کتاب و ادبیات

جلوگیری از واردات فویل باعث افزایش قیمت بسته‌بندی می‌شود

تهران- ایرنا- رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ ایران هشدار داد: در صورت ادامه عدم ثبت سفارش و واردات فویل های ۷ میکرونی، با افزایش تقاضا و تورم شدید قیمت مواجه خواهیم شد. این بسته ها در نیمه دوم سال.

بابک عابدین وی در گفت و گو با خبرنگار کتاب ایرنا، با اشاره به نشست کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی با معاون قوانین و مقررات سازمان توسعه تجارت ایران، توضیح داد: در این جلسه موضوعاتی مانند مشکلات برگشت ارز حاصل از صادرات، تهاتر تعهدات ارزی، شرایط ارزیابی و تعیین رایزنان اقتصادی ایران، قوانین دست و پاگیر در حوزه صادرات و سقف های صادرات و واردات مورد بررسی قرار گرفت.

تولید داخلی فویل ۷ میکرون از نظر کمی پاسخگوی تقاضای مصرف کننده نیست و از نظر کیفیت دارای مشکلات ساختاری و فنی است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ ایران مشکلات چاپخانه ها و واحدهای تولیدی مصرف کننده فویل های آلومینیومی با ضخامت کم به ویژه ۷ میکرون را بررسی کرد و گفت: تغییر گروه محصول این فویل ها از ۲۳ به ۲۶. و عدم امکان ثبت سفارش جدید، واحدهای چاپ و بسته بندی را با چالش جدی در رفع نیاز مشتریان مواجه کرده است.

رئیس کمیته نمایشگاه، برندسازی و چاپ و بسته بندی اتاق بازرگانی در تشریح این موضوع افزود: تولید داخلی فویل های ۷ میکرونی از نظر کمی پاسخگوی تقاضای مصرف کنندگان نیست و از نظر کیفیت مشکلات ساختاری و فنی مانند وجود سوراخ، چرب بودن، شکنندگی، عدم قابلیت چاپ، ناپایداری ضخامت رول، چروک شدن، ضایعات بیش از حد و آلاینده های فلزی باعث ایجاد مشکلات جدی در فضای کسب و کار چاپخانه ها و واحدهای تولیدی مصرف کننده شده است.

جلوگیری از واردات فویل باعث افزایش قیمت بسته بندی می شود

بابک عابدین – رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ ایران

فویل هایی که ارتباط مستقیمی با سلامت افراد دارند

عابدین با اشاره به اینکه از فویل های آلومینیومی به ضخامت ۷ میکرون در تولید بسته بندی های اسپتیک چند لایه (مانند بسته بندی شیر، آب میوه و لبنیات)، دارویی، غذایی و بهداشتی استفاده می شود، ادامه داد: این فویل ها ارتباط مستقیمی با سلامت مردم و مصرف کنندگان در ارتباط هستند اما فویل های تولید داخل مجوز بهداشتی ندارند و این امر امکان دریافت کد IRC از سازمان غذا و دارو (کد ثبت ایران) را به عنوان شماره شناسایی مشترک ۱۶ رقمی محصولات دارویی، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاه و مواد غذایی فراهم می کند. مکمل هایی که از سوی سازمان تجهیزات پزشکی یا سازمان غذا و دارو برای استعلام اصالت کالا در ایران صادر می شود، این امکان را برای واحدهای مصرف کننده غیرممکن کرده است.

اجبار به استفاده از فویل های بی کیفیت سلامت محصولات مصرفی را به خطر می اندازد

این عضو کمیسیون صادرات هشدار داد: در صورت ادامه عدم سفارش و واردات فویل های ۷ میکرونی، در نیمه دوم سال با افزایش تقاضا و تورم شدید قیمت این بسته ها مواجه خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اجبار به استفاده از فویل های بی کیفیت تولید داخل، سلامت محصولات مصرفی را به خطر می اندازد و صادرات این محصولات با چالش جدی و حتی خطر بازگشت کالاهای صادراتی را به همراه خواهد داشت.

عابدین همچنین خواستار رفع فوری چالش ثبت سفارش فویل آلومینیوم با کد تعرفه ۷۵۰۷۱۱۰ شد.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا