برترینهای بخش رقابتی نهمین جشنواره اسباببازی معرفی شدند
Tehran- IRNA- بهترین اسباب بازی های نهمین جشنواره ملی جشنواره اسباب بازی های توسعه فکری کودکان و نوجوانان در مراسمی با حضور ذینفعان صنعت اسباب بازی معرفی شدند.
براساس ایرنا چهارشنبه شب از اداره روابط عمومی و امور بین الملل انجمن ، هیئت منصفه نهمین جشنواره اسباب بازی شامل می شود Ehsan Menshi ، Amir Hassan Salamzadeh ، Mohsen Rajabi ، Mohammad Hossein Faraji ، Masoud Hassanloo ، Leila Babaei ، Attale Pour Abbasi ، Hamed Tamli ، Mahdieh Karami ، Fatemeh Sadat Mousavi Bassir وت سارا کارامیآنها اسباب بازی های برتر ایرانی را در “کمک های حرکتی و مهارت ، آموزشی و آموزشی ، فکری ، فرهنگی و هنری ، کمک درمانی ، الکترونیکی رایانه ، کیفیت تولید و بسته بندی” معرفی کردند.
در بخش برتر اسباب بازی “حرکت و مهارت” ، اولین مکان در گروه محصولات کارگاه Panther Kidds ، دوم به مهدی رحمانپور این جایزه برای بازی “OSABEDD” اهدا شد. هیئت منصفه محصول را رتبه سوم و از آن نمی دانست الهام مهری آوی بامداد به خاطر محصول “دستمال پارچه ای” مورد تقدیر قرار گرفت.
در بخش برتر “کمک های آموزشی و آموزشی” ، اولین وهمی برای “میکروسکوپ های آموزشی کیت ۲” توسط شرکت Kavasgarians محمد حسین آلیزاد کیائی برای بازی دسک تاپ Salici ، مقام سوم از The Creative Mind D در “کتاب خانگی” اختصاص یافته است. شاهرزاد کریمی از شرکت علوم خلاق مدرسه از بسته آموزشی “حفاری سنگی” قدردانی شد.
در بخش بالای اسباب بازی “فکری”. حامد اسدی برای بازی دسک تاپ “Huramun” ، مکان دوم به سید محمد حسینی برای بازی دسک تاپ “Twins Fall” و رتبه سوم به مدیر کل سرگرمی سازنده و بازی های رایانه ای مرکز توسعه فکری کودکان و نوجوانان. امسن رجابی Filmio همچنین شایسته است از این بخش برای “گل یا فیلیمو” قدردانی کند.
در بخش برتر اسباب بازی “فرهنگی و هنری” محمد ناصر جوکر محمد آبادی برای بازی دسک تاپ “Mob” ، مکان دوم به الیرزا برای “Rostam و Sohrab” برای یک بازیکن و سوم خادم اختصاص داده شده برای بازی “عروسک های فرشته” و به بازی اختصاص داده شده است مریم من سزاوار بازی “عروسک و عروسک خود” بودم.
در بخش برتر اسباب بازی “کمک های درمانی” ، هیئت منصفه هیچ محصولی را به عنوان اولین تا سوم در اختیار نداشت و از بازی “Maple” تجلیل شد. در بخش برتر اسباب بازی “رایانه الکترونیکی” ، هیئت منصفه نیز هیچ محصولی را به عنوان اولین تا سوم و شایسته قدردانی ارائه نداد.
در بخش برتر اسباب بازی “کیفیت تولید” ، هوکیا در رده دوم اسباب بازی بیمارستان هاجر قرار گرفت ، مقام دوم شرکت Tekoto برای قطار Happie. هیئت منصفه هیچ محصولی را در این بخش معرفی نکرد.
در بخش اسباب بازی های برتر از نظر “بسته بندی با کیفیت” به شرکت بولسا برای گرافیک “دست ساز ۴” ، مقام دوم در کلیه محصولات شرکت “Panther” ، مقام سوم در آسیا میلاد آسیا برای شرکت تهیه سامان برای “Lumia Air “پیدا شده و هیچ محصول مناسبی معرفی نشده است.
شرکت پلنگ همچنین به دلیل مشاهده دستورالعمل ها و معیارهای شورای نظارت اسباب بازی در مورد محصولات خود مورد تقدیر قرار گرفت.
هیئت منصفه “بازی های شناختی” شامل می شود Attaaleh Pur Abbasi ، Hamed Tamli ، Mahdieh Karami ، Fatemeh Sadat Mousavi Basei وت سارا کارامیرتبه اول شرکت انتشارات کوبا برای بازی روشنفکری رنگ ، دوم به مینا صفا برای بازی “Farshgerd” و سانا نصر خلیل برای کارآگاهان کیهان ، مقام سوم به طور مشترک به Kibi Kuko برای Kibi Kuo Toy و بازی کارتر محصول مشترک “Reese” از اداره کل سرگرمی های تولیدی و بازی های رایانه ای برای توسعه فکری کودکان و نوجوانان و شرکت Jiro اختصاص یافت. حسین عباس افتخار برای بازی “Balunoon” و موسسه تجزیه و تحلیل مغز و رفتار برای بازی های Dasta ، آنها به طور مشترک مورد استقبال قرار گرفتند.
بیانیه هیئت منصفه بخش رقابتی نهمین جشنواره ملی اسباب بازی
هیئت منصفه نهمین جشنواره ملی اسباب بازی ها انتخاب نهایی خود را بر اساس کلیه مؤلفه های اسباب بازی از جمله شرایط سنی ، مکانیک بازی ، ایمنی ، فرهنگ ایرانی ، طراحی ایرانی ، کیفیت تولید و علاقه بازار انتخاب کرد.
داوران گروه رقابتی جشنواره اسباب بازی ، با اشاره به اینکه اسباب بازی ها در هر شرایطی نوید می دهند آینده امید ، اضافه کرد: امسال نهمین جشنواره با رویکرد جدید برای توسعه و ترویج بازی و هدف حمایت از کالاهای ایرانی و کمک به تولید جهشی با مشارکت مردم و با هدف برقراری ارتباط بین طراحان ، تولید کنندگان و سرمایه گذاران در زمینه اسباب بازی ، با شورای نظارت اسباب بازی.
جایزه ویژه شناختی نیز با همکاری کارکنان علوم شناختی و فناوری ها با نگاهی جامع به این دسته ها به جوایز اضافه شده است.
هیئت منصفه نهمین جشنواره پس از مصرف برخی از نکات مورد توجه: حضور اسباب بازی هایی که توسط ایده ها و طراحان ایرانی طراحی شده اند بسیار چشمگیر بود ، که نوید حضور جسورانه طراحان ایرانی در عرصه بین المللی ، انواع مختلف محصولات و محصولات رقابتی را می داد. روش های تولید و تنوع کار در بخش داور مختلف نقاط مورد علاقه هیئت منصفه بود و کیفیت تولید محصولات داخلی امسال کاملاً متفاوت و با میزان بازارهای جهانی است.
اعضای داوری همچنین در این بیانیه خاطرنشان کردند: داشتن تمرکز تخصصی و تخصص تولید کنندگان می تواند موقعیت خود را در سطح ملی قدرتمندتر کند. ما امیدواریم که با تمرکز و تمرکز بر اهمیت بخش های مختلف ، ما بتوانیم توجه سرمایه گذاران و تولید کنندگان را که پر کردن جای خالی محصولات با کیفیت در این مناطق بسیار مورد توجه قرار می گیرد ، توجه کنیم.
در پایان اظهارات آنها ، این هیئت تأکید کرد: با وجود پیشرفت های چشمگیر در زمینه بسته بندی ، ما هنوز به یک نگاه ویژه به تولید کنندگان و فعالان صنعت اسباب بازی نیاز داریم و با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی خانواده ها و قیمت های رقابتی برای محصولات موجود در این کشور بازار می تواند به کمک تولید کنندگان در این روز با مخاطبان بیشتری منجر شود. آهسته و به یکی از مهمترین شاخص های داوری در سالهای آینده تبدیل شوید
داوران ابراز امیدواری کردند که این جشنواره مانند سالهای گذشته می تواند برای صنعت اسباب بازی ایران انگیزه و امیدوار کننده باشد.
نهمین جشنواره ملی اسباب بازی با شعار “بازی ، تمرین زندگی” در مرکز آفرینش های فرهنگی و هنری مرکز رشد فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب در تهران آغاز شد و در تاریخ ۵ فوریه به پایان می رسد.
منبع : خبرگزاری ایرنا