چه کسی نخستین صدای رادیو و تلویزیون انقلابیون بود؟
تهران- ایرنا- مجله چادر ، همزمان با پارویز خرسند ، نوشت: “قلم و صدای او اولین صدای انقلابیون و تلویزیون ایران شد.
به گفته گزارشگر فرهنگی IRNA ، یک صد و هفتاد و پنجمین شماره مجله چادر با بررسی رویدادهای ماه گذشته به زندگی نامه پارویز خوشحال است او به عنوان “چهره ماه” نوشت و نوشت: ۲ سال زندگی از طریق تلاش های انقلابی و کارهای اشورا. روزها توسط یک انقلابی سالخورده می گذرد.
کدام حسین؟ کدام اشورا؟ در گفتگو با استاد پارویز ، “این کلمات دیگر مفید نیستند” ، “خوشحال ؛ فریاد مفاهیم کربلا” را به قلم محمد رضا سانگاری نویسنده ، «مبارک ؛ خدا کلمات خورشیدی »را به قلم جاواد محله نویسنده و شاعر و “مبارک ؛ تعالی نثر اشورا” از سوله محمودی شاعر مطالب ذکر شده در این شماره است.
نگاهی به کتاب خون دشت توسط پارویز خرسند با عنوان “شعر دشت نینوا” ، دو کتاب مؤثر توسط Hojatoleslam رسول جفاری یک محقق و استاد دانشگاه تهران ، از غرش کربلا تا غرب خوراسان در یک خوشحالی برای امام رضا (AS) با عنوان “در اوج تنهایی و وطن” و “در خون دشت” امیر حسین چاق مترجم یکی دیگر از مطالب منتشر شده در مجله چادر است.
پارویز خرسند ، نویسنده و روزنامه نگار ، در مشهاد متولد شد ، که اولین سردبیر روزنامه هفتگی پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود. وی سالها در حال ویرایش و ویرایش آثار و انتشارات حسینیه ارشاد بود و به خاطر نوشته ها و سخنرانی های خود در دوران پهلوی زندانی شد. کار “هابیل و قابیل” با صدای او اولین برنامه ای بود که در رادیو و تلویزیون پس از انقلاب پخش شد.
او روزنامه نگاری و نوشتن را در نوجوانی در دهه ۱۹۸۰ آغاز کرد. بعداً در مشهاد به مرکز انتشار حقیقت (پروفسور محمد تگی شریفتی) پیوست. وی در سال ۶ تحت پیگرد قانونی قرار گرفت و به روستایی گریخت که دو کتاب نوشت: “جایی که حق پیروزمند” و “ذینفع است که پس انداز می کند”. وی سپس به دانشگاه فردوسی مشهاد رفت ، جایی که وی توسط مقالات ادبی و انقلابی دستگیر و زندانی شد و سپس کتاب “دشتهای خون” را نوشت و سپس به تهران آمد.
او خوشحال شد که پس از بسته شدن حسینیه ارشاد و تحت نظارت به بنیاد شهنومه رفت جلال الدین هومای کار کرد او بعداً به مرور زمان در خانه مستقر شد و نثر ادبی را در خانه خود تدریس کرد و دانشجویان را پرورش داد.
سرمقاله محمد رضا زری “چرا ما می خواهیم آنچه را از بیگانه داریم؟” منتشر شده و در وقایع وقایع و روایات ، به پنج رویداد مهم مذهبی در ماه ژانویه با عنوان “از کنوانسیون رسانه ها گرفته تا تنها زنان مجمع متخصصان” و مطالبی مانند “اظهارات توهین آمیز” اشاره شد. علی رضه به رومی عبدالحمید چه بود؟ “،” عواقب جهانی رفتارهای زشت و سخنان بدبخت ؛ روایات و واکنش به توهین های فردی در پارلمان مذهبی اردبیل “و” به یاد آوردن بانوی مونیر استاد قرآن معاصر و قرآن منتشر شده است.
جشن های خیابانی و اقتباس های آخرالزمانی عناوین دیگری از این شماره چادر است که شامل نگاهی به تاریخ تاریخی جشن های نیمه شانعان تهران در گفتگو با محمد حسین هومایون فال استاد دانشگاه و محقق تاریخ و همچنین تولد پیامبر مهدی (AS) در تهران باستان از بازار تا شمران در مصاحبه با نصرالله حدادی تهران یک تحقیق است.
“سید حسن نصرالله چگونه رابطه بین وقایع منطقه و آخرالزمان را دیدید؟ “یادداشتی اسماعیل شفیعی سارواستانی مدیر مؤسسه هنر هنری ماولور و نگاهی به کتاب جشن های اسلامی شیعه در ایران توسط مسافر روایت می شود.
در این شماره ، این مورد همچنین آثار نوشتاری و آثار نوشتاری Hojat Al -Islam است رسول جفاری “گذشته ، آینده نگران کننده” ، “جدید سوریه و آینده اسلام گرایی” در مصاحبه با Hojjatoleslam مسجد محمد جامائی ، “هیئت مدیره در شجاعت اقتصادی یزد” ، “دلیل و انتخاب ماشین حساب در کربلا توسط Hojatoleslam قاسم تارخان استاد دانشگاه ، “چرا شرکتهای تابعه اشورا داستانی نمی شوند؟” به قلم سید سعید هاشمی نویسنده ، “آیت الله تاباسی چه کسی بود و چه کاری انجام داد؟” “بنیانگذار تبلیغات در حوزه های علمیه با فاجعه ابو عبدالله” و “آیا ما در جلوی ابو عبدالله هستیم؟” از احمد شاکی نویسنده و منتقد منتشر شده است.
همچنین در بخش راویان ، “روز حج آقا موجتابا” مورد توجه قرار گرفته است و مطالبی مانند “آقای Mojtaba Tehrani در کتاب شمع” در مصاحبه با محمد علی عباسی آگدام و “چند خط از دلتنگی من برای حج مهدی کلهر برادر کوچک حاج آقا موجتابا منتشر شده است.
منبع : خبرگزاری ایرنا