اعلام برنامههای دانشگاه علمی کاربردی در هفته پژوهش ۱۴۰۳
تهران- ایرنا- معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از اجرای برنامههای گسترده در حوزه کسبوکار و فناوری، توسط این دانشگاه در بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار خبر داد.
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از دانشگاه جامع علمی کاربردی، فضلالله لک در تشریح برنامههای این دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی به منظور تسهیل و تسریع در نیل به اهداف و برنامههای کلان دانشگاه در حوزه اشتغال و نوآوری و براساس سند راهبردی دانشگاه در بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار حضوزی فعال خواهد داشت.
وی افزود: با توجه به رویکرد دانشگاه مبنی بر حمایت و توسعه ایدههای نوآورانه و اشتغالمحور، طی فراخوان صورت گرفته در شهریورماه، بیش از ۱۰۳ طرح و اثر فناورانه از ۳۱ مرکز آموزش علمی کاربردی سراسر کشور در سامانه ارزیابی دستاوردها ثبت شد، گروه صنعت با توجه به ماهیت خاص آن با تعداد ۷۷ طرح و دستاورد ارائه شده بیشترین میزان دستاوردهای ارائه شده را به خود اختصاص داده و از این میان، تعداد ۲۶ دستاورد برتر برای نمایش در غرفه انتخاب شده است.
لک تصریح کرد: با توجه به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری در سایر استانهای کشور، اکثر آثار و دستاوردهای ارائه شده در نمایشگاه ملی از استانهای تهران و البرز انتخاب شدهاند و تعداد محدودی از دستاوردهای منتخب سایر استانها در نمایشگاه ملی به معرض نمایش درمیآید.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی افزود: در راستای بسترسازی توسعه زیستبوم و چرخه نوآوری در دانشگاه در این دوره پنلهای تخصصی با استفاده از ظرفیتهای داخلی دانشگاه در حوزه فناوریهای نوین و کسبوکارهای نوآورانه در نظر گرفته شده است. این پنلهای تخصصی در موضوعات و محورهایی همچون فناوری انرژیهای تجدیدپذیر، کسبوکار در حوزه انرژیهای نو و سازگار با محیط زیست، راهاندازی شرکتهای نوآفرین و استارتاپی، اهمیت برندینگ در بازاریابی محصولات نوآورانه، تجاریسازی محصولات در واحدهای فناور دانشگاه، جایگاه و نقش کوچینگ در کسبوکار، فناوریهای مرتبط با حوزه هوانوردی و روشهای جذب سرمایهگذار در کسبوکارهای کوچک و متوسط ارائه و اجرا میشود.
وی افزود: همچنین همزمان با برگزاری نمایشگاه، میز مشاوره کسبوکار برای ارائه خدمات مشاورهای در نظر گرفته شده است. در این بخش مشاوره تخصصی در حوزهها و موضوعات مختلف از جمله برندینگ و تجاریسازی، چگونگی راهاندازی شرکتهای استارتاپی، تولید محصول رقابتی، اشتغال و کارآفرینی، کسبوکارهای دانشبنیان و جذب سرمایه در ۶ نوبت با میزبانی اساتید و کارآفرینان برتر در خدمت کسبوکارهای نوپا، صنایع و دیگر علاقهمندان ارائه خواهد شد.
لک تصریح کرد: از دیگر برنامههای اجرایی در غرفه دانشگاه میتوان به برگزاری نشستهای تخصصی اشاره کرد. این نشستها با محوریت کارآفرینان برتر، صاحبان صنایع موفق برگزار میشود. با هماهنگی صورت گرفته، در نظر است تعدادی از دستاوردهای جدید و شاخص فناوران و نوآوران دانشگاه برای اولین بار در زمان برگزاری نمایشگاه رونمایی شود.
وی افزود: برای ارتباط بیشتر مراکز آموزش علمی کاربردی با صنایع پیشتاز در حمایت از ایدههای نوآورانه در کشور، مقرر است تفاهمنامهها و توافقنامههای همکاری منعقد شود. این کار بستر لازم را برای تقویت و گسترش ارتباط با صنعت در دانشگاه و ایجاد شبکه ارتباطی بین صاحبان صنعت با کارآفرینان، فناوران و نوآوران فراهم میکند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: برای توسعه ارتباط دانشجویان با شبکه گسترده زیستبوم فناوری و نوآوری دانشگاه، طبق هماهنگی بهعمل آمده با واحدهای استانی و مراکز آموزش علمی کاربردی مقرر است تورهای روزانه بازدید تیمهای دانشجویی از نمایشگاه برگزار شود. دانشجویان میتوانند ضمن بازدید از نمایشگاه، از برنامههای مختلف از جمله پنلهای تخصصی، مشاورههای تخصصی و نشستهایی با کارآفرینان نیز بهرهمند شوند.
وی ابراز امیدواری کرد دانشگاه جامع علمی کاربردی با همکاری واحدهای استانی و مراکز آموزشی با حضوری شایسته در این نمایشگاه، نقطه عطفی را برای شروع جدید یک حرکت عظیم و پرتوان در حوزه پژوهش و نوآوری برای سالهای آتی رقم بزند.
ویژهبرنامههای بیست و پنجمین هفته پژوهش و فناوری با شعار «پژوهش و فناوری پیشران جهش تولید با مشارکت مردم» از ۲۳ تا ۲۹ آذرماه برگزار خواهد شد و نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار نیز در نخستین روز از این هفته، جمعه؛ ۲۳ آذرماه در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز به کار خواهد کرد.
منبع : خبرگزاری ایرنا