موسیقی

کنسرت خوانندگان پاپ، هر روز بدتر از دیروز

به گزارش هنرآنلاین به نقل از ایسنا، در سال های گذشته اجراهای پاپ به شکل های مختلف خبرساز شده است، گاهی به دلیل پخش خوانندگان، گاهی به دلیل حرکات عجیب و غریب و گاهی حتی به خاطر نوازندگان. پخش!

اما به نظر می رسد اخیراً وضعیت دستخوش تغییراتی شده است. در واقع با توجه به انتقاداتی که همواره به نحوه اجرای خوانندگان و نوازندگان در کنسرت های موسیقی پاپ وارد شده است، به نظر می رسد این افراد تصمیم گرفته اند به هر قیمتی شده به اجرای زنده روی صحنه بروند، حتی اگر مورد انتقاد و انتقاد قرار گیرند. انتقاد کرد.

البته ممکن است در حین کنسرت قسمت هایی باشد که کار خواننده خوب باشد و لزوماً کل کار خراب نشود، اما مشکل اینجاست که در چنین مواقعی اگر ویدیویی از اجرای این خواننده یا نوازندگان پخش شود. قرار است در فضای مجازی منتشر شود، مطمئناً آن ویدیو باعث آبروریزی آنها می شود، نه اینکه نشان دهنده قسمت هایی باشد که خواننده تا حدی کار خود را به خوبی انجام می دهد.

نمونه اش اجرای اخیر افرادی چون میثم ابراهیمی، مجید رضوی، علیرضا طلیسچی، بهنام بانی و… است که در چند وقت اخیر ویدئوهایی از یکی از کنسرت های میثم ابراهیمی به شوخی در فضای مجازی منتشر شده است. . در این ویدیوها شاهد خوانندگی این خواننده هستیم اما معلوم نیست چه میخواند و حتی برخی قسمتی از موزیک ویدیو آهنگ را به همراه ویدیو اجرای زنده همان آهنگ در کنار هم قرار داده و به تمسخر این خواننده پرداخته اند. عملکرد

همچنین اخیراً ویدیویی از کنسرت مجید رضوی دست به دست می شود که دقیقاً همین مشکل را دارد. چرا که اصلا مشخص نیست خواننده چه می خواند و حتی برخی از کاربران فضای مجازی وضعیت این افراد را عادی ندانسته اند.

در ویدیوهای دیگر آکروبات علیرضا طلیسچی و بهنام بانی را روی صحنه می بینیم. معلوم نیست به چه دلیلی اما ناگهان تصمیم می گیرند روی صحنه پرش های ارتفاع انجام دهند و هر بار که این کار را تکرار می کنند می توانند تشویق تماشاگران را برانگیزند.

البته انجام حرکات موزون یا حتی پریدن روی صحنه کنسرت در خارج از کشور چیز عجیبی نیست، اما فضا کاملا متفاوت است. به این ترتیب که مثلاً خواننده در یک کنسرت مهیج در حال اجرای یک اجرای واقعی است و در این بین به دلیل فضای حاکم بر کنسرت و برای برانگیختن هیجان بیشتر در بینندگان، از بلندی می پرد و به این ترتیب فضای کنسرت هیجان انگیزتر است .

در واقع این اقدامات بخشی از برنامه ریزی تیم اجرایی برای کنسرت است نه اینکه خواننده خود به خود بپرد!

نمونه ای از این نوع اکشن، پرش معروف لیدی گاگا در سوپر بول است، زمانی که این هنرمند از بالای استادیوم روی استیج فرود آمد، حتی طناب زدن پینک روی صحنه نیز یکی از این موارد است.

وقتی مخاطب برای حضور در کنسرت پول پرداخت می کند، حق دارد از یک محصول خوب بهره مند شود و مناظر جذابی را شاهد باشد. در واقع مخاطب برای تماشای کنسرت خواننده مورد علاقه خود هزینه می کند و از اجرای زنده او لذت می برد و به این ترتیب یک ساعت و نیم از هیاهوی جامعه دور می شود.

با این حال کنسرت های این روزها در کشور به هر چیزی شباهت دارد جز کنسرت، به نظر می رسد این خواننده و تیمش به دلیل نداشتن توانایی زیاد برای سرگرم کردن تماشاگران تلاش می کنند و حتی بیشتر از اجرا مایه خنده هستند. یک کنسرت مناسب

حالا اگر این افراد استعداد بیشتری در خنداندن مخاطب دارند، پس چرا سراغ طنز نرفته اند و شروع به خوانندگی نکرده اند؟

این افراد با هزینه های گزاف و تبلیغات سنگین مخاطب را به سالن های کنسرت می آورند و حتی حقوق افراد مستعد را پایمال می کنند. شاید ما به اندازه کافی خواننده و گروه موسیقی مستقل خوب نداریم که به دلیل عدم حمایت مالی کار یا زیرزمینی کار نمی کنند. آنها انجام می دهند

همه این موارد اما یک سوال تکراری را به ذهن متبادر می کند که سیستم صدور مجوز وزارت ارشاد دقیقاً چه می کند؟ چطور است که این افراد با این سطح از توانایی و استعداد سالن های کنسرت را فتح کرده اند، با وضعیت آهنگ ها به راحتی مجوز می گیرند و حمایت می شوند؟

البته این بدان معنا نیست که وزارت فرهنگ جلوی فعالیت این افراد را بگیرد، بلکه حداقل می تواند مسیر را برای افراد مستعد هموارتر کند.

انتهای پیام

منبع: سایت خبری هنرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا