هدف جشنواره حکیم فردوسی، افزایش علاقه جوانان به فرهنگ ایران است
تهران- ایرنا- جشنواره علمی و داور جشنواره مجازی حکیم ابولغاسمی فردووی ، گفت: هدف از این جشنواره افزایش روابط فرهنگی جوانان با محققان ایرانی است و گفت که عشق به این سرزمین و فرهنگ آن می تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی و علمی را حل کند.
محمود جعفری دهگیبه ایرنا گفت: “ایده اولیه این جشنواره حدود یک سال پیش توسط یک همکار دانشجویی که در مرکز فرهنگ و توسعه هنر در فضای مجازی کار می کرد ، مطرح شد.” با امکاناتی که داریم ، تصمیم گرفتیم هر سال برای پنج نفر از افراد بزرگ این سرزمین ، هر سال مراسم برگزار کنیم.
وی گفت: هدف اصلی این جشنواره جلب توجه و رابطه جوانان و نوجوانان با فرهنگ و ادبیات ایرانی است. بشر هدف ما از برگزاری این جشنواره معرفی بزرگان به جوانان است تا بتوانیم توجه آنها را به فرهنگ غنی این سرزمین جلب کنیم.
استاد زبانشناسی و زبانهای باستانی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران افزود: برای هر یک از این شخصیت ها ، بسیاری از کارها باید انجام شود. به عنوان مثال ، آثار بزرگان ادبیات فارسی مانند فردووی ، مولوی ، هافز ، سعدی ، عطار و ارتش باید به درستی معرفی و تحقیق شوند. تنها چاپ دادگاه شعر کافی نیست ، این آثار دارای ظرفیت های عظیمی هستند که با کمک امکانات موجود در سراسر جهان معرفی می شوند.
وی گفت: Divan Shams Muni و Mathnawi یکی از بهترین آثار فروش در ایالات متحده است و می گوید: شهنومه فردوی نیز یکی از بزرگترین حماسه ها در تاریخ بشر است ، در مقایسه با سایر نویسندگان کلاسیک جهان. مانند هومر ، رتبه بالاتری دارد. با برگزاری این جشنواره می خواهیم جوانان را نشان دهیم.
جعفری دهگی گفت: “به عنوان دبیر جشنواره و داور آن با همکاران من ، مانند دکتر باهمن ناموار موتلی و سایر افرادی که همه با شور و شوق کار کرده اند ، ما توانستیم جشنواره را انجام دهیم. در این روش ، با این حال ، حمایت از حمایت مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی نیز تأثیر زیادی داشت.
دبیر جشنواره مجازی Hakim Abolghasem Ferdowsi ، با توجه به میزان شرکت کنندگان در این جشنواره ، گفت: “شرکت کنندگان از سراسر ایران ، حتی از مناطق سیستان و بلوچستان و از راه دور ، آثار خود را ارسال کرده اند و داوران ما در آنها برجسته هستند فیلد. “
استاد دانشگاه گفت: “اگر می خواهیم در زمینه های مختلف علمی ، اقتصادی و اجتماعی پیشرفت کنیم ، باید اولویت خود را برای تقویت بنیادهای فرهنگی خود اختصاص دهیم.” یک جوان ایرانی که علاقه ای به فرهنگ این سرزمین ندارد ، نمی تواند به طور مؤثر در زمینه های اقتصادی و علمی کار کند. در حقیقت ، عشق به این سرزمین و فرهنگ آن می تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی و علمی را حل کند.
جعفری دهگی با استناد به مشکلات فرهنگی در فضای مجازی ، گفت: یکی از مشکلات موجود در فضای مجازی و تولید محتوای فرهنگی عدم محتوا در فارسی است. ما باید تولید محتوا را در فرهنگ ایران افزایش دهیم. در همین راستا ، دستاوردهای جشنواره را می توان به صورت دیجیتالی منتشر کرد تا در دسترس مخاطبان باشد. همچنین ، این امر برای ادامه فعالیت های خود در زمینه شهنومه و سایر آثار ادبی ، مستلزم تنظیم و قوانین است.
در پایان ، وی ابراز امیدواری کرد که این جشنواره به جوانان کمک کند و جوانان را در فرهنگ ایران تشویق کند.
به گفته ایرنا ، جشنواره مجازی Hakim Abolghasem Ferdowsi با هدف ترویج و حفظ زبان و ادبیات فارسی ، به ویژه شهنومه فردووی ، در رشته های مختلف ، از جمله در رشته های مختلف ، از جمله در رشته های مختلف شهنام ، روایت ، تصویر و متون نوشتاری به میزبانی آثار علاقه مندان و بسته شدن جشنواره امروز (شنبه ۲۳ فوریه) در تالار سنگلاج برگزار می شود.
منبع : خبرگزاری ایرنا