
در مقدمه این کتاب آمده است: «دو تصویر افسانه ای از لیلا خالد در سال ۱۹۶۹ که چفیه را دور گردن و سر او پیچیده و اسلحه کلاشینکف AK-47 را نشان می دهد، هنوز یکی از مشهورترین تصاویر نمادین مبارزات آزادیبخش فلسطین است. اما کمتر کسی در مورد جنبش چپ فلسطینی شنیده یا خوانده است که این زن جوان در آن زمان قبل از تبدیل شدن به یک نماد بین المللی به عنوان اولین هواپیماربای جهان به آن پیوست. اما هنوز «جبهه مردمی برای آزادی فلسطین» (PFLP)، «جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین» (DFLP) و «حزب کمونیست فلسطین» وجود دارد.
تاریخچه این سه سازمان و همچنین سایر فعالان چپ فلسطینی موضوع این کتاب است: «اولین مروری به زبان آلمانی از تاریخ احزاب و اتحادیه های چپ در فلسطین در طی تقریباً ربع قرن ارائه می دهد. این کتاب به تاریخچه چپ فلسطینی از زمان تأسیس حزب کمونیست پس از جنگ جهانی اول، در مورد ایجاد «چپ جدید» مسلح در دهه ۱۹۶۰ می پردازد و به بررسی چپ های اسرائیلی نیز می پردازد حزب کمونیست اسرائیل، حزب رادیکال ضدصهیونیسم ماتزپن – و بسیاری از جوامع مدنی دیگر که در دهه های گذشته ظهور کرده اند و در نهایت، نویسنده وارد موضوع «صهیونیسم چپ» می شود.
بر اساس این مقدمه، «اگر در مورد چپ سیاسی صحبت می کنیم، ابتدا باید مشخص کنیم که منظور چه کسی است. آنچه در ادامه می آید مرکز ثقل چپ رادیکال یا انقلابی در فلسطین است – یعنی در قیمومیت بریتانیا در فلسطین، اسرائیل کنونی. ، سرزمین های اشغالی نوار غزه و کرانه باختری اردن در سال ۱۹۶۷ و همچنین سازمان های فلسطینی در تبعید.
به طور خلاصه، در مورد تاریخ احزاب کمونیستی فعال در منطقه در طول سالیان، در مورد پارتیزان های چپ سازمان های “جبهه مردمی برای آزادی فلسطین” و “جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین” و آنها شاخهها و همچنین درباره بخشی از جنبشهای چپ در سالهای اخیر در اسرائیل و سرزمینهای اشغالی فعال بودند و تا به امروز نیز فعال هستند، توضیحات مختصری ارائه میشود. در حالی که در نهایت به «سوسیالیست های عرب» می پردازیم که شامل بخش ویژه ای درباره موضوع پیچیده و پیچیده «صهیونیسم چپ» است.
درباره نویسنده و مترجم
لئون ویسترخوفسکی او متولد ۱۹۹۵ در دویسبورگ آلمان است و در مقطع دکتری در رشته تاریخ و شرق شناسی/اسلام شناسی در دانشگاه بوخوم آلمان تحصیل می کند. او پایان نامه کارشناسی ارشد خود را در مورد نقش شمال آفریقا در ظهور فاشیسم در اروپا، و همچنین مقالاتی در DIS: Orient، یک مجله بنیاد تحقیقاتی نوشت. رزا لوکزامبورگنشریه «فلسطین» و «فرای هیزلیبه» را منتشر می کند. علاوه بر این، او یکی از بنیانگذاران و سردبیر مجله اسلامی یوزور در دانشگاه بوخوم است.
مرجانه فشاهی وی متولد ۱۳۳۲ در تهران است و در دانشگاه های تهران، کمبریج و گوتینگن در رشته علوم سیاسی و اجتماعی تحصیل کرده و به کار ترجمه از زبان آلمانی و انگلیسی مشغول است. او همچنین کتاب «جنگ بی پایان» را نوشته است مایکل لودرز در حال حاضر در مورد فلسطین ترجمه می کند.
او کتاب «نگرش تاریخی به چپ فلسطین و اسرائیل» را نوشت. لئون ویسترخوفسکی و ترجمه مرجانه فشاهی به زبان آلمانی در ۱۰۴ صفحه منتشر شد.
منبع : خبرگزاری ایرنا