کمیته مشترک همکاری میان اتاق ایران و اتحادیه صنایع عراق تشکیل شود
۱:۳۷ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان – معاون رئیس جمهور اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی ایران ، با اشاره به حجم ۲ میلیارد دلار در ایران و عراق در سال گذشته و فاصله آن از توانایی های دو کشور ، گفت: اتاق ایران و صنایع عراق باید برای ایجاد همکاری و افزایش حجم معاملات بین بخش های خصوصی ، نقشه های خاصی را تعریف کند.
پام باگری در دیدار با آدل حسین آگاب ، رئیس اتحادیه صنایع عراق در اتاق بازرگانی ایران در این رویداد نمایشگاه ادامه داد: “ما می توانیم موضوعاتی مانند توسعه فعالیت های اقتصادی ، سرمایه گذاری شرکت های ایرانی در عراق و راه اندازی خطوط تولید مشترک و مشارکت بخش های خصوصی در منطقه و بازار جهانی را تعریف کنیم.”
وی تأکید کرد که عراق یکی از شرکای قدیمی و مهم ایران است و افزود که اتاق ایران دارای شبکه قدرتمندی از فعالان اقتصادی در قالب اتاق های مشترک ، اتاق های استانی و بیش از ۵ سازمان اقتصادی است و ما باید از این ظرفیت برای تسهیل ارتباطات تجاری استفاده کنیم. اتاق بازرگانی ایران تصمیم گرفته است تا همکاری با عراق را توسعه دهد.
Bagheri گفت: اتاق های مرزی استانی در مجاورت عراق ، از جمله Khorramshahr و Abadan Chambers ، از توانایی بسیار خوبی برای همکاری برخوردار هستند.
وی از تشکیل کمیته مشترک بین اتاق ایران و اتحادیه عراق استقبال کرد و گفت: “لازم است یک تفاهم نامه با پروتکل های احتیاطی در همکاری های تجاری بین دو طرف تعریف شود.” ما همچنین می توانیم در بعضی موارد از ظرفیت مرکز داور اتاق استفاده کنیم.
به دنبال سرمایه گذاری مشترک با ایران هستند
آدل حسین سن ، رئیس اتحادیه صنعت عراق ، همچنین گفت که حجم تجارت در ایران و عراق متناسب با ظرفیت های مذهبی و فرهنگی نیست و با تأکید بر این که تجارت ایران -عرفان یک جانبه است و تعادل تجارت به نفع ایران است ، در حالی که تجارت باید دو راه باشد.
وی گفت: “ما باید یک نقشه راه مشترک را برای همکاری بیشتر تعریف کنیم.” به عنوان مثال عراق فرصت خوبی برای صادرات محصولات ایرانی دارد. اگر ایرانیان به عراق بیایند و محصولات خود را تولید و صادر کنند ، می توانند بر محدودیت ها غلبه کنند.
وی گفت: یک کمیته مشترک باید بین ما تشکیل شود تا با حمایت دولت های دو کشور ، موانع تجارت به سرعت برطرف شود و حجم تجارت در ایران و عراق را افزایش دهد. هدف ما ایجاد یک دریچه مشترک بین دو کشور است.
منبع: اتاق ایران