موسیقی

تار و تاریخ در کنار موسیقی ترکمن به صدمین گام رسید



براساس هنر آنلاین ، پروژه “تار و تاریخ” ، طراحی و متشکل از میدیا فرجنجاد ، در سالهای گذشته به صدمین مرحله خود رسید و در این مرحله ، در کنار گنبد Qaboos به موسیقی ترکمن ، اثری به نام “گرفته شد.” در غیاب شما گم شده است. ”

“گم شدن در غیاب شما” توسط آهنگسازی و موسیقی تار فرجناجاد و با گروهی از هنرمندان ترکمن شکل گرفت.

این ترانه توسط محمد حبیبیجاد خوانده شده و Alireza Sakgari Daf است. هنرمندان ترکمن حاضر در این اجرا عبارتند از: ابراهیم جارجانی (دوتار و سرپرست گروه) ، حمید بک زاده (صدا) ، میسام شهری (کمانچه) ، منصور آنهام روز ، حامد پری ، آرمن قاجافی و همات AQ (دوتار).

ویس و رامین فخرودین اسد گورگانی ، زهره و طاهر ، سید محمد سعدی ، بندر مراد ، اشعار ملانا در این اجرا خواندند.

آهنگساز و طراح پروژه “تار و تاریخ” در مورد “گمشده در گمشده شما” نوشت: “قطعه ای که در مقابل شماست ، صدمین قدم در پروژه” تار و تاریخ “است ؛ پیوندی بین دو فرهنگ و دو زبان ، موسیقی ترکمن و یک دستگاه ایرانی که داستانهای باستانی را در بر می گیرد.

اشعار اشعار ترکمن زهر و طاهر و فارسی ویس و رامین در این کار با زبانهای مختلف اما معنایی جمع شده اند. برج Qaboos ، بلندترین برج آجری جهان و یکی از سایت های میراث جهانی یونسکو ، میزبان این آهنگ ها است. به نظر می رسد که این بنای باشکوه ، با هر آجر ، نسیم صدها سال حافظه و فرهنگ را به آغوش زمان می فرستد. “همکاری با هنرمندان ترکمن ، که اصالت و جلال موسیقی آنها ریشه در زندگی این دشت ها دارد ، یک تجربه منحصر به فرد و ناب بود.”

قطعه “گمشده در غیر شما” مخلوط و تسلط بر پویا است و آن را در استودیو ۲ ثبت می کند.

کارگردانی ، ویرایش و تصویر این اثر توسط Morteza Haj Mohammadi و Graphite Milad Fatehi است. انتشار بین المللی این آهنگ نیز بر عهده موسسه هنری نگمه است.

پروژه “تار و تاریخ” حدود سه سال است که با تمرکز بر ساخت قطعات برای بناهای تاریخی کار می کند. تاکنون حدود ۵ هنرمند در کشور ما شرکت داشته اند.

آلبوم “تار و تاریخ ۱” در مسابقه بین المللی موسیقی جهانی بیش از حد در سال ۲ و در بهترین بخش های موسیقی عامیانه معاصر و بهترین موسیقی ، دو مدال طلا کسب کرد.

تاکنون دو آلبوم رسمی “تار و تاریخ” در سراسر جهان منتشر شده است و آلبوم جدیدی از این پروژه در آینده نزدیک منتشر می شود.

پایان پیام

منبع: سایت خبری هنرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا