کتاب و ادبیات

وزیر فرهنگ: رهبر معظم انقلاب حدود ۷۰ تقریظ برای ادبیات دفاع مقدس نوشتند

تهران – ایرنا – وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب حدود ۷۰ نقد برای ادبیات دفاع مقدس نوشتند، گفت: این مسیر بیش از مقدمه تأثیر دارد و نباید این مسیر خلاصه و محدود شود. فقط در محدوده معرفی کار.

به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، سید عباس صالحی چهارشنبه ۳۰ نوامبر در این مراسم ملی قهرمان، رونمایی از سه کتاب از رهبر معظم انقلاب وی در هفدهمین جشن جهاد و مقاومت که در فرهنگسرای بهمن برگزار شد، اظهار کرد: یادداشت نویسی از سنت دیرینه و دیرینه ای است که بزرگان و مشاهیر یادداشت های کوتاهی را در کتاب می نوشتند تا کتاب خوانده شود. و بیشتر دیده شد رهبر معظم انقلاب حدود ۷۰ نقد برای ادبیات مقاومت نوشتند، این مسیر بیشتر از مقدمه تأثیر دارد و نباید این مسیر را فقط در محدوده مقدمه اثر خلاصه و محدود کرد.

وی در تحلیل سخنان رهبر انقلاب گفت: در تحلیل سخنان می توان متوجه شد که هدف ایشان از نگارش چیست.

به گفته صالحی، عرفان ها و معنویت های ضد اجتماعی و غیرسیاسی وجود دارد، در حالی که عرفانی که در دفاع مقدس ظاهر شد، عرفان و سیره امام علی و یارانش است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بررسی سه تقریزی که بر روی آثار نوشته شده است، تصریح کرد: بخشی از توجه رهبر انقلاب به نوشته های ارزشمندی که بر آن تقریز نوشته اند نشان می دهد که ایشان می خواهند موتور محرکه حرکتی باشد که جامعه را به حرکت در می آورد. جزئیاتی که این سه شهید در سفر معنوی خود نوشته اند می تواند کاملاً معنادار باشد.

وی با تاکید بر اینکه نگاه به این کتاب ها و آثار مهم است، افزود: یکی از وجوهی که در تقریز نوشتند و راه را ادامه دادند این است که جامعه نیازمند یک مسیر است، چرا که از طریق این تقریظ ها افراد با نوع خاصی هدایت می شوند. آنها رفتار را هدایت می کنند.

صالحی تصریح کرد: الگوسازی را نیز می توان در جزئیات نحوه استفاده نوجوانان از مصادیق قرن های پیش مشاهده کرد که ارزشمند است. آنها الگوهای عینی را در تفاسیر خود تجسم می‌دهند و این تعبیر را دارند که چهره‌های برجسته الگوی جوانان فردا هستند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به کتاب مجید بربری گفت: این کتاب یکی از کتاب هایی است که جوانان می توانند با استفاده از آن راه های رهایی از مشکلات و رسیدن به اوج را بیاموزند. در راهبرد تعریف رهبری می توان به ذخیره انقلاب توجه کرد، هرچند گاهی ممکن است فراز و نشیب هایی داشته باشد، اما باید دید که جوانان در دوران دفاع مقدس چه کردند.

وی با تاکید بر اینکه نسل های انقلاب از هم جدا نیستند و می توان به همه آنها نگاه کرد، تصریح کرد: نوشتن درباره ۷۰ تقریظ فقط تجلیل از یک اثر نیست، راهبرد نشان دادن آینده کشور برای جذب است. وجوه جدید در کنار سرمایه های قدیمی نشان می دهد که البته سرمایه های معنوی زیادی وجود دارد و جزو شهدای دفاع مقدس هستند. ما باید به این سرمایه های معنوی توجه کنیم و آنها را دست کم نگیریم. نکته مهمی است که در تعاریف به آن اشاره شده است.

صالحی بیان کرد: همچنین در تعاریف به زنان و اقشار مختلف جامعه، مهاجران و کردها توجه دارند.

وی با تاکید بر اینکه باید به ریزه کاری های دفاع مقدس توجه شود، افزود: معمولا جریان دفاع مقدس از فاصله دور مورد توجه قرار می گیرد اما باید به جزئیات توجه کرد و جریان دفاع مقدس تکمیل شود. با مشاهده جزئیات

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: تصور من این است که رهبر انقلاب اسلامی پس از رهبری دو راه را برای امنیت ایران دنبال کردند، راه اول زیرساخت و امنیت سخت است که می بینیم، ایشان بیشتر از امنیت سخت. امنیت نرم در نظر گرفته می شود. به طوری که اگر کسی قسمتی از خاک کشور را بگیرد، طمع او بی ثمر می ماند.

صالحی سخنان خود را با تجلیل از رهبر معظم انقلاب از کتاب «لشگر خوبان» به پایان برد.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا