کتاب و ادبیات

چند خبر از نمایشگاه کتاب تهران

Tehran- Irna- اعلامیه آمادگی ۴ ناشر دانشگاهی مثبت از امور اجرایی و ورود چهار تن ناشر خارجی به گمرک ، آخرین اخبار نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران است.

کظم آرمن پوردر مصاحبه ای با نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران ، مدیر انجمن ناشران فرهنگی ناشران دانشگاهی گفت: “خوشبختانه ، ناشران دانشگاه امسال در حال تغییر و انتقال به ایوان شرقی بودند که یک نعمت است.”

وی ادامه داد: امسال ۵ ناشر برای حضور در بخش دانشگاهی ثبت نام کرده اند ، که ۵ نفر از آنها ناشران غرفه جداگانه و ۵ ناشر تعاملی هستند. بنابراین ما ۳۰۰۰ متر مربع برای یافتن این ناشران فضایی فراهم کرده ایم.

آرمانپور با اشاره به اینکه یکی از فعال ترین بخش های نمایشگاه کتاب تهران بخش ناشران دانشگاه است ، افزود: “موضوعات و مشکلات ناشران دانشگاهی در این بخش مورد بحث قرار می گیرد و ما در خانه علمی و فرهنگی دو برنامه متنوع خواهیم داشت.”

“از آنجا که خانواده ها به احتمال زیاد به همراه فرزندان خود به نمایشگاه کتاب می آمدند ، آنها از بازدیدهای دانشگاه رها شده اند ؛ اما با تغییر مکان ، می توان بخش دانشگاهی را در دسترس خانواده ها قرار داد و طبیعتاً ما برای این بخش شاهد چیزهای خوبی هستیم.

۳ تن ناشران خارجی وارد آداب و رسوم این نمایشگاه شدند

Alireza Nourizadeh؛ ؛ مدیر کل گروه انجمن های فرهنگی و انجمن های فرهنگی وزارت فرهنگ و هدایت اسلامی در مصاحبه با نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران اعلام کرد که ورود اولین بار ناشران خارجی به نمایشگاه نمایشگاه اعلام کرد و گفت: “به زودی کار بررسی این کتاب ها در مقاله های خارجی و گروه کار ارزیابی ارزیابی می شود.”

وی ادامه داد: این بار شامل ۴ تن کتاب در مورد موضوعات مذهبی و مذهبی و متعلق به ۴ ناشر عربی است که در لبنان جمع آوری شده و به شکل ۴ کارتن به نمایشگاه تهران فرستاده شده اند.

به گفته نووریزاده ، محموله دیگری از ناشران خارجی در این جاده وجود دارد که چهار تن کتاب متعلق به ناشران لاتین است ، این بار از لندن تا ایران. سه نفر بار دیگر به ناشران عمومی ایران فرستاده شده اند که به زودی وارد نمایشگاه می شوند و سایر ناشران عراقی بارهای خود را ارسال کرده اند که به زودی به ایران می رسد.

امور اجرایی عادلانه کتاب برای ناشران چیز مثبتی است

معلم محمود؛ ؛ مدیر کتاب کتاب AMA و رئیس سابق ناشران و اتحادیه کتابفروشی های تهران در مصاحبه با نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران گفت: “شکی نیست که با ناشران ارتباط مثبتی وجود دارد.” من از زمانی که مسئولیت این نمایشگاه را برای تنظیم موضوعات مختلف این رویداد برای تنظیم مجموعه موضوعات در این رویداد به دنبال این کار به درستی انجام داده ام.

وی ادامه داد: از زمان دولت یازدهم ، این کار آغاز شد و فراز و نشیب ها وجود داشت. اما در پایان ، من فکر می کنم همکاری بین دولت و بخش خصوصی بسیار موفق بوده است. سید عباس صالبی در دولت های یازدهم و دوازدهم نقش مهمی در کاهش ناهنجاری ها ، بهبود یارانه ها و تعامل با بخش خصوصی ، تعامل با ظرفیت انتشار و پروژه های فصلی که امیدواریم ادامه داشته باشیم و حتی این دیدگاه را در چهاردهمین دولت بهبود بخشید.

رئیس سابق ناشران و اتحادیه کتابفروشی تهران گفت: در دولت سیزدهم ، غیر از موضوع “سرمایه کتاب” فراموش شد. به عنوان مثال یکی از دستاوردهای زمان عباس صالبی وزارت فرهنگ و راهنمایی اسلامی توسط بند C تأیید شده است ، که می تواند تغییرات اساسی در صنعت انتشارات ایجاد کند.

وی گفت ، در پایان ، یکی از وقایع نمایشگاه کتاب در دو سال گذشته این بود که اجازه حضور کتابفروشی ها را داشته باشد. این کتابفروشی ها در آن زمان در حال فروش کتاب های همه ناشران بودند که این نمایشگاه را منحرف می کردند ، که خوشبختانه امسال برطرف شد. البته به نظر من ، در نمایشگاه کتاب ، ما باید به رویداد نمایشگاه برویم ، نه رویداد مبتنی بر فروش.

نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران از ۱-۸ ماه مه برگزار می شود ، با شعار “خوانده شده برای ایران” در مسجد امام خمینی.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا