موسیقی

دومین نمایشگاه صنعت موسیقی افتتاح شد/ نمایشگاهی برای آشنایی بیشتر مردم با موسیقی

به گزارش هنرآنلاین، دومین نمایشگاه صنعت موسیقی روز سه شنبه ۸ آبان ماه با حضور جلال ذکایی رئیس نمایشگاه، محمد رمضان رئیس هیئت مدیره و خزانه دار صدا و تصویر، موبایل تهران برگزار شد. تلفن و لوازم جانبی و صنف آلات موسیقی، فردین خلطبری، نوازنده و آهنگساز، محسن شریفیان. آهنگساز، نویسنده، نی نواز و سرپرست گروه «لیان» بوشهر و دیگر هنرمندان و فعالان عرصه موسیقی در محل نمایشگاه برج میلاد افتتاح شد.

جلال ذکایی ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان در این نمایشگاه اظهار داشت: امسال علیرغم اینکه دو سالن برای نمایشگاه در نظر گرفته شده و شاید به نظر کاهش غرفه ها کاهش یافته باشد، اگر سال گذشته میزبان ۷۶ غرفه بودیم و امسال ما میزبان ۱۰۳ خواهیم بود. ما یک غرفه هستیم و تعداد غرفه ها از نظر کمی و کیفی بهتر شده است.

وی گفت: همه می دانیم که موسیقی کار سخت و پیچیده ای است. با وجود همه سختی ها این نمایشگاه برپا شده و این روند با کمک هنرمندان ادامه خواهد داشت و امیدواریم در سال آینده پربارتر و با شرایط بهتر در خدمت شما باشیم.

محمد رمضان رئیس هیئت مدیره و خزانه دار صنف صنفی صوت و تصویر، تلفن همراه و لوازم جانبی و آلات موسیقی تهران نیز در این مراسم گفت: خرسندیم که امسال توانستیم دومین نمایشگاه صنعت موسیقی را با حضور حمایت اعضای انجمن موسیقی

وی بیان کرد: نمایشگاه ویترین صنف است، یعنی وقتی می خواهید نتیجه کارتان را به مردم ارائه دهید، کارتان را در قالب نمایشگاه ارائه کنید. نمایشگاه نشان می دهد که شما چه قدرت، انسجام و پشتکار دارید.

رئیس هیئت مدیره و خزانه دار صنف صوت و تصویر، تلفن همراه و لوازم جانبی و آلات موسیقی تهران افزود: اعضای صنف ما از فرهنگی ترین افراد و بسیار پرتلاش هستند. کسانی که وارد این صنف می شوند، ۹۰ درصد این رشته را دوست دارند و ۱۰ درصد آنها را دنبال می کنند، کسب و کار هستند، همه افرادی که در نمایشگاه حضور دارند با عشق هنر و ایده خود را ارائه کردند.

رمضان ضمن تشکر از دست اندرکاران این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه به دلایلی چندین بار به تعویق افتاد و در نهایت برگزار شد و امیدواریم در سال آینده این نمایشگاه را پربارتر و پرشورتر برگزار کنیم.

وضعیت موسیقی مناسب نیست

فردین خلطبری آهنگساز نیز در ادامه این آیین گفت: ۴۵ سال است که وضعیت موسیقی کشور مناسب نیست و در شرایطی است که هنرمندان موسیقی و خارج از حوزه دولت به فعالیت خود ادامه می دهند. ۴۵ سال از توقف هنرمندان می گذرد و به جای حمایت، هاکوت نظارت می کند.

وی گفت: اگر دولت بخواهد در این مدت کاری برای موسیقی انجام دهد هدایتش کرده است، موسیقی و هنر نیازی به هدایت حاکم ندارد، هیچکس نمی تواند بگوید هنرمند باید چه باشد، چون هنرمند باید رفتار کند. خارج از قوانین برای اتفاق هنری.»

خلعتبری با اشاره به برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی افزود: این رویداد توسط بخش خصوصی برگزار می شود و بزرگترین افتخار موسیقی کشور این است که نمایشگاه صنعت موسیقی توسط بخش خصوصی و بدون حمایت مالی دولت برگزار می شود. و شهرداری

این آهنگساز تصریح کرد: بنابراین فشار مالی به شرکت کنندگان در این نمایشگاه وارد می شود و نهاد برگزارکننده منتفع می شود اما باز هم از جانب کسانی که در نمایشگاه حضور داشتند. با تشکر از شما، جای گروه هایی که سال گذشته حضور داشتند و به دلایلی الان نیستند خالی است و امیدواریم سال آینده نیز حضور داشته باشند، علیرغم اینکه برخی تلاش می کنند موسیقی را سرکوب کنند، هنرمندان موسیقی هستند. حاضر شد و پای کار ایستاد.

محسن شریفیان آهنگساز، نوازنده نیان بان و سرپرست گروه لیان بوشهر نیز در این مراسم با ابراز خرسندی از برگزاری نمایشگاه صنعت موسیقی گفت: این وضعیت کنونی مدیون ماست، هنرمندان و نوازندگان آسیب های زیادی دیده اند. در این سال‌ها حتی به ساز اجازه ورود به فرودگاه داده شد.» نداشتیم و سازها را با مجوز حمل می کردیم و در برنامه ها اجرا می کردیم.

وی بیان کرد: با تشکر از برگزاری این نمایشگاه و آشنایی مردم با ساز و موسیقی شرایط خوبی است و هنرمندان نیز می توانند با یکدیگر تعامل و ارتباط داشته باشند و اگر تکنیکی در ساخت ساز دارند می توانند آن را ارائه کنند. اینجا

شریفیان اضافه کرد: برای برگزاری این نمایشگاه سختی های زیادی وجود داشت و ما نیز شرایط مشابهی داشتیم و اسم آن را همدلی بزرگ موسیقی گذاشتیم یعنی در کنار هم باشیم تا به هر شکل ممکن این نمایشگاه را برگزار کنیم.

این آهنگساز گفت: اما متاسفانه در نمایشگاه منتسب به موسیقی در غرفه ای که به این موضوع اختصاص داشت از ما خواستند که موسیقی اجرا نکنیم، در این شرایط موسیقی جنوبی را در غرفه اجرا خواهیم کرد و امیدواریم علاقه مندان منفعت

در ادامه گروه موسیقی لیان بوشهر قطعه ای را اجرا کردند که با استقبال مخاطبان مواجه شد.

نمایشگاه صنعت موسیقی در تلاش است تا شامل گروه‌های تولیدی شامل تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان آلات موسیقی، آموزشگاه‌های موسیقی، مراکز تحقیقاتی موسیقی، ناشران موسیقی، استودیوهای ضبط، استارت‌آپ‌های موسیقی، ناشران کتاب موسیقی، تامین‌کنندگان تجهیزات صوتی و ضبط و سایر حوزه‌های مرتبط باشد. مرجع مهمی در فعالیت های صنفی این حوزه در سال باشد.

شرکت کنندگان در این نمایشگاه متشکل از انجمن ها و آموزشگاه های موسیقی، نشریات حوزه موسیقی، هنرستان ها، تولیدکنندگان، واردکنندگان و فروشگاه های سازهای سنتی بومی ایرانی، سازهای بومی خارجی، سازهای نوین، سازهای کوبه ای، سازهای بادی، تار و … هستند.

همچنین تولید کنندگان و فروشگاه های لوازم جانبی، کیف حمل، میز دی جی، تیونر، جا ساز و استند و … و تولیدکنندگان چرم و چرم برای ساخت ساز و محصولات چرمی، سیستم صوتی، دی جی، اسپیکر، استودیو صدا، تجهیزات ضبط ، ساز طبل، کالیمبا، چنگ رومی و… سازهای صلح، سازهای کوبه ای، کاخان، گیتار، پیانو، دف، تمپک، تار، سه تار، عود، کمانچه، قانون، باگلاما و … از جمله حاضران در این نمایشگاه هستند.

دومین نمایشگاه صنعت موسیقی تا دوم آذرماه از ساعت ۱۲ الی ۲۰ در محل دائمی نمایشگاه های برج میلاد تهران میزبان علاقه مندان است.

اولین نمایشگاه صنعت موسیقی دی ماه سال گذشته در مجموعه نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: سایت خبری هنرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا