علم و دانش

یک کارشناس ارشد روس: معماری علم و فناوری در کشورهای مختلف عضو بریکس متفاوت است +فیلم

پردیس – ایرنا – مدیر اجرایی مرکز بین‌المللی نوآوری در علم و فناوری، آموزش و کارشناس ارشد شورای تخصصی بریکس روسیه گفت: معماری فناوری در کشورهای مختلف عضو بریکس متفاوت، گسترده و متنوع است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر ایریناکوکلینا روز دوشنبه در حاشیه برگزاری کارگاه آشنایی با ساختار و بسترهای همکاری با بریکس در پارک فناوری پردیس به خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به تنوع گستردگی و تنوع کشورها باید دید در کشور ایران از چه نوع معماری فناوری برای بهره وری بیشتر استفاه کرد.

وی ادامه داد: پروسه علمی و فنی بریکس و مباحث مربوط به فناوری از سال۲۰۱۴ در این سازمان شروع شد، تفاهمنامه علمی و فنی ونوآوری بریکس در ۲۰۱۵ به امضا رسید و از زمانی که ریاست جدید بر مجموعه بریکس حاکم شد در فازهای جدیدی به جامعه علمی و فناوری بریکس ارجاع و تعداد حوزه های کاری در این بخش افزایش پیدا کرد.

مدیر اجرایی مرکز بین المللی نو آوری در علم فناوری و آموزش و کارشناس ارشد شورای تخصصی بریکس روسیه خاطرنشان کرد: از سال ۲۰۱۹ به این نتیجه رسیدیم که صرفا برگزاری کارگاه های منظم در چارچوب کارگروه نمی تواند کافی باشد.

وی افزود: در سال ۲۰۱۹ ساختار علمی و فنی بریکس به تصویب رسید و مفهومی که به مجموعه بریکس اضافه و نه تنها شامل حوزه های علمی و فناوری خواهد شد بلکه سعی می کند که حوزه های فرادستی را هم پوشش بدهد.

به گفته کوکلینا یکی از ویژگیهای این رویدادهای فناوری این هست که موارد یاد شده در کشور میزبان بریکس انجام خواهدشد و علاوه بر رویدادهای اصلی رویداهای جانبی که در این حوزه هستند که بر اساس درخواست شرکتها نیز رویدادهایی را تنطیم کنیم.

گزارش خبرنگار ایرنا حاکی است، این کارگاه آشنایی با ساختار و بسترهای همکاری با بریکس تا عصر امروز ادامه دارد.

این کارگاه آموزشی در طی روزهای هفتم اسفند در صندوق نو آوری و شکوفه نهاد ریاست جمهوری و هشتم اسفند در دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

شبکه بریکس (TV BRICS ) یک کانال تلویزیونی ۲۴ ساعته برای مخاطبان کشورهای عضو گروه بریکس و شرکای این گروه است. این شبکه به زبان روسی از طریق اپراتورهای تلویزیون دیجیتال، زیرساخت‌های پخش آنلاین، سایت‌های میزبان محتوای ویدیویی و شبکه‌های اجتماعی در سراسر فدراسیون روسیه پخش می شود. برنامه‌ها به سایر زبان‌ها در پایگاه اینترنتی این شبکه در دسترس است.
برزیل، روسیه، چین، هند، آفریقای جنوبی، جمهوری اسلامی ایران، اندونزی، مصر، امارات متحده عربی و اتیوپی اعضای کنونی بریکس هستند.

پارک فناوری پردیس با داشتن دو شعبه پس از گذشت بیش از ۲ دهه فعالیت، به مساحت ۴۷۰ هکتار توسعه یافته است، ۴۸۴ عضو اصلی پارک با بیش از ۹ هزار نفر نیروی انسانی در کنار استارتاپ‌های مستقر در کارخانه‌های نوآوری، مجموعه خانواده‌ پارک فناوری پردیس را تشکیل می‌دهند.

شهرستان پردیس با جمعیتی بیش از ۴۵۰ هزار نفر در شرق پایتخت قراردارد.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا