وزیر میراث فرهنگی: با ظرفیتهای گردشگری کشور نیازی به سفرهای خارجی نداریم
به گفته ایرنا ، سید رزا صالبی امیری عصر جمعه در ششمین کنفرانس سالانه فرزندان Sahandabad و Hashtrood وی گفت: “یکی از مراکز تمدن ما آذربایجان است و آذربایجان در قطب تمدن واقع شده است.”
وی با اشاره به اینکه قلعه زاهاک هویت ایران و شخصیت هاشروت است ، گفت: “ما بناهای تاریخی و بناهای مذهبی را به عنوان شناسنامه و ریشه ایران می شناسیم ، بنابراین ما معتقدیم که اگر در آنها سرمایه گذاری کنیم ، صدها بار بازده سرمایه را برمی گرداند.”
وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گفت که حفظ و ترمیم ساختمان ها یک کار اساسی برای ایرانیان است. وی گفت: کاوش در قلعه زاهاک باید به انجام کاوش های جدید ادامه دهد زیرا در این حالت تصویری زیباتر از این تمدن را می توان به آذربایجان و ایران نشان داد.
وی گفت: “ما باید تلاش کنیم تا ظرفیت های تاریخی و گردشگری آذربایجان را شناسایی کنیم زیرا بیشترین ظرفیت گردشگری را دارد.”
ماموریت ما ثبت گنجینه های جهانی ایران است
وی گفت: گذشته این سرزمین می دانست که چه گنجی در این جغرافیا می خوابد و امروز مأموریت ما ثبت این گنجینه ها است.
وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گفت: “این مجموعه باید امروز ثبت شود زیرا این امر به دلیل هدف قرار دادن مقصد گردشگری مهم است.”
صالحی امیری گفت: هر کجا که ایران به هر بهانه ای حفر شود ، اثری از تاریخ تمدن ایران کشف می شود ، و افزود: اسرار ایران در آذربایجان و هاشتروود هنوز برای ایرانیان و جهان شناخته نشده است که نیاز به اکتشاف و تحقیق دارد.
وی گفت: “ما معتقدیم که باید با تمام وجود به مردم خدمت کنیم.”
هاشتروود در مسیر رشد است
وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی ، با اشاره به نعمت های خدا -۳۰ و ظرفیت های بالای میراث فرهنگی و گردشگری در هاشرود ، افزود: “در حال حاضر ، این شهر در آستانه جهش و رشد است.
صالبی امیری تأکید کرد که ما باید همه مسائل را شناسایی و رسیدگی کنیم و گفت: “در زمینه میراث فرهنگی کشور تقریباً یک میلیون بنا تاریخی وجود دارد ، این ظرفیت بزرگ الهی فقط به این سرزمین تعلق دارد.”
وی با اشاره به اهمیت ترمیم بناها ، گفت: “این مجموعه ها باید محافظت شوند تا به آنها آسیب نرسد.”
وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی تأکید کرد که منافع مردم به نفع این ساختمانها است ، گفت: یکی از شعارهای ما در دولت آقای پزشکی این است که بناها باید به منظور بهبود معیشت مردم به زندگی مردم گره خورده باشد.
صالحی امیری گفت که قلعه زاهاک هویت و شخصیت یک ملت است و می گوید: “ما باید از این میراث فرهنگی قدردانی کنیم و فرزندان خود را تا این تاریخ معرفی کنیم.”
وی گفت: با معرفی ظرفیت های تاریخی ، صنعت گردشگری در حال توسعه است و افزود: در رسانه های ملی باید در مورد ظرفیت ها و جاذبه های گردشگری فرهنگ و تمدن آذربایجان صحبت کنیم.
صالبی امیری گفت: “جذب گردشگران خارجی بسیار مهم است ، بنابراین تلاش دولت برای بازگشایی مرز و تسهیل حضور حضور آذری بود که در آینده نزدیک اتفاق می افتد.”
وی ادامه داد: “وقتی گردشگر می آید ، اشتغال باعث ایجاد مزایایی می شود.
وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گفت: “ما در حال مذاکره هستیم تا سرمایه گذاران را برای ایجاد یک پل معلق جذب کنیم و اعتبار برای احیای مسجد هاشروود اختصاص یافته است.”
وی افزود: “فعالیت سایت سایت کاوش قلعه Zahak باید به طور شبانه روزی باشد تا ظرفیت های این مجموعه را کشف کند و آن را به جهان معرفی کند.”
Hashtrood پر از ظرفیت های میراث فرهنگی و کشاورزی است
فرماندار هاشتروود همچنین در این کنفرانس گفت: شهر هاشروت در زمینه های مختلف میراث فرهنگی ، صنایع دستی و کشاورزی ظرفیت های زیادی دارد که می تواند نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه داشته باشد.
ابراهیم حسنی با قدردانی از برگزارکنندگان این کنفرانس عامه ، امیدواریم که با تلاش مردم و مقامات و همچنین با حمایت وزارت میراث فرهنگی ، رشد و پیشرفت هاشروت را در این زمینه مشاهده کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد که توسعه و سعادت شهر هاشروت خواستار توجه بیشتر به این ظرفیت ها برای توسعه و سعادت منطقه شد.
نیاز به ایجاد زیرساخت های جاذبه گردشگری
رئیس شورای اسلامی هاشتروود بر لزوم ایجاد زیرساخت های مورد نیاز برای جذب سرمایه گذاران تأکید کرد.
محمد رضا غهرمن پور وی با بیان اینکه ششمین کنفرانس سالانه فرزندان Sahandabad و Hashtrood یک کنفرانس محبوب است ، وی افزود: “این کنفرانس با همکاری همه معتمدین برگزار می شود و بدون شک نقش مهمی در توسعه شهر بازی خواهد کرد.”
وی با اشاره به ظرفیت های بالای شهر هاشروت ، گفت: “منابع طبیعی بکر این شهر به همراه زمین و حضور سد سد شرایط ویژه ای را در زمینه گردشگری ایجاد کرده است.”
رئیس شورای اسلامی هاشتروود افزود: “شهر هاشروت به عنوان یک شهر محروم توصیف می شود ، در حالی که این شهر نعمت های خدادادی زیادی دارد و ما انتظار داریم رشد و توسعه در این زمینه با دانش و علم باشد.
غهرمنپور به مشکلات مختلف شهر اشاره کرد و گفت: “متأسفانه مواد معدنی این شهر به صورت خام فروخته می شوند و لوازم جانبی جاده ها در مناطق گردشگری مانند قلعه زاهاک نامناسب است.
وی گفت: برای دیدن توسعه این منطقه ، زیرساخت ها و امکانات و دسترسی به قلعه زاهاک باید فراهم شود و افزود: “امیدواریم با حضور وزیر میراث فرهنگی و صنایع دستی سال آینده شاهد رشد و سعادت این شهر باشیم.”
غهرمنپور خاطرنشان کرد: امروز نمایشگاه ششم هاشتروود و سعند آباد شروع به معرفی ظرفیت های سرمایه گذاری و تجاری سازی محصولات تولیدی این شهر در قلعه تاریخی زاک کرد و گفت: “ما در تلاش هستیم تا با معرفی محصولات کشاورزی و صنایع دستی در این نمایشگاه فرصتی برای تجارت محصولات این شهر فراهم کنیم.”
وی افزود: این نمایشگاه هر سال با هدف معرفی ظرفیت های سرمایه گذاری Hashtrood برگزار می شود و امسال توسط مردم مورد استقبال خوبی قرار گرفته است. “
محمد آلیزادهمدیر جهاد کشاورزی در هاشتروود همچنین به انواع محصولات ارائه شده در این نمایشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: بیشتر محصولات ارائه شده در غرفه های نمایشگاه شامل صنایع دستی ، عسل و محصولات لبنی محلی است که به عموم ارائه می شود.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که این نمایشگاه گامی مؤثر در جهت توسعه اقتصادی شهر باشد.
به گفته ایرنا ، کنفرانس فرصت های سرمایه گذاری کودکان Sahandabad و Hashtrood با هدف تقویت روابط فرهنگی ، معرفی ظرفیت های بومی منطقه و حمایت از پروژه های نوآورانه در زمینه گردشگری و اقتصاد محلی ، از هشت برنامه تحول رونمایی کرد و پایه ای برای شکل گیری حرکات خلاقانه فراهم کرد.
در این کنفرانس ، بخش ویژه ای به معرفی جاذبه های تاریخی و طبیعی هاشروود اختصاص یافته است. صنایع دستی فهرست بندی شده منطقه نیز به نمایش گذاشته شد و فرصت های سرمایه گذاری ، به ویژه در زمینه قلعه باستان زاهاک ، توسط کارشناسان و فعالان میراث فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت.
شهر هاشتروود با طبیعت منحصر به فرد ، منابع آب فراوان و وضعیت استراتژیک در جنوب شرقی آذربایجان نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، زیرا قلعه زاهاک ، با سابقه بیش از سه هزار سال ، یکی از مهمترین آثار باستانی در منطقه است.
این قلعه صخره ای ، با معماری منحصر به فرد ، نقوش نمادین و مناظر طبیعی ، همواره مورد توجه محققان و گردشگران بوده است و زمینه بالقوه ای برای توسعه گردشگری فرهنگی و سرمایه گذاری های تاریخی فراهم کرده است.
منبع : ایرنا