ورود به نسل چهارم در عرصه تجارت/تامین امنیت پایدار در حوزه تجارت خارجی
۱:۳۱ جدید اول ژوئن
باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ مهبوبه کاباری -من امیدوارم این جلسه گامی مؤثر در مسیر هم افزایی و یکپارچگی برای همکاری ، تسهیل ، تجارت و رویارویی با همکاری های گمرکی ، تسهیل ، تجارت و رویارویی با گمرک و تجارت فرامرزی باشد.
وی گفت: “در دنیای امروز ، تجارت دیگر محدود به روشهای سنتی و مرزهای جغرافیایی نیست.” ما در عصر جدیدی از فعالیت های تجاری هستیم که ما آن را نسل چهارم “تجارت می نامیم. نسلی که تجارت را با پیشرفت های سریع فناوری و نوآوری در زمینه دیجیتال زنجیره های عرضه و فرآیندهای گمرکی تغییر داده است.
Asgari گفت که نسل چهارم ترکیبی از تجارت الکترونیکی گسترده ، هوش مصنوعی ، اینترنت اشیاء و فن آوری های blockchain چین است ، و افزود که همه این بخش ها در نحوه تسهیل حمل و نقل و مدیریت خطرات تجاری تغییرات عمیقی ایجاد می کنند. این فناوری ها مختل شده و فرصت های شغلی بسیار خوبی را ارائه می دهند و سرعت تجارت را افزایش می دهند.
وی گفت: استفاده موفق از این فرصت ها نیاز به استفاده از تجهیزات و زیرساخت های مدرن دارد. تجهیزات که می توانند با نرخ ارز بالا ، اطلاعات تجزیه و تحلیل داده های کلان و اتوماسیون هوشمند همگام شوند. از فناوری های جدید در گمرک مانند سیستم های تبادل داده الکترونیکی (EDIS) استفاده کنید.
وی گفت: تشخیص باری هوشمند و سیستم های مدیریت ریسک هوشمند می تواند تجارت و امنیت مرزها را به سطح کاملاً جدیدی افزایش دهد.
معاون وزیر اقتصاد اظهار داشت که در چنین پویایی ، نقش آداب و رسوم به عنوان تجارت بین المللی نه تنها حفظ امنیت مرزی و مبارزه با نقض است ، بلکه بیشتر و بیشتر عامل اصلی در تسهیل و تسریع تجارت است. در عوض ، آنها باید به سازمان های هوشمند ، تحلیلگران و دستیاران تجاری تبدیل شوند.
Asgari با اشاره به اینکه با ورود نسل چهارم ، انتظار می رود تجارت از فناوری های پیشرفته مانند سیستم های دیجیتالی اطلاعات غیر قابل توجه و مدیریت ریسک مبتنی بر داده ها استفاده کند ، نه تنها برای سریع تر و شفاف تر فرآیندهای ترخیص کالا از گمرک ، بلکه همچنین زمان و هزینه های مالی تجارت را کاهش می دهد.
وی گفت: اجرای سیستم های تبادل داده های الکترونیکی (EDIS) ، توسعه یک پنجره گمرکی منفرد و تعامل بین سازمانی با موسسات مرزی و اقتصادی اقدامات اساسی در این راستا است.
وی افزود ، بنابراین ، لازم است که آداب و رسوم سازمان همکاری های اقتصادی (ECO) نقش مهمی در دستیابی به تجارت ، روان ، ایمن و هوشمند با یک رویکرد جدید ، همکاری فناوری و منطقه ای ایفا کند.
سازمان همکاری اقتصادی (ECO) به عنوان یک محیط بی نظیر برای همگرایی منطقه ای نقش مهمی در ایجاد زیرساخت های هماهنگ برای تسهیل شیوه های گمرک و ترویج تداوم تجارت در بین کشورهای عضو دارد.
وی گفت: “نه تنها اکو یک موسسه تشریفاتی است بلکه یک بستر عملیاتی و هدفمند است که می تواند به کشورهای منطقه کمک کند تا بر چالش های مشترک و ورود قوی به نسل چهارم ، تجارت غلبه کنند.”
وی گفت که هماهنگی ، وظایف گمرکی مبادله E -Data از راهروهای حمل و نقل و کاهش موانع تعرفه ، همه مأموریت های استراتژیک سازمان است.
وی گفت: “همکاری های منطقه ای در دنیای امروز ضروری است.”
وی گفت: “ما باید همکاری های بین المللی را تقویت کنیم ، به ویژه با مؤسساتی که تخصص راهنمایی و ظرفیت جهانی را دارند.” مؤسسات اصلی سازمان جهانی گمرک (WCO) و حمل و نقل بین المللی جاده ای (IRU) و سایر ترتیبات منطقه ای ، از جمله سازمان همکاری شانگهای گروه Brix و اوراسیا ، قابل توجه است.
وی افزود: آداب و رسوم جمهوری اسلامی ایران ، با درک عمیق از این ظرفیت استراتژیک ، سعی کرده است با ترویج این ظرفیت استراتژیک با ترویج زیرساخت های مرزی با کشورهای همسایه و ایجاد فرآیندهای آداب و رسوم جدید در پایانه های اصلی ، موقعیت ژئوپلیتیکی را به یک مزیت رقابتی پایدار برای کل منطقه اکو تبدیل کند.
وی افزود: “در حقیقت ، ایران نه تنها با قرار دادن دروازه ای برای اتصال کشورهای محصور در سرزمین آسیای میانه به بازارهای بین المللی ، بلکه یک عامل اصلی در تأمین امنیت و حفظ زنجیره های تأمین جهانی است.”
وی ادامه داد: آداب و رسوم جمهوری اسلامی ایران با استفاده از تجهیزات بازرسی جدید ، سگ ها ، سیستم های تجزیه و تحلیل ریسک و آموزش مداوم نیروها ، توانسته است مواد مخدر و مؤثر و مؤثر داروهای روانگردان را با پلیس ضد نارکاتیک ثبت کند.
وی گفت: “ما معتقدیم که مبارزه با قاچاق مواد مخدر یک مسئولیت منطقه ای و جهانی است و نیاز به همکاری با تبادل اطلاعات و پشتیبانی فنی جامع برای موفقیت پایدار دارد.”