پرچم دانش فنی ایرانی صنعت فولاد در آسیای میانه، به اهتزاز درآمد
۱:۳۱ جدید اول ژوئن
باشگاه روزنامه نگاران جوان – مراسم امضای این قرارداد امروز با مشارکت واجیه الله جعفری ، معاون وزیر معدن ، محمد آقاجانلو ، رئیس ایمیدرو ، سید عباس هوسینی ، وزیر و مدیر کل وزارت مواد معدنی ، و امیر علی آثار آثار آثار آسایشور ، مدیر مدیریت ، مدیر مدیریت ، مدیر مدیریت ، مدیر مدیریت ،
در مراسم امضاء این قرارداد ، آقاجانلو گفت: “امروز یک روز بزرگ برای صنعت فولاد ایران است” و با بیان اینکه جهان از تولید فولاد با استفاده از زغال سنگ و حرکت به سمت فرآیند سبز حرکت می کند ، “Pord” جایگاه ویژه ای را برای تولید تمیز گرفته است.
معاون وزیر معدن و بازرگانی ، ستایش از تلاش های مهندسان ، طراحان و تولید کنندگان ایران ، اظهار داشت: اکنون شرکت های داخلی آماده همکاری با کشورهای خارجی ، به ویژه مینا (خاورمیانه و شمال آفریقا) برای اجرای پروژه های آهنی اسفنجی با استفاده از گاز طبیعی هستند.
آقاجانلو گفت: “ما به عنوان قطبی برای آهن اسفنج ، ما آماده هستیم تا با شرکت های چینی برای شرکت در بازار مینا شرکت کنیم.”
مدیر اجرایی ایمیدرو ، با استناد به حمایت از مهندس آتاباک ، وزیر معدن و تجارت در اجرای خدمات فنی و مهندسی ، گفت: “شرکت های ایرانی با دانش Pered قادر به دستیابی به فناوری های مشابه برای تولید آهن اسفنجی در جهان هستند و این نتیجه تلاش های جمعی ما در کشور ما است.”
وی خاطرنشان کرد: ما قبلاً شاهد یک پروژه با ظرفیت پایین تر با مدل اردوگاه در خارج از کشور بودیم ، اما اکنون ما در حال اجرای یک قرارداد ۵۰۰۰ -tonne برای خدمات فنی و مهندسی به قزاقستان هستیم.
مدیر اجرایی ایمیدرو همچنین گفت: “صنعت فولاد منطقه ای است که اکنون با تلاش های بی وقفه پزشکان زنجیره ای به اهداف بینایی شش ساله این کشور رسیده است.”
در این مراسم ، معاون وزیر معدن و بازرگانی Wajiehullah Jafari همچنین گفت که همکاری Acecottak و MME برای اجرای این قرارداد شرایط جدیدی را برای زنجیره فولاد و وضعیت دانش ایران ایجاد کرده است.
از طرف دیگر ، مدیرعامل Ascotak ، با یادآوری تجربه ۵ ساله ، گفت: “دانش ایرانی پردو از سال ۶ ثبت شده است و تاکنون چهار کارخانه آهن اسفنجی ایرانی از جمله Shadegan ، Middle ، Baft و Ney Riz از آن استفاده کرده اند.
امیر علی طهرزاده تأکید کرد: ظرفیت تولید سالانه این واحدها ۶۰۰۰ تن در سال است ، اما Asecotak در حال اجرای پروژه ها با ظرفیت حدود ۵ میلیون تن است.
وی ادامه داد: مرحله اول این طرح که با مشارکت چینی ها در قزاقستان اجرا می شود ، یک میلیون تن ظرفیت تولید خواهد بود و در مرحله دوم به دو میلیون تن خواهد رسید.
مدیرعامل Ascotak گفت: “امروز ، شرکت های جهان برای ایجاد یک فرآیند سبز در تولید فولاد رقابت می کنند و مدل” پرد “این توانایی را در جهان دارد.”
لازم به ذکر است که اولین قرارداد بین المللی خدمات فنی و مهندسی با موضوع “طراحی مهندسی اساسی و دقیق یک واحد تولید آهن اسفنجی با ظرفیت ۶۰۰۰ تن در قزاقستان” شرکت MME ؛ بازوی مهندسی و فناوری هلدینگ Ascotak ارائه خدمات مهندسی اساسی و مفصل است.
فناوری ایران پرید ، که تاکنون در بیش از ۵ کشور جهان ثبت شده است ، اکنون به عنوان یکی از راهکارهای اصلی فناوری صادرات در کشور وارد اجرای منطقه آسیای میانه شده است. این موفقیت ملی ، با حمایت استراتژیک وزارت Semitic و ایمیدرو ، نکته ای در دیپلماسی صنعتی جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.
منبع: ایمیدرو