کتاب و ادبیات

کتابخانه مجلس یک امانت ملی است/ ظرفیت اسناد کتابخانه برای پژوهش‌های تقنینی

تهران- ایرنا- رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در دیدار با رئیس کتابخانه مجلس، خواستار استفاده از ظرفیت اسناد کتابخانه شورای اسلامی در پژوهش های تقنینی شد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی کتابخانه مجلس شورای اسلامی، مسعود معینی پور رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد شورای اسلامی روز چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ با حضور در فرهنگستان زبان و ادب فارسی، غلامعلی حداد عادل ملاقات کردند در این دیدار که در روز چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ صورت گرفت، حداد عادل ضمن خیرمقدم و تبریک به ریاست دکتر معینی پور برای ریاست کتابخانه مجلس، ابراز امیدواری کرد که با توجه به سوابق علمی و فرهنگی خوب معینی پور، بتواند در این زمینه موفق شود. منشأ اقدامات خوب در این زمینه باشد. مرکز باشد

حداد عادل با اشاره به اهمیت و جایگاه والای این مرکز در عرصه تمدنی کشور، از تاریخچه و اولین بازدید خود از این مرکز در سال ۱۳۹۱ گفت.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی کتابخانه مجلس را مجموعه امانی ملی دانست و گفت: علما و بزرگان نتیجه زندگی علمی خود را به کتابخانه مجلس سپرده اند و توسعه این ذخایر از وظایف کتابخانه است.

حداد عادل با ابراز تاسف از اینکه نمایندگان مجلس و اعضای دولت به ندرت به کتابخانه مجلس مراجعه می کنند، خاطرنشان کرد: اگر کتابخانه مجلس بتواند نمایندگان را در پژوهش و مطالعه سرگرم کند، سطح فکری و علمی نظام قانونگذاری ارتقا می یابد.

مشاور عالی رهبری در ادامه سخنان خود خواستار توسعه موزه و ابعاد روایت تاریخ ایران در مجموعه کتابخانه مجلس به منظور استفاده از ظرفیت اماکن تاریخی بهارستان شد. بهترین راه

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجموعه اسناد موجود در کتابخانه مرکز اسناد مجلس را مجموعه ای منحصر به فرد خواند که از ظرفیت آن برای حوزه های پژوهشی و قانون گذاری استفاده نشده است.

کتابخانه پارلمان ظرفیت زیادی برای نمایش تاریخ دارد

رئیس کتابخانه مجلس در این جلسه سه رویکرد مردمی، نخبگانی و حاکمیتی کتابخانه مجلس در عصر جدید را برشمرد و در تبیین این رویکردها گفت: کتابخانه مجلس ظرفیت زیادی برای بازنمایی و روایت تاریخ دارد. برای عموم مردم همچنین ارتقای ارتباط با نخبگان و پژوهشگران و بازگرداندن اعتبار و اقتدار کتابخانه در فضای علمی و پژوهشی در دستور کار قرار گرفت.

مسعود معینی پور با بیان اینکه بر اساس اساسنامه کتابخانه مجلس وظیفه اصلی این مجموعه خدمت به قوه مقننه است و رویکرد سوم ارتباط بیشتر این مجموعه با نمایندگان مجلس و استفاده از ظرفیت های مجلس است. کتابخانه و مرکز اسناد مجلس برای محیط قانونگذاری.

منبع : خبرگزاری ایرنا

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button