موسیقی

کنسرت دوپیانوی هنرجویان باروک برگزار شد



براساس Art Online ، کنسرت سالانه دانشجویان باروک با ماندانا و ماریا غفاری به همراه دانشجویانشان شب گذشته ، ۳ مارس ، در فرهنگ آراسباران برگزار شد.

قطعه اول توسط کوچکترین عضو این گروه ، که شش سال با انحصار سانتور بود و همراه با ماریا غفاری با ساز پیانو بود ، که تولد گروه باروک را تحت تولد هفدهمین سالگرد تولد بازی می کرد ، انجام شد.

مجریان این کنسرت توسط جواد ماروفی ، فانتزی جیل فانتزی شماره ۲ ، راسپسودی ایسفاهان ، رنگ ذهور توسط آنوشیروان روحانی ، قطعه من ، یار من ، سلطان قلب ، سرنوشت شاهداد روهانی ، رقص آذرا ، لحظه های شیرین ، لحظات شیرین ، لحظات شیرین ، پروانه ، یک قطعه و در میان گلهای Homayoun Khorram ، شکار گوزنها ، گلنسا ، الهه ، ساگی ، سیمین باری و … با ۲ هنر جو دختر و پسر انجام شد.

پیانو Mandana Ghaffari Modarres در مورد این کنسرت گفت: “هر سال ما با یک موضوع سالانه با روشی متفاوت اجرا می کنیم ، ما قبلاً موسیقی و موسیقی ایرانی ، موسیقی فولکلور و موسیقی انیمیشن اجرا کرده ایم و این دوره همچنین موسیقی کلاسیک ایرانی و موسیقی ایرانی را اجرا می کند ما برای اولین بار کارشناسی ارشد موسیقی ایرانی داشتیم. اساتید Anushirvan روحانی ، شاهداد روحانی ، جاواد ماروفی و ​​هومایون Khorram.

او همچنین گفت که دامنه سنی گروهی از شش ساله و بانوی چهل و یک ساله است. او نزدیک به شش ماه تمرین کرد و در حالی که در کلاس تمرین می کرد ، ما نیز تمریناتی داشتیم که عملکردی با کیفیت خوب را روی صحنه انجام دهیم. این تجربه شیرین اما شیرین بود ، اما در هفده سال بیشتر اجراها در مجتمع خیریه ماهاک برگزار شد و ما در خانه هنرمندان و سال گذشته در فرهنگ آراسباران اجرا کردیم.

این اجرای یک پیشگام مذهبی موسیقی واقعی ایرانی بود

ماریا غفاری همچنین اظهار داشت که در این کنسرت توانایی کودکان برای بازی در ساز پیانو را آزمایش می کنند و این رپرتوار در درجه اول برای موسیقی اصلی ایرانی ارزشمند بود که استادان بزرگ سالها سخت کار کرده اند.

وی ادامه داد: از آنجا که ساز پیانو غربی بود ، بسیاری از اساتید در فرهنگ ایرانی سعی در ایجاد اثر ترکیبی در موسیقی دارند ، گلچینی که در اینجا ارائه شده است ، حق انجام این کار و نوعی دین برای این اربابان است که نوعی فرهنگ برای نوجوانان با موسیقی واقعی. خیلی هم بود ما همچنین سعی می کنیم مردم را با موسیقی ایرانی آشتی دهیم.

وی گفت: “ما برای گسترش این فرهنگ و ادامه این مسیر برای ادامه این مسیر توسط نوجوانانی که استعدادهای ما هستند ، به کمک نیاز داشتیم.” این چالش ها بسیار بود ، اما با کمک دانش آموزان و خانواده های آنها ، ما سعی کردیم بر آنها غلبه کنیم.

معلمان ماندانا و ماریا غفاری این گروه در چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر در مرکز فرهنگی فرهنگی و دوپیانو نیاوران با آواز خواندن خود با آهنگهای ایرانی در تالار رودکی شرکت کردند که مقام اول را در بخش زنان (جایزه مانا) کسب کرد. آنها انجام دادند

پایان پیام

منبع: سایت خبری هنرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا