پزشکیان: همه کسانی که توان، دانش، انگیزه و عشق به ایران دارند، به میدان بیایند
به گفته ایرنا به نقل از پایگاه اطلاعات ریاست جمهوری ، پزشکی مسعود در آیین شاهرام دابیری معاون سابق پارلمان و همه پرسی محسن اسماعیلی معاون رئیس جمهور فعلی پارلمان و معاون رئیس جمهور ، که دیروز (سه شنبه) برگزار شد ، گفت: “وزیر امور خارجه فردی توانا است که می تواند زندگی خوبی در خارج از ایران داشته باشد ، اما زندگی را در خانه انتخاب کرد و سعی کرد به مردم کشور خود خدمت کند.”
پزشکان تأکید کردند که برادری و دوستی ما با آقای دبیری ادامه خواهد یافت و افزود: “آقای دبیری به این مواضع و حقوقی که ریاست جمهوری به او می دهد احتیاج ندارد و ممکن است شخصی برای حل برخی از مشکلات باشد.” او یاری فقیران است و اگرچه یک بیمارستان خصوصی دارد ، اما کمک ارزشمندی زیادی را ارائه می دهد.
برخی از زمین و زمان خرد شده به گونه ای که زریف در معاون استراتژیک باقی نماند
رئیس جمهور همچنین از کار سخت قدردانی می کند محمد جواد زاریف وی در معاون استراتژیک گفت: “برخی به جای توجه به نگرانی های اصلی مردم ، زاریف مجبور به کناره گیری شد.” زریف سابقه طولانی در خدمات ارزشمند برای کشور داشته است ، و حتی ایالات متحده او را تحریم کرده است ، و برخی او را در داخل تحریم کرده اند. چنین اقداماتی کشور را از خدمات افراد توانمند محروم می کند.
پزشکان گفتند: “آقای زریف از ایالات متحده به ایران بازگشت و حتی به ایالات متحده ایستاد و از منافع کشور و مردم حمایت کرد ، بنابراین توسط ایالات متحده تحریم شد.” با این حال ، برخی از سرزمین و زمان مختل و اصرار داشتند که او نباید در معاون استراتژیک بماند. با این حال ، ما از تلاش های ظریف قدردانی می کنیم و از نظرات مشاوره وی استفاده خواهیم کرد.
رئیس جمهور گفت: “تحلیل من این است که وظایف این دو معاون با یکدیگر مرتبط هستند.” بخش استراتژیک مسئولیت مطالعه قوانین را بر عهده دارد. من معتقدم که قانون نباید بدون پشتوانه علمی و پژوهشی تهیه شود. صورتحساب هایی که در دولت تدوین شده است باید براساس یک مطالعه مقایسه ای باشد ، و اینکه چگونه سایر کشورها قانون را در همان شرایط تصویب کرده اند و عملکرد آنها نتیجه عملکرد آنها بوده است. اگر این قانون دارای پشتوانه علمی باشد ، دیگر نیازی به اطلاع رسانی یا تغییر برای یک سال دیگر نخواهد بود.
بدون ظلم و ستم که ما اشتباه خود را قبول نمی کنیم
پزشکان افزودند: “ابراز عقیده صحیح ، پذیرش نظر صحیح و اجرای صحیح آن و اظهار نظر در مورد شاخص های تقوا و بدون ظلم این است که ما دیدگاه اشتباه را نمی پذیریم و حتی آن نظر را در جامعه اعمال می کنیم و برای افراد مشکلاتی ایجاد می کنیم.” من امیدوارم که آقای اسماعیلی با پیشینه خود به تبدیل نظر صحیح به قانون و اجرای صحیح آن کمک کند.
رئیس جمهور تأکید کرد: “همه ما باید با هم کار کنیم تا کشور را به عزت و عزت و رسیدن به اهداف سند بینایی که توسط رهبر عالی در نظر گرفته می شود ، برسیم.”
در بخش دیگری از اظهارات وی ، پزشکان با اشاره به اهمیت تبادل نظر در مورد مسائل این کشور ، گفتند: هنگامی که توسط مجمع مشورتی اسلامی تصویب شد ، دیدگاه های متفاوتی درباره نظر رهبر عالی در مورد تیپ وجود داشت. نظر من این بود که آنها معتقد بودند که نمایندگان مجلس باید نظرات خود را در این باره بیان کنند.
ما یاد نگرفته ایم که چگونه صحبت کنیم و به دنبال از بین بردن یکدیگر نیستیم
رئیس جمهور ادامه داد: ممکن است کارشناسان در مورد مسائل کشور نظرات متفاوتی داشته باشند ، اما وقتی سیاستگذار تمام این نظرات را گرفته و تصمیم نهایی را گرفته است ، همه باید از این تصمیم نتیجه بگیرند. طبیعی است که ذهن و عقاید مردم یکسان نیستند ، بنابراین باید نظرات متفاوتی بیان شود ، و در نهایت این سیاست ساز است که تصمیم نهایی را می گیرد و همه باید آن را اجرا کنند. اما ما آموخته ایم که چگونه با یکدیگر صحبت کنیم و به دنبال از بین بردن یکدیگر نباشیم.
رئیس جمهور با اشاره به حضور و سخنرانی وی به رهبری مجمع متخصصان ، گفت: “من در متخصصان گفتم ، هر مسجد می تواند عملی برای حل مشکلات اجتماعی ، اقتصادی ، خانوادگی و حذف باشد. اعتقاد من این است که همه در هر موقعیتی باید به مزارع بیایند و به حل مشکلات آن حوزه کمک کنند. افراد توانمند در هر محله باید با هم کار کنند تا مشکلات مربوط به آن محله را حل کنند.
پزشکان گفتند: “مردم و نیکوکاران به دولت کمک می کنند تا مدارس را به ساخت مدارس کمک کند.” اگر می خواستیم رویه های قبلی را دنبال کنیم ، شاید نتوانسته ایم ۵ سال دیگر مدارس را تکمیل کنیم ، اما مردم به سر کار آمدند و به دولت کمک کردند. اگر به مردم اعتماد کنیم ، آنها می آیند تا مشکلات کشور را حل کنند و کار را تمام کنند.
معاون استراتژیک محلی برای شنیدن صدای نخبگان
پس از این جلسه ، محسن اسماعیلی ، معاون رئیس جمهور استراتژیک و پارلمان ، گفت: “برنامه من استفاده از تمام توانایی های ساختاری و انسانی و کمک های نخبه در معاون رئیس جمهور استراتژیک است.” معاون معاون استراتژیک محلی برای شنیدن صدای نخبگان است و ما مشتاق شنیدن صدای کسانی هستیم که قادر به حل مشکلات کشور هستند.
اسماعیلی ادامه داد: در معاون پارلمان ما همچنین به دنبال بهبود و ترویج روابط دولت -پارلمان هستیم تا تعامل بین قدرتها نمادی از شعار اجماع ملی باشد.
معاون رئیس جمهور استراتژیک و پارلمان افزود: “آنچه توسط معاون رئیس جمهور و معاون استراتژیک در دولت چهاردهم تأسیس شده است ، ادامه خواهد داد که ما به تقویت آن و کمک به رشد و رشد ادامه خواهیم داد.” ما کارهای زیادی برای انجام دادن داریم و ممکن است به جمع آوری معاون استراتژیک و پارلمان کمک کند تا مسیر ما را به اهداف خود تسهیل کنیم.
پس از این جلسه ، شاهرام دابیری با اشاره به مأموریت معاون پارلمان در دولت چهاردهم ، گفت: “مهمترین مأموریت ما رأی دادن به اعتماد به نفس وزرای پیشنهادی بود که ما توانستیم به مجمع مشاور اسلامی برای همه وزیران اعتماد کنیم.” البته این موفقیت بدون حمایت و پشتیبانی رئیس جمهور امکان پذیر نبود.
وی ادامه داد: در این شش ماه ، دو لوایح معوق به مجلیس ارسال شد. تصویب بودجه حاکی از اوج تعامل دولت -پارلمان است. در طی این شش ماه ، دو نکته به رئیس جمهور در مورد عملکرد اعضای کابینه توسط نمایندگان مجمع مشاوره اسلامی مطرح شد و به چهار پرونده پاسخ داد. اظهارات دولت نیز به نمایندگان منتقل شد. تعداد نکات مربوط به رئیس جمهور و اعضای کابینه در مقایسه با مدت مشابه دولت سیزدهم کاهش یافته است. در این دوره ، بیش از دو جلسه با مجمع نمایندگان استان ، جناح ها و کمیته ها برگزار شد و رئیس جمهور در چهار جلسه عمومی ماجلیس شرکت کرد.
منبع : ایرنا