کتاب و ادبیات

کتابی که برای ماندگاری ازدواج نوشته شد

تهران- ایرنا- کتاب «مبانی روانشناختی انتخاب همسری آرام و ازدواج پایدار» به عنوان یک راهنمای ساده و در عین حال غنی با هدف تشکیل خانواده ای پایدار و ازدواج خلاقانه پایدار به رشته تحریر درآمد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، کتاب «مبانی روانشناختی انتخاب همسری آرام و ازدواج پایدار» حاصل بیش از نیم قرن مطالعه نویسنده در زمینه ازدواج، خانواده و تجربیات گرانبهای مشاوره و پیوند زناشویی است. برای ازدواج با نگاه تشکیل خانواده پایدار و ازدواجی که خلقتی ماندگار ایجاد کند. ، به عنوان یک راهنمای ساده و در عین حال غنی نوشته شده است.

این کتاب شامل ۷ فصل با عناوین «مبانی روانشناختی انتخاب همسر مسالمت آمیز و ازدواج پایدار»، «پنج اصل عقلانی جهانی سازگاری در ازدواج پایدار»، «ملاحظات جانبی اما جدی در فرآیند ازدواج»، «چند نکته مهم» است. نکاتی در روند آشنایی با داوطلبان ازدواج، «ملاحظات در موضوعات مهریه، مهریه و درخواست حق طلاق»، «مقیاس توافق بومی و بین المللی در انتخاب همسر افروز» و «رضایت ازدواج افروز» مقیاس (AMSS)” تشکیل شده است.

درباره نویسنده

غلامعلی افروز وی در سال ۱۳۴۸ از دبیرستان دارالفنون در رشته روانشناسی وارد دانشگاه تهران شد و در سال ۱۳۵۱ از دانشگاه فارغ التحصیل شد. افروز در سال ۱۳۵۷ تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه میشیگان به پایان رساند و بیش از ۷۰ جلد کتاب منتشر کرده است. و بیش از ۴۰۰ مقاله علمی

در سال ۱۳۸۴ افروز به عنوان چهره ماندگار رشته روانشناسی در ایران انتخاب شد. وی در سال ۲۰۰۷ جایزه بین المللی سازمان بهداشت جهانی را دریافت کرد و در سال ۲۰۱۴ جایزه ملی علامه طباطبایی یکی از معتبرترین جوایز علمی ایران را دریافت کرد.

بخشی از متن کتاب

چندی پیش در منزل یکی از آشنایان، جوانی فارغ التحصیل که به تازگی ازدواج کرده بود و درآمد قابل توجهی نداشت، اظهار داشت که برای اینکه عروسش از نظر بسیاری از دوستانش که مهریه اش تعیین شده بود افتخار کند. تعداد سالهای تولدشان علیرغم مخالفت برخی از اعضای خانواده و برخی از اقوام مهریه عروسش را به عدد معروف همه انبیاء صلی الله علیه و آله یعنی ۱۲۴۰۰۰ سکه بهار آزادی تعیین می کنند و امضا می کنند. قرارداد!

همان طور که حساب کردم دیدم معادل ریالی این تعداد سکه به قدری است که اگر تمام دارایی اعضای خانواده این جوان و دارایی های نقدی و غیر نقدی همه اقوام و نزدیکان او جمع آوری شود، آنها را جمع آوری می کنند. هرگز قادر به پرداخت چنین بدهی بلندپروازانه ای نیست. از این جوان که از اقوام همسر یکی از دوستان و از خانواده متوسط ​​بود پرسیدم آیا عروست که خیلی دوستش داری و می خواهی همیشه به او افتخار کنی روزی می گوید عزیزم با توجه به قولی که دادی لطفا از سکه های طلای من بگذر، در چه جوابی خواهی داد؟ چگونه می توانید تعهد اخلاقی، دینی و مکتوب خود را برای سربلندی همسر عزیزتان انجام دهید؟ آیا تا به حال حساب کرده اید این سکه ها چند هزار میلیارد تومانی هستند؟ ظاهرا خانواده پدری شما هم گنجی پیدا نکرده اند و شما هم درآمد چندانی ندارید و در حال حاضر کمتر از نیم سکه طلای بهار آزادی حقوق می گیرید. پس چگونه از چنین تعهدی خارج می شوید؟ (صفحات ۶۶ و ۶۷)

او کتاب «مبانی روانشناختی انتخاب همسری آرام و ازدواج پایدار» را نوشت. غلامعلی افروز در ۱۴۰۳ در ۱۱۶ صفحه، قطع، تحریر و رقعی، با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه منتشر شد. این کتاب همراه با مقاله منتشر شده است.

منبع : خبرگزاری ایرنا

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button