موسیقی

وقتی جلوی موسیقی خود را می‌گیریم جوانان هم بدنبال «هوی متال» می‌روند

“هی متال” ژانری از موسیقی راک است که در اواخر دهه ۱۹۶۰ و اوایل دهه ۱۹۷۰ تا حد زیادی در بریتانیا و آمریکا بوجود آمد. گروه های هوی متال صدایی خشن و عظیم ایجاد کردند که با گیتارهای مخدوش، تکنوازی های طولانی، ضربات قوی و صداهای بلند مشخص می شد. “رپ” همچنین نوعی ژانر موسیقی است که در دهه ۱۹۷۰ توسط سیاهپوستان آمریکایی و آمریکای لاتین در محله های حاشیه ای و اغلب فقیر برانکس (واقع در نیویورک) که اغلب به عنوان “گتو” شناخته می شوند، پدیدار شد.

علیرضا خسروپناه دزفولی روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان افزود: بیش از ۹۵ درصد جوانان ما به موسیقی گرایش دارند اما آنقدر نسبت به موسیقی سنتی و اصیل خود بی تفاوت شده ایم که جوانان به موسیقی پست روی آورده اند. . مقصر کیست؟ آیا این تغییر رویه ای است؟

وی افزود: نوجوانان و جوانان امروزی به موسیقی علاقه مند هستند و باید برای معرفی شخصیت های تاثیرگذار و میراث گذشتگان از آلات موسیقی استفاده کرد.

خسروپناه تاکید کرد: دلیل تحولات ناخوشایند در عرصه فرهنگ کشور، برخوردهای سلیقه ای است، اما این عرصه محل این گونه برخوردها نیست، بلکه محل علم و دانش است و در پس آن حکمتی نهفته است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین تاکید کرد: مشکل ما باید معرفی و تبیین هویت ایرانی-اسلامی برای نسل جوان باشد، اما گاهی می بینیم که برخی از تریبون داران علیه “ایرانی بودن” صحبت می کنند و این خوب نیست زیرا هویت ما ایرانی-اسلامی است و این موضوع باید به درستی تبیین شود.

وی با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی باید به صورت اردویی اداره شود، تصریح کرد: تا زمانی که اعتقاد به اردو و مشارکت نداشته باشیم موفق نخواهیم شد زیرا کار اردویی با فکر و برنامه ریزی انجام می شود.

خسروپناه تصریح کرد: گفته می شود شورای فرهنگ عمومی به دلیل کمبود بودجه ضمانت اجرایی ندارد اما این نگاه درست نیست.

وی تصریح کرد: منظور از ضمانت اجرایی نداشتن بودجه است، بلکه بودجه بخشی از کار قرارگاه است و برنامه ریزی و برنامه ریزی بخشی دیگر از آن است.

وی بیان کرد: اولویت کار فرهنگی در حوزه هایی مانند مجمع بانوان، مجمع قرآن و بسیاری از حوزه ها باید به سطح مدارس کشیده شود و در این زمینه سرمایه گذاری شود و هر سازمانی برای آن برنامه ریزی کند. در منطقه کاری خودش

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: برخی دستگاه ها کارآمد هستند اما کارآمد نیستند بنابراین باید از طرح های موفق ملی و حلقه های میانی و فعالان مردمی استفاده کنند.

خسرپناه همچنین به جایگاه فرازمند اصفهان در عرصه های مختلف فرهنگی اشاره کرد و گفت: جامعیت علمی، فلسفی و هنری، وجود پیشوایان مکاتب عرفانی، فلسفی، فقهی و حدیثی و ابرمردان دوران دفاع مقدس در دوران معاصر همه از ظرفیت های این استان در حوزه فرهنگی هستند. .

وی افزود: اصفهان دارای ظرفیت عظیم اندیشمندان، فعالان حوزه، اساتید دانشگاه و میراث ارزشمند نیاکان است که در کشور ما بی نظیر است.

خسروپناه خاطرنشان کرد: جوانان اصفهانی هنوز نمی دانند چه میراث کهن دارند. در واقع هنوز چیزی در مورد این سرمایه عظیم به آنها گفته نشده است.

وی افزود: برای معرفی شخصیت ها البته با سبک و سلیقه نوجوانان و جوانان باید اقداماتی در مدارس اجرا شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اصفهان با داشتن ظرفیت های عظیم از گذشته باید کمبودها و چالش های حوزه فرهنگی را با روش اردویی برطرف کند.

منبع: سایت خبری هنرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا