اقتصادی

هدفگذاری آبرسانی به ۲۰۰۰ روستا هر سال بر اساس برنامه هفتم در طرح جهاد آبرسانی

به گفته مسئولان، در سال های باقی مانده از برنامه هفتم، قرار است سالانه ۲۰۰۰ روستا آبرسانی شود و بر اساس برآوردهای فعلی، برای تحقق این امر سالانه به ۲۰۰ هزار میلیارد ریال منابع مالی نیاز داریم.

به گزارش خبردون و به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان ؛در ابتدای دولت سیزدهم ۱۰ هزار روستا شناسایی شدند که به صورت پایدار به آب آشامیدنی سالم دسترسی نداشتند. بر همین اساس طرحی به نام جهاد آبرسانی در دولت شکل گرفت تا آب این روستاها به صورت پایدار تامین شود.
طرح جهاد آبفای روستایی که محمدی رئیس اداره نظارت بر طرح های آبفای روستایی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در سال ۱۴۰۳ در قالب برنامه هفتم کشور آبرسانی به ۲۵۰۰ روستا پیش بینی شد که به فضل الهی و با همت آبفای کشور و همت آبفای کشور و همت همکاران آبفای کشور در سال ۱۴۰۳ آبرسانی شد. تیم مدیریتی شرکت مهندسی فاضلاب، آبرسانی به ۲۴۳۷ روستا تکمیل و به بهره برداری رسیده است.
آبرسانی سالانه به ۲۰۰۰ روستا: گامهای بلند در توسعه پایدار
این مسئول می گوید: در سال های باقی مانده از برنامه هفتم پیش بینی می شود سالانه ۲۰۰۰ روستا آبرسانی شود و بر اساس برآوردهای فعلی سالانه ۲۰۰ هزار میلیارد ریال منابع مالی برای تحقق این امر نیاز خواهیم داشت.
یکی از موضوعات مهم در پیشبرد و دستیابی به اهداف تعیین شده در طرح جهاد آب، بحث تامین اعتبارات است. یزدان رضایی، معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در این خصوص اظهار داشت: اعتبارات بخش جهاد آبفا علیرغم اینکه در لایحه دولت ملی دیده می شد، با تشخیص مجلس در اختیار استانداران قرار گرفت و در این چارچوب با رایزنی با اعتبارات مورد نیاز، تلاش می کنیم تا تامین و تکمیل شود.
محمدی رئیس اداره نظارت بر طرح های آبفای و فاضلاب روستایی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به تداوم خشکسالی در سال های اخیر و تاثیر آن بر منابع آبی به ویژه منابع مصرفی روستاها و تشدید تنش ها در حوزه آب شرب و همچنین رفع این تنش ها، آنچه را که تا کنون به اهمیت حیاتی این تنش ها تبدیل شده است. در دستور کار قرار دارد که نیازمند حمایت و مساعدت نهادهای انقلابی، صنایع و دستگاه های اجرایی در تخصیص بخشی از بودجه مسئولیت اجتماعی خود به آبفای روستایی و نیز مساعدت خیرین محترم است.
تشکیل مجمع خیرین برای تکمیل طرح جهاد آبرسانی
این مسئول می گوید: در همین راستا مجمع ملی خیرین آبفای کشور تشکیل شده و امیدواریم این مجمع و خیرین محترم ما را در ارائه خدمات شایسته به روستاهای کشور یاری کنند. در خصوص منابع مسئولیت اجتماعی، تفاهم نامه و آغاز همکاری با تعدادی از نهادها و سازمان ها از جمله بنیاد برکت، شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بانک کارآفرین و بانک ملت منعقد شده است و امید است سایر سازمان هایی که منابعی در این زمینه دارند نیز به این همکاری بپیوندند.
طرح جهاد تامین آب که اقدامی کلیدی برای تامین آب شرب و بهبود شرایط زندگی در مناطق کم‌آب است، نقش مهمی در توسعه پایدار و ارتقای سلامت عمومی ایفا می‌کند. حال باید دید امسال در راستای این طرح چه اقداماتی انجام خواهد شد؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا