پروانهها هر روز میسوزند
Tehran- Irna- adiban و شاعران چندین کشور با بیماران پروانه ابراز همدردی کردند. یکی گفت “AB” با قدرت ادامه می یابد. دیگری گفت که پروانه ها هر روز در حال سوختن هستند و یکی از داروهای این بیماران را تحریم می کند.
به گفته گزارشگر فرهنگی ایرنا نازی های طلایی “حالا که من در مورد پروانه ها صحبت می کنم ، این بیت سلادی در ذهن من مشهود است.” “کان درگذشت و آواز خواند.”
وی افزود: “این پروانه ها هر روز به خود می سوزند و همیشه خود را می سوزانند.” این پروانه ها حتی ممکن است احساس مهربانی و دلسوزی نکنند ، حتی در لمس محبت آمیز والدین ، که دست دلسوزی نازک تر از بال پروانه است.
دانشیار زبان فارسی و ادبیات دانشگاه پنجاب پاکستان پاکستان ، با اشاره به آیه ۲ سوره شرارا ، گفت: “ما معتقدیم که خدا بیشتر از بندگان خود به آنها آسیب نمی رساند. البته در جهان ، گاهی اوقات احساس می کنیم که دایره زندگی ما را از دست داده است ، اما در صورت وجود تجهیزات آن می توان جنگید.
زارین نظیه از مردم ، به ویژه رسانه ها خواست تا با یک قدم یا با برداشتن گامی در جهت تهیه بیماران پروانه ، به آنها کمک کنند و افزود: “مطمئناً خدا ما را برای بندگی به این جهان فرستاده است ، و این بندگی بدون این بندگی است. خلاصه در عبادت شخصی ، اما به حقوق خادمان یکی از بزرگترین عبادت.
نور امید در قلب پروانه با شعر
سید محمد رضا سالاسکوت شاعر و استاد زبان فارسی و استاد دانشگاه کشمیر هند ، محکوم کردن تحریم های بی رحمانه ایالات متحده برای کودکان ، در مورد اهمیت شعر در آگاهی عمومی و خدمات به این بیماران صحبت کرد ، گفت: شعر نه تنها کلمات روی کاغذ است بلکه یک مورد است صدایی که می تواند باشد. پرده های بی تفاوت را بردارید.
وی افزود: “شاعران از هر ملتی به دلیل بشریت هستند ، آنها می توانند این رنج را به زبان شعر به تصویر بکشند ؛ حس همدردی را در قلب احیا کنید و جهان را تحقق بخشید. گاهی اوقات کمی شعر می تواند هزاران قلب را لرزاند ، در چشمان اشک بریزید و صدای ظلم را برای کسانی که شاید هرگز نشنیده اند ، بیاورید.
سلیسوت گفت: “علاوه بر این ، شعر می تواند خود بیماران را آسایش دهد.” کسانی که در تاریکی رنج خود تنها مانده اند ، ممکن است به قول یک شاعر ، یک نور امید پیدا کنند. در داستان های صبر ، در حکایات مقاومت ، آهنگ هایی که از امید صحبت می کنند نیرویی هستند که می تواند آنها را در برابر درد آنها مقاوم تر کند.
آرزوی یک بیمار پروانه
زهرا مازانی این شاعر و نویسنده ، که یک بیماری پروانه ای است ، گفت: “لباس و هزینه های بالای مواد مخدر ، سردرگمی در یافتن کرم و پماد که در بهبود زخم ها مؤثر است و ممکن است برخی از درد و تحریک زخم ها از جمله مشکلات دائمی را کاهش دهد. بیماران پروانه هستند.
وی در اظهارات خود گفت که در آرزوی طولانی مدت خود برای دیدار با رهبر عالی انقلاب ، و افزود که اسرارآمیز این بیماری هر بار باعث تعجب بیمار شده است و علاوه بر تخریب پوست ، سایر اندام ها ، از جمله چشم ، دندان ، دهان. گلو و مفاصل را غیر ضروری نکنید.
“این روز وحشتناکی است که بیماری به زخم می ریزد و آن را می گیرد تا اینکه به گوشت و عمق استخوان برسد ، و بیمار با جای خالی دست یا پا که ناشی از سرطان پوست است ، در زیر پوست قرار دارد.” عمل جراحی باقی مانده است ، و این پایان داستان نیست و ABB با قدرت ادامه می یابد.
وی افزود: اگرچه این بیماری بسیار دشوار و پرتحرک است ، اما مانع از یافتن استعدادهای پشت زخم ها و دردهای ما نمی شود و صد هزار بار شکر که موفق بوده و مستعد هر پیله درد و درد است. ” وقتی خدا به پروانه های رنگارنگ خود در پزشک ، مهندس ، نقاش و نویسنده نگاه می کند ، “Fatbark Allah Hassan Al -Khalqin” را زمزمه می کند.
نقاشی جنگ و جهاد با رنگ خون پروانه ای
آزادی فاطمه این شاعر ، نویسنده و فعال رسانه ای از سوریه گفت: “بیماران پروانه ای برای زندگی می جنگند و با تمام عزم و اراده های خود در برابر مشکلات و چالش هایی که این بیماری برای آنها ایجاد کرده است ایستاده اند.” از یک سو ، آنها با چالش عدم دسترسی به درمان قطعی روبرو هستند و از طرف دیگر ، سیاست تحریم های ظالمانه بر مدافعان حقوق بشر از ساده ترین روشهای درمانی موجود محروم می شود.
نویسنده سوریه ادامه داد: من از صاحبان روحهای خالص می خواهم تا به این قهرمانانی که نقاشی مبارزه و جهاد را با رنگ خون خود به هر طریق ممکن ترسیم کرده اند ، کمک کنند. آنها امیدوارند که نور و شفابخشی را ببینند ، و همه آنها با این عقیده ایستاده اند که نور خدا با آنهاست و به آنها کمک می کند ، و جلوه های این نور همبستگی قلب و ارواح با آنها است و سخنان آنها از روحیه ناشی از روح است همکاری
شما بدبختی دیگران با غم و اندوه هستید
Sayed Hakim Insight شاعر و فعال رسانه ای از افغانستان گفت: “در ایران ، به دلیل تحریم ها ، از جمله تحریم های ایالات متحده ، مجوزها دارای چندین مشکل هستند.” از طرف دیگر ، کمبود یا تجهیزات و تجهیزات پزشکی گران قیمت مورد نیاز ، بار سنگین خانواده ها را به همراه داشته و زندگی آنها را به چالش می کشد.
وی با اشاره به تأثیر شعر در کمک به بیماران پروانه ، گفت: “زبان شعر تأثیر زیادی دارد ، و گاهی اوقات کمی شعر و حتی یک محقق کار یک کتاب و سخنرانی را می دهد.” بنابراین ، شعر می تواند توجه مردم و جامعه را به مشکلات این بیماران جلب کند. بنابراین ، شاعران می توانند با نوشتن اشعار امیدوارکننده و امید و قدرت به آنها و در واقع همراهی با آنها در این مسیر دشوار ، با این بیماران و خانواده های خود همدلی کنند.
وی گفت: “بسیاری از شاعران ما شهرت و شهرت دارند.” آنها می توانند از این ظرفیت استفاده کنند و صدای بیماران پروانه باشند. این شاعران می توانند صدای بیماران پروانه را به مردم جهان برسانند و آنها قادر خواهند بود مانند سعدی که بیماران پروانه ای را فریاد می زنند و با صدای بلند می گویند ، “شما ناراضی هستید ؛ نام انسانی ندارید” و به این ترتیب جهان را تحقق بخشید. وضعیت بیماران پروانه.
ادعاهای حقوق بشر
رجا محمد بتار شاعر و نویسنده لبنانی گفت: “دانش من در مورد این بیماری ناشی از اولین جشنواره بین المللی شعر در ایران است.” .. “. اما آنچه مرا شگفت زده کرد این بود که فهمیدم که محاصره اقتصادی خودسرانه که کشورهای استکبار جهانی به جمهوری اسلامی ایران تحمیل کرده اند ، وضعیت سلامتی صدها مجوز را با خطرات جدی داشته است. و حتی مرگ.
وی افزود: “عمق جنایت تحریم مواد مخدر پروانه ای که توسط چندین کشور انحصار شده است ، می توان در آینه سؤال ابدی امام حسین از ارتش عمر بن سعد سؤال کرد که پیامبر گفت:” اگر رحمت ندارید ، سپس این به این. من به شیرخوار رحم می کنم ، اما “پیامبر اکرم” در پاسخ به سه شاخه گلو امام حسین (AS).
باتار گفت: “این مجرمان فرزندان پروانه ایران را نیز محروم کرده اند.” مدعیان حقوق بشر همان قاتلان و جنایتکارانی هستند که هدف از این وسایل را توجیه می کنند و با هدف تضعیف ایران ، که در مواجهه با ظلم و شورش آنها با عزت ، دست آلوده به غیر انسانی ترین و فاجعه بار است. آنها انجام داده اند
چرا جامعه بین المللی این داستان غم انگیز را بیدار نمی کند
فاطمه بتول سویز شاعر و نویسنده Türkiye گفت: یکی از بی رحمانه ترین جنبه های تحریم ها تأثیر آنها بر بیماران خاص است. بیمارانی که داروهای آنها نه سلاح و نه ابزار قدرت هستند. در عوض ، تنها امید برای ادامه زندگی. بیماری پروانه نمونه ای از این فاجعه است. با کمترین تماس ، این بیماری زخم های عمیق و دردناکی را بر روی بدن بیماران می گذارد ، اما رنج این بیماران فقط مربوط به درد جسمی نیست.
وی گفت: “در سالهای اخیر ، بسیاری از این داروها به دلیل تحریم ها از دسترس خارج شده اند.” کشورهایی که این مواد مخدر را تحت فشارهای اقتصادی و سیاسی تولید می کردند ، از ارسال آنها به ایران خودداری کردند. سازمان های جهانی کجا هستند؟ کسانی که حقوق بشر را شعار می دهند ، کسانی که حتی برای دفاع از حق زندگی حیوانات فریاد زده اند ، چرا در مورد این بی عدالتی سکوت می کنند؟
سووز افزود: “هیچ کودکی نباید قربانی بازی های سیاسی شود.” هیچ خانواده ای نباید از دسترسی به داروهای مورد نیاز عزیزانش محروم شود. جامعه بین المللی باید از خواب بیدار شود و بپذیرد که تحریم هایی که زندگی انسان را تهدید می کند نه تنها غیراخلاقی بلکه جنایتی علیه بشریت است.
فریاد مشکلات پروانه با شعر و ادبیات
ماسود الوی شاعر و فعال فرهنگی از هنر شعر و شعر به عنوان یکی از زیباترین ، تأثیرگذارترین و تأثیرگذارترین روش تعامل بین قلب مردم یاد کرد و گفت: در طول تاریخ ایران تا دوره معاصر ، حتی فیلسوفان ، پزشکان ، ریاضیدانان ، مفسران قرآن ، عرفا ، قهرمانان و مردم سیاسی و مذهبی و سایر بخش های جامعه نیز با شعر رابطه بسیار نزدیک داشته اند.
کارشناس تاریخ و تمدن ملل اسلامی گفت: “شعر در همه لایه های زندگی ایران تأثیر زیادی دارد.” به عنوان مثال ، امسال ، بزرگترین حمله هواپیماهای بدون سرنشین و موشکی در تاریخ ، به نام Sadegh ، کمی از رهبر عالی می خواند ، “شما یک معجزه در کف جادوگران مهراس هستید ؛ عصا بانوی و ترس از اژدها
وی افزود: “امروز با حضور شاعران کشورهای مختلف ، جنبه های مختلف یک بیماری نادر و وحشتناک به نام بیماری پروانه ای وارد دنیای بی پایان شعر و ادبیات و زبان شعر در لرزیدن قلب های آگاهانه در محکومیت می شود. تحریم ها به عبارت دیگر ، در همدردی و همراهی خود با آنها و خانواده هایشان گریه می کنند.
نشست ادبی افتتاح پروانه ها با گروهی از مقامات خانه “AB” ، بیماران پروانه و شاعران و ادبیات ایران ، افغانستان ، هند ، پاکستان ، ترکیه ، لبنان ، سوریه ، بنگلادش ، الجزایر و مراکش. گروه بین المللی هندی ها برگزار شد.
در این جلسه شاعران و هنرمندانی مانند Alireza Ghazveh ، Iraj Ghanbari ، Rasool Sharifi ، Nasser Dosti ، Mohammad Mehdi Parvizi ، Seyeyed Mahdi Mehdi ، Ali Mazel ، Naghmeh ارتش نظامی ، Fatemeh Nani Zad ، Zahra Parvizi ، Zahra Parvizi ، Nahid ، Nahida ، Nahida ، Nahida ، Nahida ، Nahida ، Nahida ، Nahida ، Nahida ، Nahida ، Nahida. Najmeh Hazrat Zahra Imam Verdi ، Negin Naqibi ، Solmaz Nasrabadi ، Fatima Nazabadi ، Maryam Faraji وت صبا فیروزی حضور داشتند
منبع : خبرگزاری ایرنا