کتابی درباره خدمات هوش مصنوعی و فناوریهای نوین به رسانهها
Tehran- IRNA- خواندن کتاب “کاربرد هوش مصنوعی در رسانه ها و روابط عمومی” ، روزنامه نگاران و متخصصان روابط عمومی یاد می گیرند که چگونه از فناوری های جدید برای بهبود استراتژی های رسانه ای خود استفاده کنند.
به گفته گزارشگر فرهنگی IRNA ، فناوری به سرعت در دنیای امروز در حال توسعه است و مفهوم رسانه و روزنامه نگاری دستخوش تغییرات چشمگیری شده است.
هوش مصنوعی ، به ویژه در سالهای اخیر ، به ابزاری اصلی برای تجزیه و تحلیل داده ها ، تولید محتوا و تعامل با مخاطبان تبدیل شده است.
مقدمه کتاب کاربرد هوش مصنوعی در رسانه ها و روابط عمومی آمده است: AI (AI) به عنوان یکی از نوآوری های بزرگ قرن بیست و یکم نقش مهمی در شکل دادن به آینده رسانه ها و روابط عمومی دارد. این کتاب تلاشی برای بررسی این تحولات و تأثیر عمیق آن بر صنعت رسانه است. هوش مصنوعی ، به ویژه در سالهای اخیر ، به ابزاری اصلی برای تجزیه و تحلیل داده ها ، تولید محتوا و تعامل با مخاطبان تبدیل شده است. این فناوری به رسانه ها اجازه می دهد تا اطلاعات را به سرعت و دقیق تر پردازش کرده و به نیازهای مخاطب پاسخ دهند. این ماده به طور گسترده در زمینه روزنامه نگاری هوش مصنوعی مورد استفاده قرار می گیرد. از تولید خودکار گرفته تا تجزیه و تحلیل داده های بزرگ. این فناوری به روزنامه نگاران کمک می کند تا گزارش ها را با دقت تر و سریعتر روایت کنند. با این حال ، چالش هایی مانند موضوعات اخلاقی و اعتماد عمومی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
کتاب “کاربرد هوش مصنوعی در رسانه ها و روابط عمومی” جمع آوری و ترجمه شده است سمیج تبیاو دانشجوی دکترا در علوم ارتباطات اجتماعی است. در این کار ، وی تأثیرات هوش مصنوعی را بر فرآیندهای اتاق های خبری و روابط عمومی تجزیه و تحلیل می کند. تجزیه و تحلیل داده ها و پیش بینی ها ، تولید محتوا ، مدیریت روابط عمومی ، ابزارهای هوش مصنوعی برای تحقیقات روزنامه نگاری و مدیریت نظرات و درک نیازهای مخاطب بخش های دیگری از این کتاب هستند.
بخش دیگری از این کتاب آمده است: هوش مصنوعی در حال تغییر نقش ها و مشاغل در آژانس های خبری است. این روزنامه نگاران و مهارت های مورد نیاز خود را شکل می دهد و فرصت های جدیدی ایجاد می کند. مانند هر فناوری جدید ، از چاپ تا اینترنت ، هوش مصنوعی نه تنها نحوه روزنامه نگاری را تغییر می دهد ، بلکه نقش و ویژگی های افراد شاغل در اتاق های خبری را نیز تغییر می دهد. برخی از کارها به صورت خودکار می شوند و به مهارت های جدید نوظهور نیاز دارند. روزنامه نگاران باید با این تغییرات سازگار شوند و فناوری را به عنوان ابزاری برای بهبود کار خود بپذیرند. اما نه به عنوان جایگزین.
نقش های شغلی جدید
مطابق آنچه در این کتاب گفته می شود ، نقش های شغلی جدید به سرعت در رسانه ها و روزنامه نگاری در حال تحول است. یکی از این نقش ها “روزنامه نگار داده” است که تقاضا به طرز چشمگیری افزایش یافته است. این روزنامه نگاران باید بتوانند داده ها را تجزیه و تحلیل و تفسیر کنند و از ابزارهای هوش مصنوعی برای کشف بینش های جدید و روایت های جذاب در گزارش های خود استفاده کنند.
متخصصان هوش مصنوعی نیز نقش اساسی در آژانس های خبری دارند. این متخصصان به دنبال پیاده سازی و مدیریت فن آوری های هوش مصنوعی برای ادغام هوش مصنوعی در فرآیندهای کاری برای افزایش کارآیی و صحت تولید محتوا هستند.
کتاب “استفاده از هوش مصنوعی در رسانه ها و روابط عمومی” یک منبع کاربردی برای دانشجویان ، محققان و متخصصان در زمینه رسانه ها و روابط عمومی است.
این کتاب با انتشار ایده جدیددر ۲ صفحه با گردش ۲ نسخه راه اندازی شد.
منبع : خبرگزاری ایرنا