کتاب و ادبیات

همکاری وزارتخانه‌های علوم و فرهنگ برای تولید کتب دانشگاهی گسترش می‌یابد

تهران- IRNA- وزیر علوم و فناوری دامنه همکاری با وزارت فرهنگ و هدایت اسلامی برای تولید و چاپ کتابهای دانشگاهی و همچنین معرفی کتابهای علمی مشهور جهان توسط ناشران جهانی را اعلام کرده است.

به گفته گروه فرهنگی IRNA ، طبق گفته گروه فرهنگی ایرنا ، نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران سی. حسین سیمای سارافامروز (چهارشنبه ، ۲۴ مه) ، با همراهی موهسن جاوادیمعاون وزیر فرهنگ وزارت فرهنگ و هدایت اسلامی و رئیس نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران از بخش ناشران ناشران کتاب تهران در نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد و از آخرین تحولات و آثار نشریات دانشگاهی مطلع شد. این دیدار که با حضور ناشران علمی ، دانشگاهی و تحقیقاتی برگزار شد ، فرصتی برای گفتگوی مستقیم بین مقامات و فعالان ویژه انتشارات در کشور فراهم کرد.

سیما ساراف هنگام مطالعه آخرین آثار علمی و دانشگاهی منتشر شده ، بر لزوم حمایت مؤثر برای تولید علوم بومی ، انتشار دانشگاهی و ارتباط منظم بین دانشگاه و صنعت نشر تأکید کرد و گفت: انتشارات دانشگاهی قلب توسعه علمی کشور است و نقش مهمی در تقویت اقتدار علمی ایران دارد. این منطقه باید از نظر سیاست و پشتیبانی اجرایی برای وزارت علوم اولویت داشته باشد.

وزیر علوم با اشاره به نمایشگاه کتاب برای ناشران خارجی گفت: “ما شاهد همکاری خوب در ورود ناشران خارجی برای این نمایشگاه بوده ایم که امیدوارم گسترش یابد.”

همکاری وزارتخانه های علوم و فرهنگ برای تولید کتابهای دانشگاهی گسترش یافته است

محسن جاوادی همچنین به توافق نامه ها و مشاوره های قبلی بین دو وزارتخانه اشاره کرد: “در وزارت فرهنگ ، ما برنامه های مشترکی را با وزارت علوم آغاز کرده ایم که یکی از آنها حمایت از برنامه های کمک هزینه تحصیلی برای اساتید ، محققان و مترجمان دانشگاهی است.” در حقیقت ، هدف تقویت تولید علم ، حمایت از ترجمه آثار علمی مرجع و تسهیل انتشار منابع تخصصی است.

جوادی افزود: “برنامه کمک هزینه تحصیلی ، به ویژه در زمینه ترجمه آثار مرجع و نوشتن کتابهای دانشگاهی ، می تواند نقش مهمی در توسعه دانش بومی ایفا کند و ما از پروژه های وزارت علوم در این راستا پشتیبانی می کنیم.”

معاون وزیر فرهنگ با اشاره به همکاری مثبت وزارت علوم برای حضور ناشران خارجی ، گفت: “تعداد ناشران داخلی در این دوره ۵ ٪ افزایش یافته است و مجموعه ای از کتاب ها در سالهای ۱ تا ۲ ارائه شده است.” همچنین با مشارکت وزارت علوم ، سهم قابل توجهی در کتابهای دانشگاهی ارائه شده است.

در طول این بازدید ، ناشران دانشگاهی نیز این فرصت را داشتند که در مورد نگرانی های خود با وزیر علوم صحبت کنند.

وزیر علوم و معاون وزیر فرهنگ ، از غرفه های دانشگاه های معتبر مانند دانشگاه تهران ، دانشگاه فناوری شریف ، آلامام تاباتابایی ، تاربیات مودارس ، دانشگاه آزاد و همچنین شرکتهای مبتنی بر دانش فعال در زمینه انتشار دیجیتال و محتوای علمی بازدید کردند. در این بخش ، وزیر علوم بر اهمیت حرکت به سمت دیجیتال سازی ، انتشار چندرسانه ای و اطلاعات منابع آموزشی تأکید کرد.

نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران از ۵ مه آغاز می شود و در تاریخ ۵ مه در شعار امام خمینی برگزار می شود. این رویداد نیز در کتاب مجازی است. ICFI.IR در حال نگهداری است.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا